Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.89 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Халит казва на Йълдъз защо е скрил от нея за брака на Кемал и Зехра и защо е разрешил на дъщеря си да се омъжи за него. Ендер казва на Алихан, че Халти ги е изпреварил и се е споразумял с Кемал. Зайнеп съветва Кемал да не се жени за Зехра. Вижте още какво ще се случи в епизод 89 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 22 ноември 2021 (понеделник) по bTV.

В епизод 89 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз напуска Халит и отива в дома на Кемал, за да остане с него, но там я чака изненада, Кемал се жени за Зехра. Ерим блъска жена с колата, която взе без разрешение


НА КРАТКО какво се случва в 89 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 22 ноември 2021 (понеделник) по bTV:

  • Халит казва на Йълдъз защо е скрил от нея за брака на Кемал и Зехра и защо е разрешил на дъщеря си да се омъжи за него.
  • Ендер казва на Алихан, че Халти ги е изпреварил и се е споразумял с Кемал.
  • Зайнеп съветва Кемал да не се жени за Зехра
  • Халит събира семейството си и им казва, че Зехра ще се омъжва за Кемал.
  • Дюндар и Зейнеп отново се сблъскват с Алихан, който отново побеснява от ревност.
  • Синът на блъснатата жена разбира, че Халит е много богат и иска 5 милиона, за мълчанието на майка му.
  • Ендер пита Зерин, дали знае, че Алихан пие лекарства против панически атаки и това може да е свързано с Халит?!

„Опасно изкушение“, еп.90 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.90 (bTV) – какво ще се случи...

Йълдъз пита Кемал, защо се жени за Зехра, след като знае, че тя го обича. Халит иска да получи парите, които са му нужни, за да...

Ерим се прибира с баща си и сестра си в къщи, а Лила прегръщайки брат си, пита баща си, дали Ерим ще пострада, а Халит и казва, че не, но за да не заведе дело, пострадалата искала много пари. Зехра им казва, че отива да си полегне, а Халит и казва, че не са успели да сключат брак, а Зехра му казва, че е говорила с Кемал и ще сключат брак тези дни!

-Кога ще говорим? – интересува се Йълдъз, а Халит отново продължава с грубото си отношение с нея и ѝ казва, че е имал отвратителен ден, а тя му отвръща да се качи да си почине…
Халит казва на Йълдъз защо е скрил от нея за брака на Кемал и Зехра и защо е разрешил на дъщеря си да се омъжи за него.

Халит казва на Йълдъз защо е скрил от нея за брака на Кемал и Зехра и защо е разрешил на дъщеря си да се омъжи за него.

Йълдъз се качва при Халит, а той ѝ казва, че днес Ерим го е хвърлил в ужас, а Йълдъз му отвръща, че не разбира ли, че Ендер му е майка, но не му пука за него, но Ерим не е глупав вижда какво става, аз мисля повече за него от Ендер. И му припомня, че му е казала, че онези деца на са за Ерим, а той е щял почти да я изхвърли от вкъщи. Халит ѝ отвръща, че вече и е казал, че е права, какво повече иска, а Йълдъз му отвръща, че понякога и се иска да чуе нещо мило.

Халит се оправдава, че толкова неща са му се случили, че да не очаква да и ръси комплименти.

-Вече не, но тогава ми кажи повече за онзи брак?! Защо реши да дадеш дъщеря си на омразния Кемал?

Халит и казва, че Зехра е искала да се омъжи за него, а той е говорил с Кемал и са се споразумели, че той ще го приеме за свой зет, но той трябва да му помогне финансово, за да се справи в ситуацията, в която е заради Алихан и Ендер. Ще се оженят със Зехра, но тайно, защото ако Алихан и Ендер разберат ще вземат мерки веднага.

Разбирайки Йълдъз се нервира и го пита, защо си е мислел, че ще ги изпее, а Халит и отвръща да не коментира, а Йълдъз го пита, дали Зехра знае, че баща ѝ я е продал?

-Какво искаш да кажеш?
-Сключили сте сделка! – пояснява Йълдъз, а Халит се ядосва и ѝ казва да си мери думите, а това не е сделка, а очаква от зет си лоялност и подкрепа.

Останала сама Йълдъз се ядосва на Кемал, че заради него, отново се върнала….

Халит отива да говори със сина си и му казва, че не му е казал нищо, защото го е видял, че е много уплашен, но той е направил най-голямата си грешка и го е разочаровал, унищожил е неговото доверие, а той прави всичко за неговото щастие.

Ерим му обещава, че няма да се повтори, а Халит му казва, че ще го накаже и няма да излиза, освен да ходи на училище, а събота и неделя ще работи в холдинга.

Ендер казва на Алихан, че Халти ги е изпреварил и се е споразумял с Кемал.

Ендер казва на Алихан, че Халти ги е изпреварил и се е споразумял с Кемал.

Алихан казва на Ендер, че ще и помогне да вземе от Халит Ерим, но само ако не използва сина си срещу Халит, и ако това е нейната стратегия е по-добре да се откажат.

-Каква стратегия, Алихан, не видели Кемал и Зехра, в нормална среда Халит не би дишал Кемал?! Изпреварил ни е, за да не се споразумеем с Кемал.

Ендер казва на Алихан, че не е знаел, че е толкова емоционален, но днес и е променил мнението. Алихан ѝ отвръща, че е ядосан на Халит, но не би му отмъщавал чрез детето му. И единственото важно е Ерим да излезе не обременен от случващото се в семейството му.

Кемал си е сам вкъщи и отново си спомня момента, в който Йълдъз стоеше пред вратата на дома му с куфар в ръка и му призна, че го обича.
-Какво направих? Ще отида…. - говори си сам Кемал.

Хакан иска Джанер да му докладва всичко свързано със Зейнеп и Дюндар, дали се виждат, дали му е готвила и при това Ендер не трябва да знае.

Зайнеп съветва Кемал да не се жени за Зехра.

Зайнеп съветва Кемал да не се жени за Зехра.

Кемал отива при Зейнеп и я пита, дали е чула, а тя му казва, че ако Йълдъз не е проследила Халит, защото се е усъмнила в него е нямала да разбере… Кемал разбира, че Йълдъз не е казала истината на сестра си, Зайнеп го пита как го е решил, защото ако каже, че обича Зехра няма да повярва.

-Толкова ли нямаше друга жена, че реши да избереш Зехра?! Знаеше колко ще се разстрои Йълдъз?! Съжалявам, но не мисля, че е правилно!
-Виж бях бесен!
-Нямаш право да се сърдиш – отвръща му Зайнеп, а той ѝ казва, че и за това е права.
-Не те разбирам, Кемал, или не мислиш трезво, или криете нещо?!

Кемал ѝ отвръща, че не крие нищо, просто е объркан, а Зайнеп му казва да си събере мислите и да стои далече от сестра ѝ! А след като не са успели да подпишат, значи не я обича и да не го прави на инат и да се откаже от тази идея!

Халит събира семейството си и им казва, че Зехра ще се омъжва за Кемал.

-Йълдъз не е изненадана, май знае! – казва Лила.
-Не знаех Лила, но случайно разбрах!

Зехра казва на сестра си, че баща им не е обяснил правилно, всичко са държали в тайна, защото се е притеснявал Ендер и Алихан да не разберат и направят нещо.

-Значи не е сделка?! – подхвърля Йълдъз, а Зехар ѝ казва, че не е, а Халит им прави забележка да престанат.
-Ако Ерим не беше катастрофирал, щяхме да имаме празнична вечеря – пояснява Халит.

Ендер отново тършува в стаята на Алихан, за да разбере какво крие от нея и намира лекарства, които снима и изпраща на познат лекар да и каже за какво са, а той ѝ отговоря, че това са антидепресанти.

Дюндар и Зейнеп отново се сблъскват с Алихан, който отново побеснява от ревност.

Дюндар и Зейнеп отново се сблъскват с Алихан, който отново побеснява от ревност.

Сутринта Дюндар изненадва Зейнеп като ѝ докарва автомобила, но тъй като все още няма шофьор тя докарва до офиса, където се сблъскват с Алихан, а Дюндар казва на Зейнеп, че е много особен тип, но яко иска тя, той ще се погрижи, тя му отвръща да го остави да диша. Дюндар я пита, кога ще се видят за специалитета, а тя му казва да дойде довечера, тя ще го сготви.

Влизайки в офиса Алихан прави знак на Зайнеп да дойде, а тя му отвръща той да дойде. Алихан казва на Зайнеп, че компанията е негова и не иска Дюндар да идва.

-Да, твоя е, но аз имам напълно равни права с теб! – казва му Зайнеп, а Алихан ѝ отвръща, че вчера си е тръгнала с този толкова противен мъж, а днес е дошла пак със същия и ако иска може да го назначат в офиса, избухва Алихан.
-Какво ревнуваш ли? Нали знаеш, че нямаш право да го правиш!

Алихан ѝ отвръща, дали не вижда, че намеренията му не са правилни. Зейнеп го пита, дали не се притеснява за себе си, че Дюндар не го харесва.

Алихан ѝ казва да не му се подиграва, защото е бесен, а тя му отвръща да не мисли на кой готви, а да мисли за жена си!

Синът на блъснатата жена разбира от интернет, кой е Халит Алгун и решава да му поиска 5 милиона и ако не ги получи до 2 дни, синът му ще отиде в затвора.

Ендер пита Зерин, дали знае, че Алихан пие лекарства против панически атаки и това може да е свързано с Халит?!

Зерин и Ендер се срещат, а Ендер я пита какво се е случило, че Алихан да предаде човек от детството си? Зерин ѝ казва, че тя е настроила Алихан срещу Халит, а Ендер и отговоря, дали пък Халит не е направил нещо, защото прекрасно и двете знаят, че Алихан няма да се подведе по нечии ум.

-Зерин, след като знаеш всичко на този свят, защо Алихан пие лекарства за панически атаки.

Зерин е много изненадана, а Ендер и казва, че е очевидно, че не знае, но тя ги е намерила в къщи и питала позната лекарка и тя и казала, че за това се пият.

-Защо си сигурна, че Алихан ги пие? – пита Зерин, а Ендер и казва да си свали розовите очила и да види, че брат ѝ има проблеми и причината може да е Халит.

Зерин и казва да не говори глупости и ако я е извикала, за да я настрои против Халит и да си изтегли акциите, много се лъже.

Йълдъз праща съобщение на Кемал, че ще отиде при него, ако е сам, а той ѝ отговоря, че я чака.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.100 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.99 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.98 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.97 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...