Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.91 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ендер напуска Алихан, защото той постоянно я упреква и осъжда. Алихан отива и я моли да се върне, но за негов ужас Зайнеп става свидетел на това. Сътка казва на Халит, че Йълдъз и Кемал се виждат, а Халит ги разпита поотделно, за да разбере какво става. Вижте още какво ще се случи в епизод 91 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 24 ноември 2021 (сряда) по bTV.

В епизод 90 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз пита Кемал, защо се жени за Зехра, след като знае, че тя го обича. Халит иска да получи парите, които са му нужни, за да съсипе Алихан от Кемал, а след това да се отърве от него. Дюндар идва на вечеря в дома на Зайнеп, но пристига Алихан с останалите от офиса и подлудяват Дюндар.


НА КРАТКО какво се случва в 91 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 24 ноември 2021 (сряда) по bTV:

  • Ендер напуска Алихан защото ѝ е омръзнало, той да я обижда и осъжда.
  • Алихан моли Ендер да се върне, но голямата изненада за Алихан е, че Зайнеп става свидетел на това.
  • Съткъ казва на Халит, че Кемал се среща с Йълдъз.
  • Халит иска да разбере, защо Йълдъз се е срещала с Кемал, а тя му отговор, че тъй като на него не му дреме за нея и постоянно я обижда, тя е принудена да се оправя сама.
  • Алихан се оправдава пред Зайнеп, че това което е видяла е било едно недоразумение, защото той обича само нея.
  • Халит се среща с Кемал, за да го пита, защо се е срещал с Йълдъз.
  • Йълдъз казва на Кемал, че иска да бъде щастлива, затова приключва с него.
  • Кемал казва на Зехра, че е обиден, че баща ѝ го следи и я моли да си дадат малко почивка.

„Опасно изкушение“, еп.92 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.92 (bTV) – какво ще се случи...

Зехра обвинява баща си, че заради него са се разделили с Кемал. Йълдъз е твърдо решена, да не допусне Кемал, да се ожени за Зехра. Ендер...

Ендер напуска Алихан защото ѝ е омръзнало, той да я обижда и осъжда.

Алихан казва на Ендер, че е говорил с адвоката и той му е казал, че делото за попечителство ще се проточи дълго, но имат шанс да го спечелят. Ендер казва, че това е много хубава новина, а Алихан ѝ отвръща, че трябва да я предупреди, че такива дела са много неприятни. Ендер му отговоря, че много неща са неприятни, и му дава пример, че са накарали Ерим да я намрази.

-Ендер, трябва да знаеш, че в хода на делото, Халит ще разкаже не само за твоето настояще, но и за твоето минало и трябва да знаеш, че Ерим ще го чуе и научи. Дали си готова за това? – предупреждава я Алихан, а Ендер го пита, какво иска да каже с това. Алихан ѝ отвръща, че иска да ѝ каже, че трябва да знае и най-малките подробности, защото не иска да бъде неприятно изненадан. Ендер му отвръща, че тя не е Йълдъз, а Алихан ѝ отговоря, че всички са знаели какво е представлява докато е била с Халит и това не е за никой тайна, но сигурно има неща, който не се знаят от никой.
-Такава ли съм? – ядосва се Ендер, а Алихан ѝ отвръща, че само знае, че е била любовница на Халит, докато той е бил женен за сестра му, имали са малка дъщеря и той много добре си спомня какви ги е вършила тогава.

Ендер му казва да говори ясно, а Алихан ѝ казва, че ако е имала и други като Халит – ще загубят делото, затова трябва да знае всички подробности от нейния живот.

Ендер пита Алихан от къде да започне, дали от доведения си баща, на който е позволявала да я тормози, само, за да не закача брат ѝ или от мълчанието на майка ѝ, която е знаела всичко. Или може би нещо по-интересно, как онази свиня се е напивала и пребивала от бой, независимо, че са молили за пощада и пита Алихан, дали това не е по-интересно. Или може би за това, как е избягала от вкъщи, за да работи, за да плати за образованието на брат си.

Алихан ѝ казва, че не го е знаел…, а тя му казва, че да не си мисли, че е такава по рождение, просто животът я е научил на много неща – насила, защото не е живяла в богатство и разкош като него, а Алихан я моли да му прости.

Ендер ядосана му казва, че няма да му прости, защото откак е дошла тук, чува какво ли не за себе си, а тя не го е принуждавала да се ожени за нея, а той сам се е съгласил.

-Никой няма право, да ме обижда и осъжда! – казва Ендер и оставя Алихан сам, а тя се обажда на брат си и го пита, дали може да остане за няколко дена при него, а Джанер я пита, дали отново са останали без пари, а тя му казва, че като се видят ще му обясни.

Ендер казва на Алихан, че ще остане при Джанер, а той ѝ казва, че няма да я умолява да остане, а Ендер му отвръща, че в началото си е мислела, че той ще я разбере, но за съжаление е същият като Халит.

-И да ти е за урок, хората, които мислиш за лоши, може да имат тъжни истории. Не го забравяй, Алихан!- казва Ендер и напуска къщата.
Алихан моли Ендер да се върне, но голямата изненада за Алихан е, че Зайнеп става свидетел на това.

Алихан моли Ендер да се върне, но голямата изненада за Алихан е, че Зайнеп става свидетел на това.

Джанер казва на сестра си, че толкова време е търпяла Халит, а сега от две думи е напуснала къщата на Алихан, а тя му отвръща, че до гуша и е дошло. Джанер ѝ казва, да мисли логично и да се огледа, колко би издържала при тях. Ендер му отговоря, че ще издържи колкото може, но няма да се върне при Алихан, защото и е омръзнало всеки ден да слуша намеците му, защото не може да преживее, че се е разделил със Зайнеп.

Алихан идва в дома на Джанер и го пита, дали Ендер е при него. Алихан се извинява на Ендер като ѝ казва, че понякога наранява хората, но не го прави нарочно. В този момент от отсрещният апартамент излиза Зайнеп, която е тръгнала да изнася боклука и чува как Алихан казва на Ендер: - Моля те, върни се!

Ендер я вижда, а след това Алихан я поглежда много изненадан… Зайнеп оставя боклука пред вратата и се прибира, за поред път разочарована от Алихан.

Ендер казва на Алихан, че понякога много я изненадва, а той ѝ казва, че е станало недоразумение и затова е дошъл да го изглади. Ендер го пита, дали това значи – „Скъпа, върни се у дома?!“, а Алихан я предупреждава да не си изпусне шанса. Ендер му казва, че след като е дошъл до тук, тя ще се върне и довечера ще обсъдят попечителството.

Джанер пита сестра си, какво е казала на Алихан, че той е дошъл да я моли?! А тя му отвръща, че истината.

Джанер пита сестра си, какво е казала на Алихан, че той е дошъл да я моли?! А тя му отвръща, че истината.

Джанер се притеснява, че Зайнеп ги е видяла и сега ще му се сърди до безкрай, а сестра му казва, че той няма вина, защото Алихан и е съпруг и е дошъл да ѝ се моли…. Щастлива е Ендер, а Джанер ѝ казва, че не е точно така, но няма значение…

В същото време Зайнеп се ядосва, как е могла да се върже отново на лъжеца Алихан!

-Бракът му бил фиктивен! Лъжи! Защо тогава е дошъл да умолява Ендер?! Ще види, Алихан! Няма да смее да ме погледне, никога повече! – бясна е Зайнеп
Йърдъз се среща с Кемал и го пита, какво иска от нея, а той я пита, 
дали се е отказала от развода с Халит. Тя му казва, че се е отказала, 
защото е...

Йърдъз се среща с Кемал и го пита, какво иска от нея, а той я пита, дали се е отказала от развода с Халит. Тя му казва, че се е отказала, защото е щяла да сбърка и не може да разбере как е могла да му е повярвала?

Халит иска да разбере, защо Йълдъз се е срещала с Кемал, а тя му 
отговаря, че тъй като на него не му дреме за нея и постоянно я обижда, 
тя е прину...

Халит иска да разбере, защо Йълдъз се е срещала с Кемал, а тя му отговаря, че тъй като на него не му дреме за нея и постоянно я обижда, тя е принудена да се оправя сама.

Съткъ казва на Халит, че Кемал и Йълдъз се срещат.

Халит се обажда на Йълдъз и ѝ казва на мига да дойде в офиса, а тя го пита защо, а той ѝ отвръща, че тя знае много добре…

Йълдъз отива при Халит и го пита какво има, а той ѝ казва, че иска веднага да и каже какво става, като ѝ показва снимките с Кемал.

-Имаш ли връзка с този човек?
-Обичаме се и ще избягаме – отговоря Йълдъз, а Халит ѝ казва да млъкне и да не му говори така.

Йълдъз му казва, че между нея и Кемал няма нищо, но Кемал само губи времето на Зехра, и затова са се срещнали, защото му няма номера и се наложило Зайнеп да му звънне и Кемал дошъл.

Халит я пита пука ли ѝ за Зехра, а тя му отвръща, че знае каква е Зехра и ѝ ска час по-скоро да се омъжи и махне от къщата им.

-Искаш да ти повярвам ли, Йъздъз?
-Повярва, когато Ендер ти го каза! Не мога да повярвам, че си пратил да ме следят.

Халит се оправдава, че се е съмнявал в Кемал и искал да разбере каква е целта му! Защото ако Кемал е имал друга жена е щял да забрани да се оженят и е щял да намери от друг пари.

-Ти нямаш право да говориш сама с Кемал!
-Халит, на вас не ви дреме за мен и аз трябва да се оправям сама! Децата ти ме тормозят и аз ще правя каквото искам! Ако ти ме подкрепяше щеше да е друго!

Халит и казва какви глупости говори, имала всичко, а тя му отвръща, че иска уважения, защото всички я тормозят!

Ядосана Йълдъз си тръгва като му казва, че ѝ е омръзнало да слуша как я обижда.

Алихан се оправдава пред  Зайнеп, че това което е видяла е било едно недоразумение, защото той обича само нея.

Алихан се оправдава пред Зайнеп, че това което е видяла е било едно недоразумение, защото той обича само нея.

В офиса Алихан иска да говори със Зайнеп, за да и обясни, а тя му отвръща, че няма място за оправдания, защото имат единствено служебни отношения.

-Това което видя беше недоразумение!
-Недоразумение ли?! Тя ти е жена!
-Не е ! Само на хартия и ми омръзна да ти го повтарям!

Зайнеп му отговоря, че не му вярва, може в началото да е било, но Ендер няма да го остави така. Алихан ѝ казва, че Ендер не го интересува, защото той не е престанал да я обича!

-Аз престанах! Мина много време! Дори да оставиш Ендер и да се върнеш, няма да стане нищо! Няма да те приема!

Алихан ѝ отвръща, че може да говори каквото си иска, но той няма да се откаже от нея! Зайнеп му отговоря, че му пожелава успех!

Халит се среща с Кемал, за да го пита, защо се е срещал с Йълдъз.

Кемал идва при Халит и го пита, защо го е търсел, да не би да има проблем?! Халит го пита, къде е бил сутринта? А той му казва, че Зайнеп му е звъннала, защото Йълдъз е искала да се видят и той отишъл при нея и поговорили. Халит го пита, какво му е казала Йълдъз, а Кемал му отговоря, че губи времето на Зехра и му се развикала. Кемал му казва, че е смятал да говори с него, че Йълдъз го е нападнала, а Халит му казва, че знае. Кемал го пита, дали той я е накарал? А Халит му казва, че решението е било на Йълдъз. Кемал му отвръща, че знае, че не се разбира със Зехра, но това е прекалено.

-Кемал, ако пак имаш подобно намерение, искам да ме предупредиш! – казва Халит и му показва снимките с Йълдъз, които Съткъ им направи, а Кемал го пита, нима го следи?! Халит му отвръща, че трябва да знае всичко за него, а Кемел му отговоря, че ако не му вярва може да му каже направо! Халит му казва, че ако нарани дъщеря му, ще си има работа с него.
-Май само Зехра няма проблем с мен. Г-н Халит, не съм свикнал да ми говорят така, а и не обичам! – казва Кемал.

Дюндар е притеснен, че снощи се е изложил пред Зайнеп и казва на Курбан да купи най-скъпия букет и да ѝ го занесе.

Емир казва на Дженер, че днес се навършва един месец от как излиза с Лила и е решил да я заведе на вечеря и да ѝ подари този пръстен, като му го показва. Джанер го пита да не е спечелил от лотарията, а Емир му казва, че е взел на заем и му излиза много скъпо да излиза с богато момиче.

Йълдъз казва на Кемал, че иска да бъде щастлива, затова приключва с него.

Йълдъз казва на Кемал, че иска да бъде щастлива, затова приключва с него.

Йълдъз идва в дома на Кемал и го пита какво му е казал Халит, а той ѝ казва, че първо го е пробвал, а после му е повярвал.

Кемал ѝ казва, че Зехра не е проблемът, а Йълдъз му отвръща, че тя е взела решение. Кемал я пита, дали е избрала Халит?! Тя му отвръща, че да и защо се изненадва от това?! Кемал и казва, че си е мислел, че не го понася!

-Да, не го понасям, но съм ти бясна и не си мисли, че ще ми мине някога! Ще съм ти бясна до живот и няма да ти повярвам, Кемал!
-Значи вярваш на Халит!
-Нямам бъдеще с теб! Доверието ми се изпари, след като направи това!

Кемал ѝ казва, че толкова пъти и е казал, че го е направил от яд и се чуди как да и го обясни! Йълдъз го пита, ами ако и се ядоса отново?! Тогава какво и тя не може да живее с този страх!

-И какво сега, ще живееш с мъж, който не обичаш!
-Знам какво ме чака с Халит, може да се разведем, но няма да ми се отрази като теб!

Кемал ѝ казва, че няма как, защото не го обича! А Йълдъз го пита, какво е станало като е обичала него?! И му казва, да ѝ направи добро и ако я обича, ще остави Зехра!

Кемал я пита, защо да и прави добро?! Йълдъз му отвръща, че Халит се е усъмнил и бракът му няма да върви и как ще живее със Зехра?

-Остави ме да реша сам, Йълдъз!
-Ще се ожениш за нея, само, за да ми направиш напук! Нали?
Кемал ѝ казва да оставят всичко в миналото, защото заслужават щастие, а Йълдъз му отвръща, че е прав, че заслужава щастие, затова приключва с него и си тръгва.
Кемал казва на Зехра, че е обиден, че баща ѝ го следи и я моли да си дадат малко почивка.

Кемал казва на Зехра, че е обиден, че баща ѝ го следи и я моли да си дадат малко почивка.

Кемал се вижда със Зехра и ѝ казва, че е разстроен, защото баща ѝ го следи, защото си мисли, че не иска да се ожени за нея и затова той иска те двамата да си починат, а Зехра го моли да не се отказва, заради баща ѝ, но Кемал ѝ казва, че не иска да става по-трудно, но Зехра не иска да го слуша и си тръгва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.99 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.98 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.97 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...