Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.70 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Дуан моли Кумру да преосмисли брака си с Джанер, защото Джанер е влюбен в нея и той ще е потърпевш в тази история.. Ендер е наета от Надиде, за да раздели брат ѝ от годеницата му. Ако Ендер успее, тя ще спонсорира бизнеса ѝ с камъните. Вижте още какво ще се случи в сезон 6, епизод 70 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа по bTV.

В сезон 6, епизод 69 на турския сериал „Опасно изкушение“ Селим отвлича Кумру. Дуан стига до тях, но Селим не ги пуска да си тръгнат и това му коства живота.


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.70 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа на 7 декември 2023 по bTV.

Хандан подозира, че Джулия е виновна и за смъртта на Енгин, но Дуан я предупреждава да не се меси.

Ендер е наета от Надиде, за да раздели брат ѝ от годеницата му. Ако Ендер успее, тя ще спонсорира бизнеса ѝ с камъните.

Джанер и Емир се срещат с брата на Надиде и годеницата му.

Дуан моли Кумру да преосмисли брака си с Джанер.

Дуан съобщава на Йълдъз, че отива на ергенско парти в Ибиса.

Сбогом, Селим!: „Опасно изкушение“ с.6, еп.71 - какво ще се случи...

Вижте повече

Сбогом, Селим!: „Опасно изкушение“ с.6, еп.71 - какво ще се случи...

Кумру придружена от Джанер отиват на гроба на Селим. Какво ще направи тя, за да се почувства по-добре? Джулия разбира, че Дуан е застрелял Селим. Вижте...

Без турски сериали по bTV! Къде може да гледате „Опасно изкушение“?

Вижте повече

Без турски сериали по bTV! Къде може да гледате „Опасно изкушение“?

bTV няма да излъчи финала на „Опасно изкушение''! На мястото на хитовия сериал зрителите може да гледат криминалната поредица „Случаите на Корморан Страйк“. Къде може да...

Ендер, Йълдъз, Хандан и Дуан пият кафе и обсъждат случилото се. Йълдъз казва, не е искала да го казва пред Кумру, но така му се пада на Селим.

-Е, заслужи си го! Изобщо не ми е мъчно! – казва Ендер.
-Никога не ти е било мъчно за друг, освен за себе си! – отвръща Йълдъз.

Ендер отговаря, че е така защото не вижда смисъл в обратното. Хандан отбелязва, че ролята на Джулия в този случай е много интересна.

-Хандан, не се меси в това! – предупреждава я Дуан.
-Защо, тя е майка, как да не се намеси?! – възмущава се Йълдъз.

Хандан казва, че всички знаят, че зад това стои Джулия и не трябва да остават безучастни. Йълдъз подкрепя Хандан като казва, че е права. Йълдъз пита Дуан, защо пази Джулия.

-Не пазя Джулия, а вас! Никой да не се меси! Точка! – отсича Дуан. -Джулия е в миналото и няма да се опита да направи още нещо, защото знае, че ще си има работа с мен! Тя много добре знае на какво съм способен!

Йълдъз казва, че ще отложи пробите за булчински рокли, защото не може да ги пробва в това състояние.

-Ще пробваш! Няма да тъжим за човек, който се опита да убие Кумру! – категоричен е Дуан.

В този момент телефонът на Ендер звъни и тя вижда, че ѝ звъни Надиде, жената с която се запозна в спа хотела, в който Ендер отиде с Джанер, за да си почине. Ендер излиза, за да говори. Надиде се обажда на Ендер, за да се срещнат, защото има спешна нужда от помощта ѝ.

Ендер и Надиде се срещата, жената моли Ендер да ѝ помогне да отдели брат ѝ от годеницата му, защото откакто е с нея, той не иска да слуша нейните заповеди. В замяна Надиде ще спонсорира бизнеса ѝ с камъни.

Хандан споделя на Дуан, че мисли, че Джулия има пръст в смъртта на Енгин. Дуан не вярва, а тя му казва, че Джулия явно се е целила в нея, но скорпионът е ухапал брат ѝ.

Дуан ѝ отвръща, че е мислил върху смъртта на Енгин, но сега не е редно да предприемат нищо, а като му дойде времето, той ще потърси сметка на Джулия, а до тогава да се опитат да съберат доказателства.

Ендер дава задача на Джанер да намери брата на Надиде, който е пристигнал с годеницата си в Истанбул. Ендер му казва, че знаят само номера на таксито, с което те са пристигнали от летището в Истанбул. Джанер обещава на сестра си, да даде номера на таксито на приятели в полицията, за да разбера, къде може да са отседнали двамата.

Дуан отива при Кумру и я пита, дали му се сърди. Кумру не разбира защо да му се сърди, след като той е направил всичко, за да ги защити от обезумелия Селим. Дуан започва да се оправдава, че не е искал да стане така, че той просто е искал да вземе пистолета.

-Татко, няма нужда да се оправдаваш! Аз бях там и видях всичко!
-Скъпа, аз ще направя всичко, за да го забравиш и да си добре!

Кумру прегръща баща си и му казва, че знае. Тя го пита какво ще стане с Мете. Дуан казва, че ще има дело. Кумру се интересува, дали са погребали Селим. Дуан отговаря, че утре ще е погребението. Кумру се интересува къде ще е, а Дуан я моли да не ходи.

Дуан казва на дъщеря си да преосмисли брака си, защото Джанер е влюбен в нея и той ще пострада в тази история.

-Татко, аз искам да бъда обичана! Като обичах, какво стана, бяха само наранявана!
-Да така е, но е много егоистично! Един ден човек, отново иска да обича!
-Като с Йълдъз ли?!
-Абсолютно! Много добре се чувствах, когато бях обичан, но когато чувства са взаимни е съвсем различно! Затова отново си помисли за брака си с Джанер!

Джанер се обажда на сестра си и ѝ казва, че е открил брата на Надиде, който е отседнал в хотел близо до летището и е резервирал маса за вечеря, а те с Емир пътуват натам.

Джанер и Емир влизат ве ресторанта и Джанер се преструва, че случайно вижда брата на Надиде. Той ги запознава с годеницата си и ги кани на тяхната маса.

Емир и Джанер веднага се съгласяват и сядат при тях. Джанер ги разпитва откога се познават. Мъжът отговаря, че много скоро. Джанер е учуден, че толкова бързо са решили да се оженят.

Жената отговаря, че много се обичат и са решили да не чакат. Джанер се интересува какво прави сестра му, а годеницата отговаря вместо него, че не се виждат с нея, защото е отхвърлила любовта им и е получила червен картон.

Дуан съобщава на Йълдъз, че приятелят му подготвя ергенско парти в Ибиса.

-Добре върви, но като се върнеш не знам, дали ще имаш съпруга – отвръща му Йълдъз.
-Йълдъз, толкова ли е трудно да кажеш да не ходя!
-Не искам да ходиш!
-Добре!

Йълдъз е много щастлива.

Сутринта Джанер казва на сестра си, че онази жена няма намерение да изпуска брата на Надиде. Ендер казва, че брата на Надиде я познава, но тя ще помоли Йълдъз да ѝ помогне, за да го разделят с годеницата му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...