Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.62 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Дуан признава на Йълдъз, че я обича и иска фиктивният им брак да стане истински. Изненадващо пристига майката на Кумру. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 62 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 8 юни 2023 по bTV.

В сезон 5, епизод 61 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз разбира къде е Кумру и ще се опита да я върне в имението. Ендер разбира, че Чаатай се притеснява, че Йълдъз може да има чувства към Дуан.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.62 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 8 юни 2023 по bTV.

Йомер заминава за Дубай, като оставя ресторанта на Емир, Джанер и Екин.

Йълдъз отива при Кумру, като се опитва да я накара да се върне в имението. Но, благодарение на тормоза от страна на Йълдъз Кумру се явява на интервю за работа като сервитьорка. Екин виждайки Кумру веднага я наема на работа.

Дуан признава на Йълдъз, че я обича и иска фиктивният им брак да стане истински.

Изненадващо пристига майката на Кумру.

Ендер и Чаатай се прибират след церемонията по награждаването към къщи и си говорят за сюрприза, който им поднесе Дуан.
-Виж го ти него, както беше притихнал отново се прояви! – казва Чаатай.
-И няма нищо общо с работата и не разбрах как го измисли! – отвръща Ендер.
-Мисля, че май се поувлякох!
-Браво, много добре си направил!
-Е, какво да направя, Дуан се държеше арогантно, затова не му останах длъжен!
-Обявихме датата за сватбата си!
-Не е проблем, хората ще забравят – отвръща Чаатай.

Ендер му отвръща, че когато става дума за нея, хората не забравят. Чаатай казва, че няма да се женят, че само и само да покаже, че държи на думата си, а ще кажат, че не се е получило и са се разделели.

-За нищо на света! – отсича Ендер.
-Мисля, че и двамата казахме, каквото имахме да казваме! Дуан знае, че с теб нямаме истинска връзка!
-Това не ме интересува! Но, ако обявим раздяла, това ще означава крачка назад, а аз никога не давам заден ход! – отсича Ендер.

Персоналът на ресторанта се сбогува с Йомер, който заминава за Дубай и оставя ресторанта на Екин.

-Боже, цяла една епоха приключи! – казва Емир.
-Наистина се разстроих! – отвръща Джанер.
-Абе, вие да не полудяхте, сякаш заминава за война, Йомер заминава за Дубай. Момчета, ресторанта е хубав, но дали да не направим рок-бар? – пита Екин.
-Екин, човекът току-що замина и болката е още прясна, остави да мине време и плановете за после – казва Джанер.
Действието се пренася в къщата на Езги, където Кумру моли Йълдъз да си ходи, а Йълдъз се е заинатила, че ще си стоят така двете.

Действието се пренася във фирмата, където шефа на Меридж постоянно я тормози. Дуан минава покрай кабинета на Меридж и чува крясъците, които се носят отвътре. Той влиза и ги пита, дали има проблеми, а двамата го лъжат, че обсъждат един въпрос. Дуан казва на Меридж да дойде с него в кабинета му. Дуан я пита, какво става, а тя му признава, че шефът ѝ упражнява физически тормоз, защото си мисли, че между тях има нещо и затова я е наел. Дуан веднага уволнява шефа на Меридж.

Действието прескача във вечерта при Йълдъз и Кумру, които са все още в къщата на Езги. Йълдъз прави гривни, а Кумру ѝ казва, че много е огладняла и се чуди къде се губи Езги. Йълдъз ѝ отговаря, че е дала почивен ден на Езги и е казала да замине. Йълдъз казва на Кумру да ѝ помогне с гривните, но тя отказва, а Йълдъз ѝ казва, че тогава да отиде и да направи нещо за вечеря. Кумру отказва.

-Хайде, ставай! Тук не ти е имението и ако ние не сготвим, няма кой друг да го направи!
-Изпълнена съм с омраза!
-Знаеш ли, изобщо не си пораснала!
-Йълдъз, мълчи!
-Добре, а сега ще готвим!
-И какво ще приготвяш?
-Не аз, а ти ще готвиш! След като си решила да живееш сама ще се научиш да готвиш! Хайде вземи лука!
-Аз не ям лук!
-Ти, може и да не ядеш, но аз ям! Ще направим менемен, хайде обели лука!

Кумру я пита, дали има ръкавици, а Йълдъз ѝ отговаря, че това не е нейната къща и не знае и оставя Кумру да се бори с лука в кухнята, а тя отива да говори по-телефона, като си говори сама, че Кумру няма дълго да изтрае и тя ще блесне в очите на Дуан, като върне Кумру у дома.

В същото време Дуан пита Четин, дали Кумру е все още при Езги. Четин отговаря, че да, но трябва да му каже, че Йълдъз не е заминала за Бурса, а е отишла при Кумру.
-Какво искаш да кажеш Кумру и Йълдъз са заедно в дома на Езги? И защо? – не може да повярва Дуан.

Четин му отговаря, че мисли, че Йълдъз иска да върне Кумру вкъщи заради него.

Междувременно Йълдъз казва на Кумру, че след като не иска да се върне в имението, трябва да започне работа и ѝ казва, че веднага ще ѝ осигури такава. Йълдъз се обажда на Емир и му казва, че една позната е доста закъсала и си търси работа, дали те не предлагат някаква. Емир отговаря, че търсят сервитьори. Йълдъз казва, че става и утре позналата ще бъде при тях.

-Защо не каза, че е за мен? – пита Кумру.
-Искам Емир да се шокира, като те види!
-Ти да не си луда, какво ще стане с Йомер?!
-Йомер ще става арабски шейх! Някакъв тип с птица татуирана на врата е поел ресторанта. Ти отдавна не си оплитала никой в мрежите си, пробвай с него!

Действието прескача на сутринта.

Йълдъз прави забележка на Кумру как се облякла, защото не отива в агенция за модели, а ще става сервитьорка.

Кумру казва на Йълдъз, че цяла вечер е мислила, дали да се върне у дома, но е решила да не се връща, а да работи и изкарва пари, а баща ѝ много съжалява, защото хората ще говорят, че дъщерята на Дуан Йълдъръм е станала сервитьорка.

Емир и Джанер, които снощи проследиха Екин, защото си мислеха, че той ще заравя трупове бяха жестоко нахапани от кучетата, които Екин храни. Сутринта Емир моли Екин да отиде в ресторанта, защото и Джанер няма да може да отиде, тъй като днес ще дойде една тяхна приятелка на интервю за работа като сервитьорка.

Екин отива в ресторанта, където момичето от персонала му посочва Кумру и му казва, че момичето е дошло на интервю за работа като сервитьорка.

Виждайки я Екин веднага казва, че е наета на работа.

Йълдъз, Чаатай и Халит Джан отиват при психолога. Той им казва, че за доброто на детето, те трябва да прекарват повече време заедно. Чаатай решава да използва това, за да дразни Дуан.

Тримата отиват на ресторант, а Чаатай се обажда на Седаи и му казва, че знае какво да прави. Седаи минава покрай Четин като се преструва с Чаатай и му пожелава приятно прекарване с Йълдъз и Халит Джан. Четин веднага докладва на Дуан.

Действието прескача във вечерта. Кумру си седи на дивана, а на вратата се чука. Тя се провиква на Езги да отвори. Езги отговаря, че е в банята и я моли тя да провери кой е. Кумру отваря вратата и е изненадана да види майка си.

В същото време Дуан казва на Йълдъз, че не му е приятно тя постоянно да се вижда с Чаатай. Йълдъз го пита, какво го тревожи, нали бракът им е фиктивен.
-Йълдъз, не искам повече този фиктивен брак!
-Добре, тогава как да постъпим? Да го прекратим?! Погрижи се! Няма проблем!
-Искам този брак да бъде истински! Аз те обичам!
-Останах без думи – признава Йълдъз шокирана от признанието на Дуан.
-Няма как да не си се досетила?!

Йълдъз му отговаря, че е усетила някой неща, но когато ѝ го е казал така отрито, не знае какво да каже. Дуан ѝ казва, че като се е правила, че не забелязва сама е станала причината за това признание. Той ѝ казва, че сигурно не изпитва същото, а Йълдъз искрено му признава, че не знае какво изпитва, защото много се е изненадала, а освен това е и много объркана. Дуан ѝ отвръща, че се надява, че Чаатай не е причината за това. Йълдъз го уверява, че след случилото се отдавна е заличила Чаатай от живота си. Йълдъз казва, че е страхотен мъж и не иска да го наранява като вземе прибързано решение. Дуан отговаря, че ще и даде време, за да си помисли.

Кумру е изненадана да види майка си, която не е виждала от години, на вратата на бедната къща, в която живее. Разбираме, че майка ѝ е изоставила баща ѝ и нея, за да се омъжи за друг, от които има още една дъщеря. Става ясно, че когато съпругът ѝ умира и връзката между Дуан и Кумру се разпадна.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...