Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.58 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Халит се опитва да говори с Йълдъз, но тя е категорична, че втори път няма да му прости. Халит изкарва гнева си на децата си, а Ерим взема решение. Вижте още какво ще се случи в сезон 3 епизод 58 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 28 юни 2022 (вторник) по bTV.

В сезон 3 епизод 57 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз напуска Халит! Йълдъз проследява Халит и разбира, че той ѝ изневерява с Лейля. Въпреки опитите на Халит да ѝ попречи, тя взема Халит Джан и напуска къщата, като му заявява, че той е пропилял последния си шанс, и се развеждат.

НА КРАТКО какво се случва в с.3 еп.58 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 28 юни 2022 (вторник) по bTV.

Халит пристига в дома на Емир, за да говори с Йълдъз, но тя е категорична, че втори път няма да му прости.

Халит се чуди, кой може да е казал на Йълдъз и отива при Надир, за да му потърси сметка.

Йълдъз се ядосва на Ендер, че е знаела за Халит и Лейля, но не ѝ е казала.

Йълдъз моли Ендер за помощ, защото иска да си отмъсти и да направи така, че Халит и Лейля да станат за смях. Ендер веднага измисля план за действие.

Лейля се оплаква на Шахика, че Халит не я е потърсил, за да я попита как е?!

Децата на Халит се чудят какво става и искат от баща си да им обясни, а Халит си изкарва гнева на тях. В резултата на това Емир взема решение и отива да живее при майка си.
„Опасно изкушение“, с.3 еп.59 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, с.3 еп.59 (bTV) – какво ще се случи...

Халит подписва документите за развод. Йълдъз виждайки Лейля в компанията я хваща за косите и прави за смях пред всички. Вижте още какво ще се случи...

Действието на новия епизод започва в дома на Емир, където Джанер обяснява на Йълдъз, че сестра му и Кая ще се приберат днес. Йълдъз му отвръща, че е съсипала почивката им, а той я успокоява, че двамата и без това са щели да се приберат утре, но сега тя е по важната.

-Така е, искам час по-скоро да се разведа с този човек – казва Йълдъз.
-Няма да е лесно, знаеш го?! – отвръща Джанер.
-Знам, но искам до сложа край – заявява Йълдъз.

В този момент се звъни на входната врата, а Йълдъз казва, че не може да е Ендер. Емир отива да отвори и е изненадан да види Халит. Той го пита, дали Йълдъз е при него, а Емир го кани да влезе. Джанер и Емир ги оставят насаме. Халит взема сина си от Йълдъз и му казва, че много му е липсвал.

-Йълдъз трябва да поговорим – казва Халит , а тя му отговаря, че му е казала всичко.
-Но, аз не съм – отвръща Халит. Йълдъз му обяснява, че не иска да чува нищо от него, защото думите са му без значение, след като тя е видяла всичко със собствените си очи в онзи дом и е сигурна, че е бил с Лейля.

Халит ѝ казва да не прибързва и взема решения, за които ще съжалява, а тя му отговаря, че съжалява само за едно, че веднъж му е простила и вече не иска да бъде на място, където не е оценена и най-вече не иска да бъде с него. И му казва, че може да си ходи, защото ще приспива детето. Халит си тръгва…

Халит се чуди, кой може да е казал на Йълдъз и отива при Надир, за да му потърси сметка.

Халит ядосан отива при Надир и го пита, дали той е казал на Йълдъз за Лейля.

-Халит, ако знаеше от мен, щях да си го призная, не си мисли, че се притеснявам, аз не съм като теб, стоя зад действията си, ето ти не можеш още да изречеш, че мамиш Йълдъз – казва Надир.
-Надир, нали в началото това искаше, да ме разделиш с Йълдъз! Не трябваше да хвърляш око на семейството ми – отвръща Халит.

В този момент в кабинета на Надир влиза Ендер и ги пита, какво правят? Халит ѝ отговаря да пита съдружника си, а тя му отвръща, че явно се е разбрало за връзката му с Лейля. Халит изненадан я пита, откъде знае?

-Халит, нима ме мислиш за глупачка, знаех преди Йълдъз, но всъщност разбрах благодарение на Шахика, тя направи какво ли не, за да скрие вашата любов и стана причина да се съмнявам във вас -заявява Ендер, а Халит я обвинява, че тя стои зад всичко това, а тя му отвръща, да спре да обвинява, защото сам си е виновен за случилото се….
Йълдъз се ядосва на Ендер, че е знаела за Халит и Лейля, но не ѝ е казала.

Ендер пита Йълдъз, дали е категорична в решението си, че иска да се разведе Халит, защото няма да има път назад, а Халит няма да дойде да ѝ падне на колене. Йълдъз ѝ отговаря, че да и я пита какво е щяла да направи тя, ако разбере, че Кая е наел къща на друга жена. Ендер ѝ отговаря, че нещата са различни, защото те с Кая са влюбени един в друг, а тя се е оженила за Халит по сметка. Ендер я пита откъде е разбрала за Лейля и дали Надир и е казал.

-Надир ли, откъде той ще знае? Или и той е знаел? Чакай, а ти откъде знаеш за това? – пита учудена Йълдъз. Докато Ендер се чуди какво да отговори, Йълдъз се досеща, че и тя е знаела и я пита, как е могла да не ѝ каже. Ендер ѝ обяснява, че е щяла да ѝ каже, но на последната им среща се е отказала… Ендер я пита, кой и е казал, а тя ѝ отговаря, че Зерин.
Йълдъз казва на Ендер, че иска да си отмъсти и да направи така, че Халит и Лейля да станат за смях, затова има нужда и от нейната помощ.

Ендер ѝ предлага да направят репортаж, а Джанер я подкрепя и казва, че това е прекрасна идея.

-Такъв репортаж ще направиш, че ще разкажеш всичко, което са ти сторили. Ще им изкараш кирливите ризи и Лейля и Халит ще станат за смях, че няма да посмеят да излязат – обяснява идеята си Ендер.
-Халит много мрази такива неща! Ще избухне! Браво Ендо! Започвам да ти прощавам, че не ми каза – доволна е Зейнеп.

Лейля и Шахика се срещата, а Лейля се оплаква, че Халит един път не я е потърсил, за да я попита как е?! Шахика ѝ казва, че май Йълдъз го е напуснала, а Лейля ѝ казва, че Йълдъз знае, че не струва нищо без Халит и прави номера, за да се върне.

-И аз така си помислих, но брат ми и е адвокат и ми каза, че Йълдъз със сигурност ще се разведе – казва Шахика.
-Да се молим, да се разведат – казва Лейля.
-Да се молим, да не се разведат, защото Халит няма да те погледне – заявява Шахика.
-Не мисля така, защото Халит мрази да е самотен – казва Лейля, а Шахика се съгласява, но ѝ казва, че по време на развода той може да се отдалечи от нея. Лейля ѝ отвръща, че няма да му го позволи!
Шахика я съветва да си подаде молба за напускане, защото е невъзможно да остане там, защото всички са започнали да си шушукат за нея.
Децата на Халит се чудят какво става и искат от баща си да им 
обясни, а Халит си изкарва гнева на тях. В резултата на това Емир взема 
решение и от...
Децата на Халит се чудят какво става и искат от баща си да им обясни, а Халит си изкарва гнева на тях. В резултата на това Емир взема решение и отива да живее при майка си.

В имението децата на Халит са се събрали в хола. Ерим пита сестрите си, дали има новини, и дали са говорили с Йълдъз, а те му отговарят, че не, но се надяват баща им да дойде и да им обясни.

Халит пристига и им казва да идват на масата на вечеря, а Лила го пита, дали няма да им обясни.

-Така е татко, живота ни се променя, трябва да ни обясниш – казва Ерим.

Халит им казва, че е говорил с Йълдъз и тя няма да се върне и решена да се разведат.

-Сигурно ли е? – пита Ерим.
-Да, така изглежда. Казах всичко на Йълдъз и всичко зависи от нея – отговаря Халит.
-Толкова ли е просто? – пита ядосан Лила.
-Какво да направя, като не ме иска – отговаря ядосан Халит. Лила му казва, че Йълдъз има причина, за да се държи така.
-Какво, защо ми викаш така? – крещи Халит.
-Ако продължиш да викаш, няма да вечерям – намесва се Ерим.
-Внимавай с тона – казва вбесен Халит на сина си.
-В такъв ден, ти отново се ядосваш на нас. Йълдъз напусна дома ни, барт ни го няма, а ти се ядосваш на нас, дори не ни обясни – отвръща му Ерим.
-Внимавай с тона – крещейки казва Халит, а Лила казва на баща си, че Ерим е прав и той трябва да им обясни!
-Какво ви става? Аз имам толкова много проблеми, а вие се обединихте и застанахте срещу мен. Заради работа, аз ви изпуснах и не ви вкарах в правия път – крещи бесен Халит.
-Ако Йълдъз е права, не е заради работата – казва Ерим, а Халит вбесен го предупреждава да си мери приказките.
-Стига! Отивам при мама – заявява Ерим.
-Нахалник! Никъде няма да ходиш! Марш в стаята си! – вбесен е Халит.

-Татко, какво правиш? – ядосана пита Зехра.

-Татко, ако един път проявиш разбиране, ще умреш ли? – ядосан го пита и Лила. Бесен Халит им заповядва да си вървят в стаите!

Ерим казва на Лила, че отива при майка си, защото не издържа повече н тази къща, а и сега когато Йълдъз я няма, баща му ще вдига скандали и сутрин и вечер.

Сутринта Ерим пристига в дома на майка си и ги пита с Кая, дали може да остане да живее при тях, защото баща му се е нахвърлил, след като Йълдъз си е тръгнала.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, с.3 еп.59 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.57 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.56 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.55 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.54 (bTV) – какво ще се случи...