Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.57 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз напуска Халит! Йълдъз проследява Халит и разбира, че той ѝ изневерява с Лейля. Въпреки опитите на Халит да ѝ попречи, тя взема Халит Джан и напуска къщата, като му заявява, че той е пропилял последния си шанс, и се развеждат. Вижте още какво ще се случи в сезон 3 епизод 57 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 23 юни 2022 (четвъртък) по bTV.

В сезон 3 епизод 56 на турския сериал „Опасно изкушение" преди да си замине Зерин споделя на Йълдъз, че подозира, че Халит ѝ изневерява. Как ще реагира Йълдъз?


НА КРАТКО какво се случва в с.3 еп.57 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 23 юни 2022 (четвъртък) по bTV.

Меденият месец на Кая и Ендер на Малдивите пропада.

Йълдъз проследява Халит и разбира, че той ѝ изневерява с Лейля.

Йълдъз се прибира в имението и въпреки опитите на Халит да ѝ попречи, тя взема Халит Джан и напуска къщата, като му заявява, че се развеждат.

Лила, Зехра и Ерим не могат да повярват, че баща им е изневерил на Йълдъз, при това с Лейля.

Лейля е разстроена, че Халит отрича връзката им, а Шахика я съветва да се държи спокойно и разбиращо.

Кая и Ендер все пак отиват на меден месец.

Йълдъз се обажда на Кая, за да го пита, дали ще поеме делото ѝ за развод с Халит.

Кая не може да повярва, че Лейля е такова момиче, а Ендер му припомня, че много пъти го е предупреждавала.

Халит е уверен, че Йълдъз и сина му ще се върнат в имението, но на коренно различно мнение са Зехра и Лила.


Текст от potv.bg
„Опасно изкушение“, с.3 еп.58 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, с.3 еп.58 (bTV) – какво ще се случи...

Халит се опитва да говори с Йълдъз, но тя е категорична, че втори път няма да му прости. Халит изкарва гнева си на децата си, а...

Ендер продължава да търси задграничния си паспорт, но както вече разбрахме, няма как да го открие, защото видяхме в предния епизод, че Шахика го унищожи. Така меденият им месец на Малдивите им с Кая се отлага.

Халит пристига при Лейля, но не знае, че Йълдъз е по петите му. Тя след него в двора на къщата и чука на входната врата. Халит пита Лейля, дали чака някой, а тя му отговаря, че е поръчала храна и сигурно е тя, и отива да отвори.

-Йълдъз?! – изненадана е Лейля, а не по-малко Йълдъз. От вътре също се показва и Халит.

Действието прескача, Халит е в колата си, където ядосан мъмри Съткъ, че го е предупреждавал да внимава, а Йълдъз ги е проследила и е разбрала всичко.

Лейля се обажда на Шахика и ѝ съобщава, че Йълдъз ги е хванала, дошла в къщата, вдигнала скандал и Халит тръгнал след нея.

-Не трябваше да става така, още е рано – казва Шахика.
-Какво ще правим? – пита Лейля, като ѝ предлага да се видят някъде на вън.
Текст от potv.bg

Ядосана Йълдъз се прибира в имението и казва на децата на Халит, че се развежда с баща им. Ерим я пита, какво става, а тя му отговаря, че баща им трябва да им разкаже.

В този момент пристига Халит и крещейки ѝ казва да влезе в стаята, че е разбрала всичко погрешно.

-Какво има за разбиране?! Видях ви с очите си! – ядосва се Йълдъз.

-Какво става? – пита Лила.

-Баща ви има връзка с Лейля, дори ѝ е взел жилище – отговаря Йълдъз, а Халит отрича да има връзка с Лейля, а просто е помогнал на момичето.
-Омръзнаха ми лъжите ти! Аз и Халит Джан си тръгваме! – ядосана отвръща Йълдъз, а Халит ѝ крещи, че никъде няма да ходи и тръгва тичешком след нея по стълбите.
Текст от potv.bg
Лила, Зехра и Ерим не могат да повярват, че баща им е изневерил на Йълдъз, при това с Лейля.

-Тя дали ще си тръгне? – пита Лила.

-Изглежда, че ще го направи – отговаря Зехра.

-Сигурно ще вземе и Халит-Джан – предполага Ерим, а Зехра им казва да почакат и ще разберат.

Йълдъз не иска да чуе обясненията на Халит, само му припомня, че го е предупредила, че това е последният му шанс, а той го е проиграл, затова сега си тръгва със сина си.

Халит се опита да я спре, но Йълдъз е твърдо решила, че това е краят на брака ѝ с Халит, защото както му казва тя лошото държание към нея му е прощавала, но още една изневяра, никога! Йълдъз си взема довиждане със Зехра, Лила и Ерим, като им казва, че ще бъде в дома на Емир и те могат да идват да виждат брат си, а на Халит казва, че ще се видят в съда.

Текст от potv.bg
Лила ядосана пита баща си, как е могъл да го направи, а той ѝ отговаря, че нищо не е направил, а Йълдъз и сина му съвсем скоро ще се върнат.

Зехра и Ерим му казва, че те не мислят, че този път Йълдъз ще се върне. Халит се оправдава, че е позволил на Йълдъз да си тръгне, за да прекрати скандала.

Ерим се изправя пред баща си и го пита, дали Йълдъз казва истината, а Халит му отговаря, че тя преувеличава за всичко.


Шахика се среща с Надир и го пита дали е разбрал, какво се е случило, че Йълдъз е хванала Халит и Лейля.

Надир е уверен, че Халит ще загуби Йълдъз.


Йълдъз отива при Емир и му разказва, какво се е случило, а той ѝ отговаря, че най-накрая Лейля си е отмъстила. Той я пита, какво смята да прави, а тя му отговаря, че няма път назад и утре ще се обади на Кая, за да го пита, дали иска да ѝ стане адвокат, ако ли не ще търси някой друг, за да заведе дело за развод.

Текст от potv.bg

Сутринта Зехра и Лила отиват при баща си, за да поговорят с него. Халит им казва, че Йълдъз ще се върне. Лила противоречи на баща си и го пита откъде е толкова сигурен, след като Йълдъз им е дала да разберат, че няма да го направи.

-Не познаваш, Йълдъз, повече от мен и преди го е правила… Ще се върне! – уверен е Халит.

Зехра му припомня, че преди Йълдъз не го е хващала с друга жена, както сега. Халит се ядосва, че Зехра използва такъв език. Лила отново го пита, дали наистина има нещо между него и Лейля. Халит отново си държи на своето, че Йълдъз преувеличава. Зехра го пита, дали наистина е наел жилище на Лейля, а Лила добавя, че ако наистина е така, ще е жалко за Халит Джан, защото смята, че Йълдъз няма да му прости. Халит им казва, че ще ходи да говори с Йълдъз, защото мястото им е в имението. Зехра и Лила не са уверени, че това ще промени нещо, но му пожелават успех.

Текст от potv.bg
Въпреки че не отидоха на Малдивите, Кая и Ендер си почиват в Болу и изглеждат много щастливи заедно.

Ендер му споделя, че за пръв път се чувства толкова добре и е много щастлива, но се притеснява да не им се случи нещо лошо, защото по-принцип в живота ѝ нищо не е вървяло гладко и все ѝ се струва, че ще получи някакво обаждане и всичко ще рухне. . Кая прегръща нежно съпругата си и я успокоява, като ѝ казва, че когато я обземе това чувство, тя трябва само да му каже, а той да ѝ покаже, че това е невъзможно да се случи.

Действието на сериала се пренася в дома на Емир, където е дошъл Джанер, който е учуден, че Халит я е оставил да си тръгне. Йълдъз и на него обяснява, че вече няма връщане назад и твърдо е решила да се разведе с Халит, защото е много засегната от факта, че Халит и е изневерил, при това точно с Лейля, на която тя толкова много е помогнала, да се измъкне от съпруга си, а след това ѝ намерила работа при Халит.

„Но, аз съм глупачка“ – обвинява се Йълдъз.
Текст от potv.bg
Йълдъз моли Джанер да се обади на сестра си, защото сега само тя може да ѝ помогне.

Джанер се обажда на Ендер и я пита, кога ще се върнат, защото Йълдъз е хванала Халит с Лейля, а Йълдъз иска да говори с Кая, за да заведе дело. Ендер му отвръща, че ще говори с Кая и ще му каже. Когато Ендер разказва на Кая, че Йълдъз е хванала Халит и Лейля, той не може да повярва, че Лейля е такова момиче. Ендер му припомня, че го е предупреждавала за Лейля, но той не ѝ е повярвал.

Ендер се чуди, кой е казал на Йълдъз, че Халит ѝ изневерява.

В същото време Йълдъз се обажда на Кая и му казва, че сигурно е разбрал от Ендер, а тя му се обажда да го пита, дали иска отново да ѝ бъде адвокат, защото иска час по-скоро да се разведе с Халит. Кая се съгласява и ѝ казва, че ще говори с Ендер, за да решат кога ще се приберат в Истанбул и веднага ще започната процедурата по развод.

Ендер и Кая решават да се приберат веднага, за да може той да подаде документите за развод на Йълдъз преди уикенда.

Текст от potv.bg
Лейля е ядосана, че Халит не ѝ се обажда, а също така отрича, че има връзка с нея.

Шахика я успокоява, като ѝ казва, че зрънцето на раздора е посято и сега трябва само да чака, защото рано или късно Халит ще се върне при нея. Шахика ѝ казва, че трябва да я слуша и изпълнява указанията ѝ, защото в противен случай и двете ще затънат.


Надир нарежда на хората си да следят Йълдъз.
Зехра казва на Лила, че майка ѝ я е предупредила, а тя е отишла и се е срещнала с Лейля, но отново нищо не е разбрал.

Лила се ядосва, че не са споделили с нея, а сестра ѝ обяснява, че майка ѝ е само предполагала…, но какво се оказало, тя мислела Зерин за наивна, а тя се оказала най-умната…

Айсел идва и казва на двете момичета, че е събрала и останалите неща на Йълдъз, а това означава, че тя никога няма да се върне в имението!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.30 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.29 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.28 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...