Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.28 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Халит се жени, но не за Йълдъз или Шахика, защото вече се е оженил за Ендер. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 28 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 27 септември 2022 (вторник) по bTV.

„Опасно изкушение“ с.4, еп.29 (bTV) –  какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.4, еп.29 (bTV) – какво ще се случи...

Планът Халит да се ожени за Ендер е идея на самата Ендер. Халит гони Йълдъз от имението и уволнява Керим. Вижте какво още ще се случи...

В сезон 4, епизод 27 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кая казва на Йълдъз, че каквото и да се случи, винаги може да разчита на него. Йълдъз кани Шахика на моминското си парти.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.28 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 27 септември 2022 (вторник) по bTV.

Асуман подарява скъпа гривна на Йълдъз за моминското парти. Йълдъз е учудена откъде има толкова много пари майка ѝ.

Йълдъз и Ендер унижават Шахика на моминското парти.

Халит вечеря със стар приятел и му казва, какво смята да прави на сватбата.

Метин идва в имението, а Асуман си мисли, че Халит ще накара Йълдъз да подпише брачен договор.

Джанер кани Емир да живее при него и Ендер.

Халит не се жени, но не за Йълдъз или Шахика, защото вече се е оженил за Ендер.

Текст от potv.bg

Ендер пристига за моминското парти в имението на Халит. Тя вижда Асуман и я пита, дали ѝ е още сърдита, а тя ѝ отговаря, че вече не е, но трябва да знае, че много е разстроила Йълдъз. Намесва се Зехра като им казва, да не спорят, защото днес много ще се забавляват. Ендер отвръща, че тази вечер ще е незабравима за Йълдъз, защото са ѝ подготвили много изненади. Асуман предупреждава само да не е нещо, което ще ядоса Халит. potv.bg

Пристига Йълдъз, облечена в пищна традиционна рокля, всички ѝ казват, че е много красива. Асуман подарява скъпа гривна на дъщеря си. Йълдъз я вика на страни и я пита, откъде е имала пари да купи гривната, а Асуман я лъже, че е имала стари неща, които е продала.

Текст от potv.bg

Минава ритуалът с къната, а Йълдъз казва, че според традициите в нейният край, тази вечер трябва да избере главната шаферка, според вас, кой е измислил тази традиция, разбира се, че Ендер, за да си отмъсти на Шахика. Йълдъз казва, че дълго време се е колебала между Зехра и Ендер, но в последният момент е решила, че това ще бъде Шахика, защото ѝ купила скъпи подаръци, за които писахме в предния епизод на poTV, а и в последно време се държи много добре с нея. Шахика, която е много поласкана от избора, не може да си представи, че това е капан… Йълдъз казва, че сега ще я намажат с къна, а Шахика казва, че не понася къна и ако може много мъничко да я намажат.

-Шахика, току-виж излязъл ти късмета и ти се омъжиш – казва Ендер.
-Внимавай, какво ми пожелаваш, Ендер – отвръща Шахика.
Текст от potv.bg
Жените намазват обилно Шахика с къна, а след това я унижават, като я карат да танцува…
Жените намазват обилно Шахика с къна, а след това я унижават, като я карат да танцува…

Както вече писахме в poTV.bg, Йълдъз покани Шахика на моминското си парти, а пък Шахика използва момента, че няма да бъде вкъщи и се обади на приятелката си Нихал, за да може тя и брат ѝ да се сближат.

Нихал се появи пред Кая, като му казва, че е дошла да се види с Шахика, а той ѝ отговаря, че тя е излязла. Нихал отвръща, че явно potv.bg Шахика е забравила и си тръгва, но Кая я кани да влезе.

Кая се обажда на сестра си и ѝ казва, че приятелката ѝ е у дома. Шахика му отговаря, че е забравила, а Кая ѝ отвръща, че знае, че го е направила нарочно

Текст от potv.bg

Халит вечеря със стар приятел, който помоли да му стане свидетел на сватбата. Халит му казва, че не възнамерява да се ожени за Йълдъз. Мъжът е изненадан! Халит му обяснява, че Йълдъз е направила голяма грешка и се е държала с него, като с глупак, затова той иска да ѝ даде урок. Приятелят му го пита, дали е необходимо да прави всичко това, нали все пак тя е майка на сина му.

-Няма проблем за сина ми, ще взема попечителството – отвръща Халит, като допълва, че за това знаят само той и Метин.

Мъжът го пита, какъв е планът. Халит му казва, че първо ще влезе Йълдъз и ще тръгне към масата за подпис, а след нея ще излезе и Шахика, но има и още, но най-голямата изненада е запазил за утре.

Текст от potv.bg

Метин е при Халит в имението, където той го пита, дали доказателствата, които имат potv.bg са достатъчни да заведат делото, а след като Метин го уверява, че да.

Халит му казва, ако може още днес да заведе делото. Асуман вижда Метин и отново се усъмни, че Халит ще принуди дъщеря ѝ да подпише брачен договор.

Асуман казва на дъщеря си, а Йълдъз отива и директно пита Халит, да не я накара преди сватбата, като първия път, за което може да прочете в potv, в момента преди церемонията да подпише брачен договор, а той я уверява, че няма такова нещо.

Колко долен е Халит, колко бързо забрави, че само Йълдъз му подаде ръка в трудния за него момент.

Текст от potv.bg

Емир моли Джанер за заем, защото от три месеца не си е плащал наема и ще го изхвърлят. Джанер му предлага да остане при него, а той ще говори със сестра си. Въпреки че се страхува от Ендер, Емир приема и казва, че след сватбата ще се нанесе при тях.

И Шахика, и Йълдъз с голямо вълнение се подготвят за сватбата.

Всички са се събрали в имението на Халит за сватбата. Мерт прави забележка на Керим да се усмихне и вземе в ръце, защото много му личи! Той му отвръща, че само това може да направи, защото е дошъл насила.

Текст от potv.bg

Зехра пита Кая, къде е сестра му, а той ѝ отговаря, че е оставил Шахика да се приготви и с това темпо ще изпусне церемонията. Зехра вижда Халит и казва на Кая, че баща ѝ се е появил, а това означава, че и Йълдъз potv.bg ще дойде след малко. Кая ѝ казва, че отива да седне отпред, за да може да излезе веднага като го извикат.

Текст от potv.bg
Йълдъз щастлива излиза, а Халит казва на гостите, че иска да им съобщи нещо важно преди да подпише. Йълдъз го поглежда изненадано.
-Йълдъз, няма да се оженя за теб! – казва Халит. Гостите са шокирани.
-Шегуваш ли се? – пита Йълдъз.
-Не, защото… – отговаря Халит и посочва с ръка към Шахика, която наперено идва към тях.

Кая е толкова шокиран, че става от мястото си.

-Шахика и за теб няма да се оженя – казва Халит, естествено и Шахика е шокирана и му казва да дойде на себе си.
-Шахика, не мога да се оженя за теб, защото вече се ожених! – отвръща Халит и добавя: -
Приятели, съпругата ми, Ендер Алгун.

Ендер пристига с брачното свидетелство, придружена от сина си.

Всички са шокирани!

Текст от potv.bg

Действието се връща един ден по-рано, където Ерим иска таблета от майка си, а Ендер казва, че го е забравила у Кая, затова моли Джанер да ходи и да го вземе. potv Джанер вижда Съткъ пред дома на Кая, пита Фатма, а тя му отговаря, че не го познава. Джанер знае, че Фатма го лъже, затова казва на сестра си, за да разбере какво става.

Разбираме, че Съткъ се е уговорил с Фатма и е взел от сейфа флашката на Шахика и изтрил съдържанието от нея.

Текст от potv.bg

Ендер казва на брат си, че е уверена, че всичко това има нещо общо с Йълдъз и тя трябва да говори с Халит, защото тя е виновна пред Халит, че не му е казала за връзката между Йълдъз и Керим, затова трябва да направи нещо, за да изчисти името си и затвърди позициите си във фирмата!

Джанер пита сестра си, какво ще правят, а тя го пита, нали е не изтрил снимките на Керим и Йълдъз. Джанер пита сестра си, дали не смята да наклевети Йълдъз, а Ендер му отвръща, че няма какво да прави, защото Йълдъз не е трябвало да допуска тази грешка! И никой не може да ѝ забива нож в гърба!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.56 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.55 (bTV) – какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.97 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.54 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.53 (bTV) – какво ще се случи...