Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.63 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Кумру започва работа като сервитьорка. Хандан търси сметка на Дуан, че е изгонил Кумру. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 63 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 9 юни 2023 по bTV.

В сезон 5, епизод 62 на турския сериал „Опасно изкушение“ Дуан признава на Йълдъз, че я обича и иска фиктивният им брак да стане истински. Изненадващо пристига майката на Кумру.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.63 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 9 юни 2023 по bTV.

Кумру започва работа като сервитьорка.

Хандан търси сметка на Дуан, че е изгонил Кумру.

Хандан казва на журналистите, че Кумру работи като сервитьорка. Така новината стига до Дуан, който побеснява.

Екин казва на Кумру, че много си приличат.

Психологът се обажда на Йълдъз и ѝ казва, че иска един път Халит Джан да дойде с баща си, но тъй като му няма номера я моли да му каже. Йълдъз ѝ отговаря, че веднага ще му предаде.

Йълдъз опитва да се обади с Чаатай, но той постоянно говори по телефона. Тя пита майка си, къде е Дуан, защото трябва да отиде до съседите и не иска да го ядоса. Асуман ѝ отговаря, че все още в стаята си.

-Здравейте, любимо семейството! – поздравява Йълдъз Чаатай и Ендер.
-Чаатай, докога бившата ти съпруга ще идва тук, когато ѝ скимне? Все пак сме семейство! – ядосва се Ендер.
-Никой не вярва на тази ваша история с фалшивия ви годеж! – казва Йълдъз.
-На вас също! – отвръща Чаатай.
-Но, ние сме женени, а не сгодени като вас! И така, тук съм, защото психологът каза да отидеш ти днес сам при него с Халит Джан! – пояснява Йълдъз и си тръгва.

Идва Джанер и казва на сестра си, че е дочул, но не е сигурен, че Кумру започва при тях работа като сервитьорка. Ендер не вярва и казва, че е съвпадение на имената.

Действието се пренася в ресторанта. Екин пристига и виждайки Кумру отива при нея и ѝ предлага да я разведе из ресторанта. Кумру пита за Емир и Джанер.

-Познаваш ли ги? Защото и те реагираха, когато им казах името!

Хандан прави проучване и разбира, че Йълдъз и Дуан са се оженили, за да дадат урок на Кумру, но не може да разбере, защо все още са женени.

Хандан пристига в дома на Дуан, където ѝ отваря Айсел.

-Дуан тук ли е?
-За кого да предам?
-Хандан Калъч! Той ще се сети, коя съм!

Айсел отива да съобщи, а Дуан точно в този момент става, за да ходи във фирмата. Айсел казва на Дуан, че има гост Хандан Калъч. Йълдъз пита, коя е тя и защо е пребледнял? Дуан не отговаря, но Хандан, която е влязла в стаята казва, че е майката на Кумру.

Дуан я пита, какво прави тук, а тя му отговаря, че е дошла да му потърси сметка, защо е изгонил дъщеря им, а той тук се забавлява. Дуан отговаря, че тя не е в позиция да му държи сметка, защото я загубила много отдавна, когато е изоставила дъщеря си, за да се омъжи за друг, а също така и да му роди дъщеря. Ядосана Хандан си тръгва.

Дуан е притеснен, че Хандан може да повлияе лошо на Кумру, а Йълдъз му казва, че може би трябва да се обади на Кумру.

-Йълдъз, относно темата, която обсъдихме, ако вземеш решение скоро много ще се радвам! – казва Дуан и излиза.

Действието се пренася в ресторанта, където Кумру е започнала работа като сервитьорка под зоркия поглед на Екин. Без да иска Кумру изпуска поднос с чаши и пита свои колега какво да прави, а той ѝ показва метлата и казва, че трябва да събере стъклата.

Пристигат Джанер и Емир и питат Екин, дали сервитьорката е дошла. Екин им казва, че е отишла за метла. Джанер и Емир са шокирани, когато разбират, че сервитьорката наистина е Кумру.

Джанер пита Екин, дали знае, че Кумру е дъщеря на най-големия му враг и ако разбере, че работи тук, не се знае какво може да му направи.

-Какво може да очаквам от мъж, който е изгонил дъщеря си?! Още повече, че това момиче иска да е самостоятелно! Аз съм впечатлен! Познавам хората по очите, Кумру не е лоша! – казва Екин.
Чаатай отива с Халит Джан при психолога, на който казва, че има шанс те двамата с Йълдъз да се съберат.

Хандан разбира, че ресторанта в който работи Кумру е купен от сина на Сами Йондер, но явно Кумру не знае за това. Хандан съобщава на пресата новината, че Кумру Йълдъръм работи като сервитьорка. Така новината стига до Дуан.

Хандан отива при Кумру в ресторанта, но Кумру не иска да я види и я гони. Хандан се запознава с Емир и Джанер и казва на Джанер, иска да говори със сестра му. Джанер веднага се обажда на сестра си и ѝ казва какво се е случило, че майката на Кумру иска да разговаря с нея. Ендер се съгласява на мига да се види с Хандан.

Екин води Кумру в апартамента си, като я моли да се успокои.

-Дъщерята на Дуан Йълдъръм – сервитьорка! Това е голяма новина! – казва тя.
-Какво те интересува, какво говорят хората! Това, което правиш не е срамно! Ти се отдели от баща си и се опитваш да си самостоятелна! Аз също не се разбирах с баща си, а за да му дам урок се отделих от него!
-Значи си приличаме с теб?!

Дуан разбира, че Кумру е със синът на Сами Йондер. Четин го пита, дали го познава. Дуан отговаря, че го е виждал като дете, но сигурно знае, че отношенията с баща му са били лоши. Четин казва, че се говори, че Сами не бил като баща си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...