Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.90 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз пита Кемал, защо се жени за Зехра, след като знае, че тя го обича. Халит иска да получи парите, които са му нужни, за да съсипе Алихан от Кемал, а след това да се отърве от него. Дюндар идва на вечеря в дома на Зайнеп, но пристига Алихан с останалите от офиса и подлудяват Дюндар. Вижте още какво ще се случи в епизод 90 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 23 ноември 2021 (вторник) по bTV.

В епизод 89 на турския сериал „Опасно изкушение“ Халит казва на Йълдъз защо е скрил от нея за брака на Кемал и Зехра и защо е разрешил на дъщеря си да се омъжи за него. Ендер казва на Алихан, че Халит ги е изпреварил и се е споразумял с Кемал. Зейнеп съветва Кемал да не се жени за Зехра.


НА КРАТКО какво се случва в 90 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 23 ноември 2021 (вторник) по bTV:

  • Йълдъз пита Кемал, защо се жени за Зехра, след като знае, че тя го обича.
  • Халит иска да получи парите, които са му нужни, за да съсипе Алихан от Кемал, а след това да се отърве от него.
  • Зехра казва на баща си, че с Кемал са решили да отложат сватбата, а Халит въобще не е доволен.
  • Ендер казва на Алихан, че иска да заведе дело за попечителство и той трябва да е до нея през този период.
  • Халит има съмнения, че Кемал лъже Зехра.
  • Лила пита Кемал и Зехра, дали са скрили, че ще се женят, заради Йълдъз.
  • Дюндар идва на вечеря в дома на Зайнеп, но пристига Алихан с останалите от офиса и подлудяват Дюндар.

„Опасно изкушение“, еп.91 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.91 (bTV) – какво ще се случи...

Ендер напуска Алихан, защото той постоянно я упреква и осъжда. Алихан отива и я моли да се върне, но за негов ужас Зайнеп става свидетел на...

Йълдъз пита Кемал, защо се жени за Зехра, след като знае, че тя го обича.

Ядосана Йълдъз отива в дома на Кемал и още от врата го пита - защо иска да се ожени за Зехра.

-Защо ми го причини?! Зарязах всичко и дойдох при теб! Защо Кемал?! – бясна е Йълдъз.

Кемал се опитва да я прегърне и успокои и да поговорят, но Йълдъз му отвръща да не я пипа и дали има за какво да си говорят?!

-Какво да направя, всеки път когато те доближа се връщаш при Халит!
-И затова избра точно Зехра!

Кемал ѝ казва, че не е, но Йълдъз иска да знае, защото тогава е избрал Зехра?! Той ѝ отговоря, че е искал да я забрави и да ѝ покаже, че не обича Халит.

-Сам ме върна в ръцете на Халит, нали?! Заболя ли те, Кемал! Виновен си за всеки път когато той ме докосва!

Кемал ѝ казва да замълчи, а Йълдъз пита, дали е лъжа – тя е дошла пред вратата му, а е видяла Халит! И защо не е казал една дума, а е замълчал?!

-Стига!
-Стоеше мирно и тихо, и чакаше да се ожениш за Зехра! – продължава да се ядосва Йълдъз, а Кемал ѝ отвръща, че е трябвало да си замълчи.

Йълдъз е бясна и удряйки го му казва, че е много мил и чудесен!

-Виж, Йълдъз, ако искаш… - опитва се да предложи Кемал, но Йълдъз го прекъсва и му казва, че нищо не иска от него и не иска да слуша лъжите му, защото не държи на думата си!
-В хотела те чух да говориш с Халит, представяш ли си, какво ми беше! – казва Кемал на Йълдъз, а тя му казва, че не го е викала, той ѝ отвръща, че с думи не, но не е глупак, за да не знае, че го обича.
-След като знаеш, защо се жениш за Зехра?!
-Струва ли си да чакам една омъжена жена! – пита Кемал, а Йълдъз му отговоря, че е оставила мъжа си и е дошла при него. Любовта ѝ е станала по-силна, а в замяна той не е могъл мъничко да почака!

-Ако наистина ме обичаш, Кемал, щеше да чакаш до живот, но не го 
направи! – казва му Йълдъз и тръгва да си ходи, но Кемал се опитва да я 
спре и ѝ...
-Ако наистина ме обичаш, Кемал, щеше да чакаш до живот, но не го направи! – казва му Йълдъз и тръгва да си ходи, но Кемал се опитва да я спре и ѝ казва, че на него му е по-тежко, а тя му казва да се успокои, защото бързо ще му мине

Халит иска да получи парите, които са му нужни, за да съсипе Алихан от Кемал, а след това да се отърве от него.

Халит казва на Метин, че проблемът е сериозен и дали могат да намерят 5 милиона? Метин му отговоря, че при тези условия е невъзможно! Халит му отвръща, че скоро Зехра и Кемал се женят и ще получат парите от Кемал.

-Трябва да му платим и да се отървем от Кемал! Искам да направиш всичко, за да не го виждаме никога повече! – казва Халит на Метин.
Емир отива в офиса и казва на Джанер, че Дюндар е довечера на вечеря у Зейнеп.

Емир отива в офиса и казва на Джанер, че Дюндар е довечера на вечеря у Зейнеп.

Емир го пита, на кой ще предаде информацията, а Джанер му казва, че първо е била само сестра му, но сега трябва да каже и на Алихан, и на Хакан, но проблемът е, че тримата не знаят един за друг!

Емир му казва да не смесват потоците и не трябва да правят никакви грешки, защото ще изгорят!

Зехра казва на баща си, че с Кемал са решили да отложат сватбата, а Халит въобще не е доволен от тяхното решение.

Зехра казва на баща си, че с Кемал са решили да отложат сватбата, а Халит въобще не е доволен от тяхното решение.

Кемал се вижда със Зехра в холдинга, а тя го пита, дали е добре и дали ѝ се сърди? Той и отвръща, че защо да и се сърди, какво му е направила? Зехра му казва, че вчера Йълдъз е дошла и се е скарала с баща ѝ, а Ерим катастрофирал, и те не са могли да подпишат, все едно вселената е съгласна те да се женят.

Кемал ѝ отвръща, че тя не е виновна за нищо, но Зехра го пита, защо така изглежда, а той и казва, че се е разстроил заради Ерим, станало му неприятно, заради онази случка.

Зехра му казва, че Халит иска дата за брака им, а той вяло ѝ отвръща, че ще запазят, но тя му казва, че баща ѝ иска да стане днес, какво да му каже.

Кемал ѝ отговоря, че те са заедно и няма защо да бързат, а Зехра му казва, че не бива да бързат и ще говори с баща си.

Зехра отива при баща си и му казва, че не са уточнили дата и са решили да почакат. Халит е учуден, че не са определили дата, а тя му казва, че са решили да се подготвят. Халит се ядосва и казва на дъщеря си, че става нещо и защо не се е посъветвала с него?! Халит ѝ казва, че трябва да си променят решението и сватбата трябва да стане до два дни! Зехра успокоява баща си и му казва, че отива при Кемал.

Ендер казва на Алихан, че иска да заведе дело за попечителство.

Ендер казва на Алихан, че иска да заведе дело за попечителство.

Ендер отива в офиса при Алихан и му казва, че е ходила да посрещне Ерим от училище, но той не е ходил днес.

-Синът ми има нужда от мен, а аз не мога да бъда до него, заради Халит! – казва Ендер, а Алихан ѝ отвръща, че знае, че и е трудно, а тя му казва, че не иска да свиква с това.
-Взех решение, ще заведа дело за попечителство! – казва Ендер, а Алихан ѝ отговоря, че ако е сигурна ще се обади на адвоката си, а тя му казва, че иска Халит да страда като нея! Алихан и казва, че трябва да е наясно, че няма никак да е лесно, а и Ерим не е дете и сам ще реши къде да живее. Ендер му отговоря, че мисли да покаже на сина си, кое е добро и кое зло с негова помощ!
-Алихан искам да си до мен през целия този период, защото всички знаят, че сме женени и делото е обща!

Халит има съмнения, че Кемал лъже Зехра.

Халит пита Кемал, дали са се отказали от сватбата и защо трябва да чакат?

Кемал му отговоря, че със Зехра са решили да не бързат толкова. Халит го пита направо, дали не лъже Зехра? А той му отвръща, че няма подобно намерение. Халит го предупреждава, че ако нарани дъщеря му, за да постигне някаква цел, ще пострада много жестоко и го кани на вечеря в дома си, за да обсъдят датата. Кемал се съгласява.

След като Кемал си тръгва, Халит вика Съткъ и му казва да следи Кемал, за да разбере, дали има любовница, с кой се вижда и среща.

Алихан пита Хакан, дали Халит е започнал да действа, а той му казва, че е много странно, но няма нищо.

Хакан му казва, че е разбрал, кога Зейнеп ще вечеря с Дюндар. Алихан го пита кога, а Хакан му казва, че довечера, а той му отвръща, че е чудесно и ще се увери сам! Хакан го пита какво трябва да прави, а Алихан му казва, че каквото му каже, той ще отиде да се срещне с адвоката си, а след това ще дойде при тях, за да се позабавляват.

Вечерта Зехра казва на Йълдъз, че Кемал ще дойде на вечеря, а Лила пита Йълдъз защо е в лошо настроение, а Зехра и казва, защото тя се омъжва за Кемал.

Йълдъз ѝ отвръща, че много се радва, че се интересува от нея, но да внимава да не отегчи Кемал, а Зехра и отговоря, че Кемал я обича каквато е. Йълдъз ѝ казва, че точно заради това на Кемал няма да му лесно.

Йълдъз пита Халит, кога е смятал да ѝ каже, че зет му идва на вечеря?! Халит ѝ отговоря, че не е знаел, че трябва да я пита, а тя му отвръща, че не е искала да я пита, а да и каже, а той ѝ казва, че е казал на Зехра.

-А аз коя съм? – пита Йълдъз, а Халит ѝ казва да престане с войните между нея и дъщеря му. Да изтърпи, защото тя ще се премести при Кемал след два дни.
Лила пита Кемал и Зехра, дали са скрили, че ще се женят, заради Йълдъз.

Лила пита Кемал и Зехра, дали са скрили, че ще се женят, заради Йълдъз.

Йълдъз въобще не иска да присъства на вечерята с Кемал, но с нежелание слиза, след като Халит праща Айсел да я извика. Йълдъз слиза и поздравява Кемал, а Халит казва, че след като Йълдъз е вече тук, може да сядат на масата. Лила пита Кемал как така бързо са решили да се оженят, а той и отговоря, че са го замисляли отдавна. Лила продължава с въпросите си и го пита, защо са го скрили, дали е заради Йълдъз.

Халит казва на дъщеря си да престане с глупостите, а тя му отвръща, че всички знаят причината. Кемал обяснява на Лила, че между него и Йълдъз няма нищо, всичко между тях е било като невинна детска игра.

Халит прекъсва Кемал и му казва, че не е длъжен да обяснява, защото той е дал благословията си.

-Защо се държите, сякаш го казах с лоши намерения?! Просто ми беше любопитно! – засяга се Лила.

След вечеря Зехра споделя, дали да не направят някакво парти, а Халит ѝ казва, че ако искат да направят сватба през лятото, тогава е най-подходящото време за това, а Зехра му отговоря, че сватбата не е за тях.

Лила казва, че е по-добре да бъде парти, а Зехра пита Кемал какво мисли, а той ѝ казва тя да реши.

Йълдъз предлага на Халит да си направят втори меден месец и той се съгласява, а тя му казва, да изберат някое романтично място като Венеция, защото не могат да останат насаме и гледа в Кемал. Зехра пита Кемал за техния меден месец, а Кемал ѝ казва, че няма значение, важното е да са заедно.

Йълдъз отива да провери, защо Айсел не им е донесла кафе, а след минута Кемал казва, че е взел някои игри за Ерим и ще отиде да ги донесе от колата.

Кемал влиза при Йълдъз в кухнята и я пита, какво прави, а тя му казва да излезе, защото не я е питал, когато е предложил на Зехра.


-Утре ще дойдеш да говорим! – казва Кемал, а Йълдъз му отвръща, че няма…
-Утре ще дойдеш да говорим! – казва Кемал, а Йълдъз му отвръща, че няма…
Дюндар идва на вечеря в дома на Зайнеп, но пристига Алихан с останалите от офиса и подлудяват Дюндар.

Дюндар идва на вечеря в дома на Зайнеп, но пристига Алихан с останалите от офиса и подлудяват Дюндар.

Зейнеп подрежда масата за вечерята с Дюндар.

Дюндар пристига като ѝ носи подаръци, а Зейнеп притеснена му казва, че е нямало нужда…

Дюндар ѝ подава една кутия и ѝ казва, че това е един скромен подарък от него, а Зейнеп сочи другите му подаръци, а Дюндар ѝ казва, че това са неща, които ѝ подхождат.

Зайнеп и Дюндар сядат на масата, но на врата се чука и тя отива да отвори. Йълдъз е изненадана да види Алихан, Хакан, Ирем, Джанер и Емир.

-Какво става? – пита Зейнеп.
-Днес не е ли специален ден? – пита Алихан.
-Да, но не и за теб!- отговоря му Зейнеп.
-Фирмена вечеря, значи всички сме поканени! – отвръща Алихан и влиза без Зейнеп да му е разрешила, а всички останали го последват.

Алихан влиза и сяда срещу Дюндар и му казва, че е спечелил, но и те са включени в наградата. Алихан пита къде е специалитетът, а Ирем ѝ казва, че ще и помогне.

-И ти ли? – пита Зейнеп Ирем, а тя ѝ отговоря, че Хакан я е накарал.

Зейнеп носи порция за Алихан, а той ѝ казва, че е много малко, а тя му отвръща, че са цяла орда. Алихан ѝ отвръща, че са свои хора и ѝ прощава, а тя му отвръща, че той и е най-чужд!

Алихан пита Дюндар защо не хапва, а той му отговоря, че го е опитал и е невероятен, но чака Зайнеп да сложи на всички.

Всички започват да ядат, а Алихан пита Зейнеп, дали не мисли да си разнообрази менюто, а тя му казва, че не мисли. Алихан ѝ казва, да го опита, а тя му казва, да не го яде. Емир ѝ казва, че на него не му е стигнало и ако има да даде нещо друго, за да се дояде.

Един през друг Емир, Джанер, Ирем и Хакан се надвикват и предлагат къде да се доядат, а Дюндар не издържа и им креещи да млъкнат, защото ще ги убие, а след това се извинява на Зейнеп, че тълпите не му се отразяват добре и си тръгва. Зайнеп отива да го изпрати.

Останали сами Хакан казва на останалите, че са съсипали Дюндар, а Алихан им отвръща, че ги е предупредил, че не е нормален.

Алихан казва на Зайнеп, че е успяла да подлуди още един мъж, а тя му казва да се маха, а след това казва на останалите да напуснат дома ѝ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.99 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.98 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.97 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...