Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Кая казва на Йълдъз, че каквото и да се случи, винаги може да разчита на него. Йълдъз кани Шахика на моминското си парти. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 27 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 26 септември 2022 (понеделник) по bTV.

В сезон 4, епизод 26 на турския сериал „Опасно изкушение“ Керим моли Йълдъз да вземе Халитджан и да заминат за чужбина.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.27 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 26 септември 2022 (понеделник) по bTV.

Кая казва на Йълдъз, че каквото и да се случи, винаги може да разчита на него.

Йълдъз и Шахика пробват булчински рокли една след друга в един и същи магазин.

Асуман проследява Зехра и разбира, че Мерт е човекът, който се занимава с парите им.

Джанер и Ендер наемат младеж, който да се представи за фотографа на Шахика, който уж е снимал Йълдъз и Керим. Джанер и Емир вземат снимките от младежа и ги показват на Йълдъз.

Ендер съветва Йълдъз да не се издава пред Шахика.

Йълдъз кани Шахика на моминското си парти.

Халит казва на Йълдъз, че и е приготвил голяма изненада, но трябва да потърпи до сватбата.

Халит прекратява пълномощното на Керим.

Текст от potv.bg

Асуман идва при Йълдъз, за да чуе клюки, за това как е минала вечерята им у Кая. Йълдъз ѝ казва, че Шахика, за да се изтъкне ѝ е приготвила чеиз за сватбата, при това все неща от скъпи марки, тя ѝ е казала, че много ѝ харесва, но след като се е прибрала го е дала на Айсел.

-Уж, казвахме, че е лоша, а тя излиза щедра. А я виж, Ендер, уж се сдобрихте, а един подарък не видяхме – казва Асуман. Йълдъз ѝ отвръща, че сватбата предстой и явно ще ѝ подари нещо.
-Ако не ти закичи злато довечера, няма да си замълча, познаваш ме – казва Асуман.

-Нищо да не си казала, не искам напрежение на моминската си вечер. Ще танцуваме заедно – радва се и прави танцувални движения Йълдъз, а майка ѝ отвръща, че не може да разбере, каква е тази нейна обич към Ендер, затова ще отиде да си поговори със Зехра.

Йълдъз я пита, за какво си говорят постоянно, а Асуман ѝ отвръща, че прости си говорят. Йълдъз се заканва, че ще се заеме с това и ще разбере за какво си говорят.

Текст от potv.bg

Сутринта Шахика казва на брат си, че не изглежда добре, а той ѝ отговаря, че не е могъл да спи.

-Защо? – пита Шахика.
-Как защо? Моята най-добра приятелка се омъжва за човек, който все още има чувства към сестра ми – да се радвам ли? – пита ядосано Кая.
-Но, каква вина имам аз – отвръща Шахика.
-Не казвам, че имаш, но ситуацията е странна и много съм ядосан – казва Кая…
Текст от potv.bg

Асуман дочува, че Халит казва на някого по телефона, че иска колието и гривната да ги доставят още днес и веднага отива и казва на Йълдъз, че Халит ще ѝ направи сватбен подарък.

В същото време Джанер води един младеж при сестра си. Ендер казва на момчето, че Джанер ще дойде при него с още един човек и той трябва да се преструва, че не го познава.

Джанер му обяснява, че с приятеля си ще го притиснат в някоя улица, а той трябва да му даде телефона си, а после той ще му го върне.

Джанер заедно с Емир, съгласно плана на сестра си пресрещат младежа и той им дава телефона си, а Джанер показва снимките в телефона му.

Текст от potv.bg
Кая отива при Йълдъз и ѝ казва, че тя е умна жена и знае какво прави, но ако някога се почувства притисната да дойде при него.

Йълдъз му отвръща, че се доверява на шепа хора и ако не отиде при него, при кой друг?! Йълдъз му благодари, че го е казал.

Кая ѝ казва да не се отказва от работата. Йълдъз му казва, че наскоро е съсипала един бизнес, а той ѝ отвръща, да го приеме като дребна несполука и да продължи напред и да не бъде съпруга, която разчета само на съпруга си, защото на никой не може да има вяра.

-Защо казваш това, да не се е случило нещо? – пита притеснена Йълдъз.
-Не, че нещо се е случило, просто като приятел исках да споделя мислите си – казва Кая.
Текст от potv.bg

Йълдъз, Асуман и Зехра са в бутик, където чакат, за да пробва Йълдъз сватбена рокля. Асуман се ядосва, че имат резервация, а им се налага да чакат. Йълдъз ѝ обяснява, че като излезе жената от пробната, ще ги повикат.

Камерата ни показва, че жената в пробната е Шахика, която също пробва булчинска рокля.

Шахика излиза от пробната и се прави на изненадана, че ги вижда. Йълзъз я пита, какво прави тук, да не се омъжва, а тя ѝ отговаря, че е има специална поръчка, която ще видят след ден-два.
Текст от potv.bg

Мерт казва на Керим, че е задействал документите по кредита, а Керим го предупреждава, че трябва да са много внимателни, за да не разбере Халит. След малко се връща Мерт и казва на Керим, че Халит е прекратил пълномощното. Керим е учуден, защото Халит нищо не му е казал.

Мерт му отговаря, че са се обадили от банката, че няма права да подписва.

Керим отива и пита Халит, а той му казва, че уж ще прави преструктуриране във фирмата и само временно му е отнел правата.
Текст от potv.bg
Ендер, Джанер и Ерим идват в имението при Йълдъз. Ендер ѝ казва, че е късметлиика, защото Шахика я е следила, а тя разнищила нещата.
-Тази има раздвоение на личността! Вчера раздаваше подаръци, кога е наела този човек? – ядосва се Йълдъз.
-Добре, че Джанер проследи човека? – казва Ендер. Емир добавя, че заедно с Джанер са взели снимките. Джанер ѝ подава телефона, а Йълдъз се ядосва, че вчера са заснети…

Ендер съветва Йълдъз да не се издава пред Шахика, а да действа по-прикрито и да я покани довечера, защото има една идея.

Йълдъз се обажда на Шахика и я кани на моминското си парти довечера, Шахика е много изненадана.
Текст от potv.bg
Зехра не казва кой е инвестиционният специалист, но Асуман я проследява и вижда, че се е среща с Мерт, разбирайки, че той е човекът се изправя срещу тях двамата.

Мерт си признава, че той е човекът, който управлява парите ми.

Зехра я моли да не казва на Йълдъз, за да не се изпусне пред баща ѝ. Асуман обещава да не казва, но им казва да не крият нищо от нея.

Текст от potv.bg
В имението пристига пакет от бижутера. Любопитни какво има вътре Йълдъз и Асуман го отварят, а вътре намират само обици.

Асуман казва, че добре е чула Халит да говори за колие и гривна и започва да се съмнява, че Халит може да има любовница, затова ще отиде при бижутера, за да провери, но не успява да разбере нищо.

Вечерта преди моминското парти Халит подарява обеците на Йълдъз, като казва, че това не е сватбеният ѝ подарък, него ще ѝ го подари на сватбата, защото е планирал нещо грандиозно.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.29 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.28 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.25 (bTV) – какво ще се случи...