Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 65 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ендер казва на Йълдъз, че Халит си има любовница. Ендер се снима със спящия Халит и изпраща снимката на Йълдъз. Йълдъз отива в къщата на Ендер и виждайки Халит с Ендер - припада. В болницата Халит разбира, че Йълдъз е бременна, но той не знае, че бременността на Йълдъз е постановка, която тя сама е организирала. Вижте още какво ще се случи в епизод 65 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 18 октомври 2021 по bTV.

В епизод 64 на турския сериал „Опасно изкушение“ Зайнеп казва на Джем, че с Алихан отново са заедно. Йълдаз подозира, че Халит има любовница. Алихан и Зайнеп се срещата със Зерин, но тя отново е против тяхната връзака. Кемал предлага на Халит да направи хотелите му по-модерни, но той все още му няма доверие.


НА КРАТКО какво се случва в 65 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 18 октомври 2021 по bTV:

Ендер казва на Йълдъз, че Халит си има любовница.

Алихан прави изненадана на Зайнеп, като и показва, къщата, която е купил за тях двамата.

Ендер се снима със спящия Халит и изпраща снимката на Йълдъз.

Йълдъз отива в къщата на Ендер и виждайки Халит с Ендер - припада.

В болницата Халит разбира, че Йълдъз е бременна, но той не знае, че бременността на Йълдъз е постановка, която тя сама е организирала.

Ендер е изнервена, защото не може да се свърже с Халит, след като Йълдъз припадна.

Халит съобщава на децата си, че с Йълдъз очакват бебе.

Ерим е много разочарован от новината и защото заради бебето, което чакат с Йълдъз, той няма да може отново да се ожени за майка му.


„Опасно изкушение“, еп. 66 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп. 66 (bTV) – какво ще се случи...

Ендер и Джанер правят план, как да се отърват от бебето на Йълдъз. Халит обещава на Йълдъз да не се вижда с Ендер. Алихан разбира, че...

Зехра обядва с Кемал и го пита, защо е изиграл така всички, а той ѝ казва, че може да не е най-правилният начин, но той отдавна е искал да влезе в бизнеса с хотелите.

- Целта ти е била, да разделиш баща ми с Йълдъз? - пита Зехра.
- Не, исках да покажа, каква е всъщност е Йълдъз на Халит – отговаря Кемал.

Зехра го пита, тогава защо просто не е отишъл при баща ѝ, а е трябвало да се преструва на шофьор. Кемал ѝ казва, че ако е бил казал на Халит в началото, той е нямало да му повярва.

- Трябваше да остана, за да мине време и Йълдъз да премълчи, кой съм!
- Кой знае, какво още крие? - любопитна е Зехра
- Аз друго не знам! - отговоря Кемал.

Зехра му казва, че скоро баща ѝ ще се отърве с нея, а Кемал и отвръща, че това не го интересува.

Зехра го пита, ако Йълдъз иска да се събере с него, защото той е човек, с който всеки би пожелал да бъде. Кемал ѝ казва, че не обича да дава втори шанс, а иска нов човек в живота си.

Ендер казва на Йълдъз, че Халит си има любовница.

Ендер се среща с Йълдъз и ѝ казва, че иска да се сбогува с нея, а Йълдъз я пита, дали заминава, а Ендер ѝ казва, че тя заминава. Йълдъз ѝ казва, че каквото и да прави няма да ги раздели с Халит, а и знае, че има пръст в това с Кемал и е въпрос на време да го докаже.

- Късно е Йълдъз, защото Халит си има любовница! В първия момент когато го чуе човек се стряска, но с времето ще свикнеш, не е нещо непреодолимо. От публикациите в социалните медии си личи, че копираш някого и явно имаш съмнения.

Йълдъз ѝ отвръща, че с Халит може и да са скарани, но той няма да се хвана на лъжите ѝ и няма да ги раздели.

Ендер ѝ казва, че тя нищо няма да прави, защото Халит ще я напусне и е време да се събуди, защото сънят ѝ е свършил. Йълдъз предупреждава Ендер да не я подценява, защото е видяла какво е станало миналия път, но този път ще пострада.

Алихан прави изненадана на Зайнеп, като и показва, къщата, която е купил за тях двамата.

Алихан прави изненада на Зайнеп, като я води да разгледат една къща, уж, за да премести компанията си там, но след като Зайнеп много я харесва той ѝ казва, че я е купил за тях и те ще живеят тук.

Ендер се снима със спящия Халит и изпраща снимката на Йълдъз.

Ендер се снима със спящия Халит и изпраща снимката на Йълдъз.

Йълдъз вижда снимката и не може да повярва, че е истина... Плачеща тръгва към къщата на Ендер...

Ендер се приготвя за срещата с Йълдъз...

Ендер казва на Халит, че не го е събудила, защото е искала да си почине, а Халит я моли за хапче за глава и в този момент на врата се чука. Халит я пита, дали очаква някого, а Ендер му казва, че не.

Ендер отваря врата и му казва спокоино, че Йълдъз е тук.

Виждайки Халит с Ендер, Йълдъз припада.

Виждайки Халит с Ендер, Йълдъз припада.

- С нея ли ми изневеряваш?! - разплакана и ядосана Йълдъз пита Халит.

Халит ѝ казва да се успокои, а Йълдъз му казва, че още утре се развеждат и ще разкаже на всички за това!

- Успокои си! Не викай! - заповядва ѝ Халит.
- Защо се ожени за мен, след като ще спиш с бившата си? - пита го Йълдъз и припада в ръцете му.

Халит заповядва на Ендер да му донесе веднага телефона.

Халит закарва Йълдъз в болницата, там тя идва на себе си, а Халит я пита как се чувства, а тя му казва да си върви, защото се чувства много унизена.

В болницата Халит разбира, че Йълдъз е бременна.

- Юсуф, само на теб мога да се доверя, извинявай, че те вдигнах по това време – казва Халит на лекаря.

Лекарят казва, че няма проблем, а и изследванията на Йълдъз са готови. Халит го пита, какво и има, а той му казва, че го поздравява, защото ще става баща.

- Жена ви е бременна!
- Какво? - изненадан е Халит.
- Г-жа Йълдъз е бременна – повтаря Юсуф.

Йълдъз се усмихва и казва, че не е забелязала, а лекарят ѝ казва, че още е рано, но до седмици, могат да чуят пулса на бебето.

Халит се интересува, какво трябва да правят, а лекарят му казва, че не трябва Йълдъз да вдига тежко, спортуването и тичането са забранени, да яде плодове и зеленчуци, но най-важното е да стои далече от стреса, не трябва да се ядосва и разстройва.

Юсуф им казва, че като изтече серума и ако Йълдъз се чувства добре, може да си ходят.

Останали насаме Халит се усмихва на Йълдъз и ѝ казва, че отива да плати и след това ще си ходят.

Ендер се опитва да се свърже с Халит, но той не и вдига...

Халит и Йълдъз се прибират вкъщи, а Зехра и Лила ги посрещат и питат какво е станало. Халит им казва, че Йълдъз е припаднала, а Лила се интересува, къде е припаднала.

- Кажи им, къде припаднах – ядосана казва Йълдъз на Халит.

Халит си мълчи, а Йълдъз им казва, че се качва в горе, а Халит не се отделя от нея.

Бременността на Йълдъз е постановка, която тя сама е организирала.

Айсел тръгва да оправя леглото на Йълдъз, но тя ѝ казва да и донесе куфара. Халит пита Йълдъз какво прави, а тя му казва, че си тръгва. Той я пита, къде отива, а тя му казва да е мислил преди да си легне с Ендер и държи на всичко, което е казала в къщата на Ендер.

- Никъде няма да ходиш! - заповядва Халит.

Йълзъз го пита откъде-накъде, а той ѝ отговоря, че той не ѝ разрешава!

- Не ти искам позволение, няма да остана, като знам, че ми изневеряваш! И без това си търсеше повод, да се разделим, ето ти!

Халит ѝ казва, че няма да забрави какво е направила, а Йълдъз му казва, че няма да роди това бебе, защото не е толкова глупава, да роди дете на мъж, който не я обича.

Халит ѝ казва, че ще роди това бебе и ще получи каквото иска, а Йълдъз го пита, дали той през това време ще се вижда с Ендер. Халит не и отговоря, но и казва, че докато роди бебето тя ще живее тук и ще се преструва, че е много щастлива.

Останала сама Йълдъз се усмихва щастливо и си казва, че е предупредила Халит, че няма да свърши, докато тя не каже!

Разбираме, че преди два дни Йълдъз взема бижутата, които Халит ѝ подари и ги носи на бижутер, на който поръчва да изработи копия на същите, а също така му продава оригналите. След което отива в кабинета да лекаря, на който Халит се доверява и казва на асистентката му, че се нуждае от услуга, за която много добре ще ѝ плати, а тя само трябва да подмени нейните изследвания с изследванията на бременна жена.

Ендер е изнервена, защото не може да се свърже с Халит, след като Йълдъз припадна

На следващият ден Ендер се настанява в новата си къща и се опитва да се свърже отново с Халит, но той отново не отговаря. Джанер пита сестра си, защо е толкова изнервена, а тя му казва, че подозира, че се е случило нещо, защото Халит е занесъл Йълдъз на ръце до болницата и от тогава няма новини. Джанер пита Ендер, дали не се е опитала да я убие, а тя му отговоря, че като ги е видяла двамата с Халит, глупачката припаднала. Джанер я съветва да звънне на Зехра, а тя му казва, че не може да я попита направо, но ще почака още малко и ще я попита някак. Джанер казва на Ендер, че сигурно Халит я е съжалил, но сестра му отвръща, че е сигурна, че има нещо друго.

Халит съобщава на децата си, че с Йълдъз очакват бебе.

На закуска Халит казва на децата си, че с Йълдъз ще имат дете. Зехра се ядосва и ѝ казва на бащата си, че те са си мислили, че най-накрая Йълдъз, ще се разкара от живата им. Лила казва на баща си, че те са си мислил, че не иска повече деца, а Зехра ѝ казва, че той не иска, но Йълдъз го е изиграла, при което Ерим без да каже нищо напуска масата, а Халит забранява на дъщерите си, да обсъждат тази тема. Йълдъз идва и ги пита, какво се е случило отново? Зехра ѝ отговоря, че проблемът се казва Йълдъз или може би Йълдъз-джуниър...

- Значи сте научили, не знам за Лила, но ти сигурно си съсипана, защото новото дете в семейството ще те измести – казва Йълдъз на Зехра.

Ерим казва на баща си, че заради бебето, което чакат с Йълдъз, той няма да може отново да се ожени за майка му.

Халит говори с Ерим и му казва, да не се притеснява, че няма да го пренебрегва заради бебето, а Ерим му казва, че не се притеснява за това, а че няма да може да се ожени за майка му.

- Ерим, женен съм за Йълдъз, как да се оженя за майка ти?
- Не приемах, Йълдъз на сериозно, не само аз, но всички в този дом! Мислехме си, че е временно, но всичко се промени и ти също...

Джанер в офиса пита Зайнеп, дали Йълдъз е изписана от болницата, а тя изненадана го пита за каква болница говори... След което се обажда на сестра си и я пита, дали е добре, защото тъпакът Джанер ѝ казал, че е била в болница. Йълдъз казва на сестра си, че новината се е разчула, но тя ще дойде, за да и разкаже.

Джанер пита Зайнеп какво е станало?

- Идва, за да пием кафе, каза и ти да дойдеш, за да те види за малко! - шегува се Зайнеп.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.99 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.98 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.97 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...