Актуално Какво ще се случи...

Сбогом, Селим!: „Опасно изкушение“ с.6, еп.71 - какво ще се случи...

Добави коментар

Кумру придружена от Джанер отиват на гроба на Селим. Какво ще направи тя, за да се почувства по-добре? Джулия разбира, че Дуан е застрелял Селим. Вижте още какво ще се случи в сезон 6, епизод 71 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 21:30 часа седем дни в седмицата по bTV Story .

В сезон 6, епизод 70 на турския сериал „Опасно изкушение“ Дуан моли Кумру да преосмисли брака си с Джанер. Ендер е наета от Надиде, за да раздели брат ѝ от годеницата му. Ако Ендер успее, тя ще спонсорира бизнеса ѝ с камъните.


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.71 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 21:30 часа на 11 декември 2023 по bTV Story

Ендер моли Йълдъз за помощ, за да създадат една интрижка. Какво ще поиска от нея Йълдъз в замяна?

Кумру придружена от Джанер отиват на гроба на Селим. Какво ще направи тя, за да се почувства по-добре?

Защо Асуман, Седаи и Емир попадат в полицейското управление?

Ата кани Зейнеп на вечеря. Тя е приятно изненадана от подаръка, който получава от него.

Джулия разбира, че Дуан е застрелял Селим.

Всичко за „Опасно изкушение“
Джулия изнудва Дуан: „Опасно изкушение“ с.6, еп.72 - какво ще се случи...

Вижте повече

Джулия изнудва Дуан: „Опасно изкушение“ с.6, еп.72 - какво ще се случи...

Джулия изнудва Дуан и го моли да остави Йълдъз пред олтара и да се ожени за нея. Дуан споделя на Йълдъз и заедно съставят план как...

Ендер пристига при Йълдъз и още от вратата ѝ прави комплименти, че блести като истинска звезда, точно като името си. Йълдъз я пита, този път, какво ще иска от нея.

-Ще попречим на един човек да създаде семейство. Ти харесваш такива неща?!
-Е, защо да съсипвам живота на този човек?
-Ето, това ми хареса Йълдъз! Не би го съсипала без причина, но ако има такава ще го направиш. Аз имам една приятелка Надиде, а тя има брат, който иска да се ожени, но момичето много харесва парите и естествено, Надиде не иска те да се оженят. Надиде ме познава много добре и знае, че само аз мога да реша този проблем. Необходимо ми е подставено лице, а брат ѝ ме познава и не мога да участвам директно, а вчера Емир и Джанер бяха там, но трябва да създадем интрига.

Йълдъз се съгласява да ѝ помогне, но в замяна иска Ендер да ѝ организира моминското парти. Ендер се съгласява.

Джанер е при Кумру и я моли да излязат, за да се поразсеят.

-Искам да отида на гроба на Селим! – казва Кумру.
-Не го очаквах! – отговаря Джанер и сяда срещу нея.
-Трябва да се сбогувам с него!
-Добре, ще отидем заедно.
-Не си длъжен да го правиш!
-И в добро и в зло сме заедно!

Кумру отвръща, че знае, че е така, но не иска да го разстройва. Джанер я уверява, че няма да се разстрои, а вижда колко е тя разстроена и в никакъв случай няма да я пусне сама на гроба на Селим. Ще отидат заедно, а той ще я почака настрани.

Кумру започва да плаче. Джанер я пита, защо плаче, а тя му отговаря, че се е разчувствала, защото никой не се е държал така добре с нея. Джанер я подканя да вървят. Разплакана Кумру прегръща Джанер като му казва, че никога няма да забрави, какво е направил за нея.

Асуман и Седаи искат да намерят приятелка за Емир, който страда след Туче. Запознават го с млада жена, която са срещнали в парка, но жената е полицай...

Асуман и Седаи искат да намерят приятелка за Емир, който страда след Туче. Запознават го с млада жена, която са срещнали в парка, но жената е полицай в средата на операция и тяхната намеса обърква всичко и те се оказват арестувани.

Йълдъз праща своя дубльорка, която да помогне на Ендер в интригата, защото не иска да рискува преди сватбата си Дуан. След около час Ендер идва при Йълдъз и ѝ казва, че нищо не се е получило с нейната дубльорка.

Тогава Ендер и Йълдъз измислят друга интрига, карат Хандан да повярва, че братът на Надиде е млад, красив и богат. Хандан попада в капана им и отива да се срещне с него. Ендер и Йълдъз уреждат годеницата му да ги види заедно.

Джанер придружава Кумру до гроба на Селим. Джанер я наблюдава от страни, докато Кумру се извинява на Селим, че не е искала да стане така и го моли да ѝ просто.

-Чувствам се виновна за това, че съсипах живота ти… Искам ми се да каже, че съжалявам, че се срещнахме, но всъщност се радвам, че те познавам! Детето, което нося е от теб Селим! Дойдох при теб с детето, което пазех от теб! Не се тревожи за нас, защото то ще има много добър баща! – Кумру поглежда към Джанер и му се усмихва, а след това става, полива гроба на Селим с вода.
-Сбогом – казва Кумру и си тръгват с Джанер хванати за ръце.

Ата се обажда на Седаи, за да го пита, какво да вземе на Зейнеп, защото смята довечера да я изведе на вечер.

-Браво на теб, но знай, че от нас трудно се взема момиче!
-Не те разбирам…
-Не ме разбираш, но няма значение! Зейнеп не прилича на другите момичета, тя не си пада по бижута, чанти… злато и сребро, да знаеш! Тя се вълнува повече от природата, обича дърветата, защитава уличните кучета, такива неща!
-Добре, братле, разбрахте! – казва Ата и затваря.
-Виж ти, ражда се нова любов! – говори си сам Седаи.

Кумру и Джанер се срещат с приятеля на Селим, за да му кажат, че Кумру ще направи дарение на болницата, защото са разбрали, че болницата се намира в тежко положение. Мъжът го потвърждава, а Кумру му казва, че с дарението, което ще направи иска да се открие ново интензивно отделение, но го моли да не се споменава нейното име и предпочита да бъде анонимно. Лекарят я уверява, че лично той ще се заеме с това и ако се наложи ще ги събере с ръководителите на фондацията.

Джанер пита Кумру, дали е по-добре сега, а тя му отговаря, че да.

Дуан води Йълдъз на вечеря в къщата на свои приятел. Там Йълдъз се заключва в тоалетната, но, Дуан не чува виковете ѝ за помощ, защото слушат музика от стара плоча, която приятеля му е купил наскоро. Йълдъз, за да я чуят и измъкнат от там, прекъсва електричеството, като пълни мивката с вода и пуска в нея сешоара. А след това хваща Дуан за ръка и бързо си тръгват, преди домакините да са видели, какви ги е свършила.

Джулия проверява записите от камерите за видеонаблюдение от фабриката си и разбира, че Дуан е застрелял Селим.
Джулия проверява записите от камерите за видеонаблюдение от фабриката си и разбира, че Дуан е застрелял Селим.

Ата води Зейнеп на вечеря и ѝ прави изненада, като ѝ подарява сертификат, в който пише, че тя е направила дарение, с което са засадени 1000 дръвчета.

Зейнеп е много изненадана и щастлива от подаръка на Ата, а той ѝ признава, че е питал Седаи.

Ата кани Зейнеп с Халит Джан в неговата къща на закуска.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...