Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 64 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Зайнеп казва на Джем, че с Алихан отново са заедно. Йълдаз подозира, че Халит има любовница. Алихан и Зайнеп се срещата със Зерин, но тя отново е против тяхната връзака. Кемал предлага на Халит да направи хотелите му по-модерни, но той все още му няма доверие. Вижте още какво ще се случи в епизод 64 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 15 октомври 2021 по bTV.

В епизод 63 на турския сериал „Опасно изкушение“ Зайнеп и Алихан са щастливи заедно. Йълдъз казва на сестра си, че двамата с Халит се развеждат. Хира се заканва да си отмъсти на Алихан и Зайнеп, че са я използвали. Зайнеп казва на Кемал, че парите съсипват хората и той е точният пример за това. Ендер прави така, че Халит да и купи къща.


НА КРАТКО какво се случва в 64 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 15 октомври 2021 по bTV:

Зайнеп казва на Джем, че с Алихан отново са заедно, а той ѝ казва, че си заминава, защото вече няма причина, заради която да остане.

Йълдаз подозира, че Халит има любовница.

Халит е поканил гости и пред тях двамата с Йълдъз се държат все едно са най-щастливата и влюбена двойка на света.

Джанер казва на Ендер, че с Йълдъз са си разменили местата.

Халит казва на Йълдъз, че ако си мисли, че ще го хване с друга жена, да не се надява на това.

Алихан и Зайнеп се срещата със Зерин, но тя отново е против тяхната връзка.

Кемал предлага на Халит да направи хотелите му по-модерни, но той все още му няма доверие.

Ендер съветва Халит да се възползва от предложението на Кемал.
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
„Опасно изкушение“, еп. 65 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп. 65 (bTV) – какво ще се случи...

Ендер казва на Йълдъз, че Халит си има любовница. Ендер се снима със спящия Халит и изпраща снимката на Йълдъз. Йълдъз отива в къщата на Ендер...

Зайнеп казва на Джем, че с Алихан отново са заедно, а той ѝ казва, че си заминава, защото вече няма причина, заради която да остане.

След като Хира злепостави Зайнеп пред колегите ѝ във фирмата, Джем идва, за да я пита дали е добре, а тя го моли, да поговорят. Зайнеп му казва, че е искала тя да му каже, че с Алихан са заедно, а не да го научи по този грозен начин. Джем и казва, че е усещал, че двамата с Алихан ще се съберат, а тя му казва, че не е вярвала.

- При истинска раздяла хората спират да се виждат, а вие с Алихан се виждате всеки ден и се обичате безкрайно, затова е време да си вървя – казва Джем.
- Как така? Заминаваш ли? - изненадана го пита Зайнеп.
- Вече нямам причина да остана, а на Кевин му липсва майка му. Купих билет за утре. Ще говоря с Алихан, сигурен съм, че ще се зарадва, че си заминавам.
- Зайнеп му отвръща, че Алихан може само да съжалява, че си тръгва, че той е един от най-добрите хора, който познава и заслужава само най-доброто.

Алихан търси Зайнеп, а Джанер му казва, че е отишла на кафе с Джем.

Зайнеп се връща и казва на Алихан, че е говорила с Джем и го пита дали не се сърди, че е говорила с него без да го пита, а той ѝ отговоря, че не и я пита какво е казал. Зайнеп му казва, че заминава.

- Чудесно! Това е най- правилно! Добър човек е, почтен е, но не искам, мъж, който има чувства към теб, чули! - отвръща Алихан.

Зайнеп отива до него и му казва, че вижда, че леденото му сърце е започнало да се размеква и е почнал да говори открито за чувствата си.

Йълдаз подозира, че Халит има любовница

Халит се връща вкъщи, а Йълдъз го пита, дали е нощувал в хотел, а той ѝ казва да се облече, защото е поканил гости за вечеря.

Йълдъз въодушевена го пита какво да облече, а той ѝ казва, че той прави само бизнес с тях, да не се мисли, че ги е поканила заради нея.

- Халит, държиш се сякаш съм ти изневерила, допуснах грешка, но защо ме мразиш?
- Аз не ти ли казах, да не криеш нищо от мен и да не ме лъжеш!

Йълдъз му казва, че се е уплашила, а Халит ѝ отвръща, че не се отмята от решенията си и докато не си тръгне от тук, ще прави каквото той ѝ каже!

- Любовница ли имаш? Затова ли се държиш така лошо с мен? Искаш да си тръгна по-бързо?! - без заобиколки го пита Йълдъз.
- Имаме брачен договор и не прибягвам до такива неща!
- Не разбирам, Ендер ти изневери, излъга те, но накрая успя да се измъкне, а ти се държиш, така с мен, защото премълчах едно нещо!
- Ендер ме излъга само веднъж и то, за да събере Зехра и Синан!
- Така ли ти каза и ти веднага се хвана!
- А ти, какво направи? Бившият ми съпруг влезе в дома ми, стана ми съдружник, а ти думичка не каза! Като изляза от банята, ти да си готова! - заповядва ѝ Халит.

Йълдъз останала сама си казва, че знае какво да направи и той ще я моли да остане!

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Алихан е при Зайнеп и е учуден от нейните кулинарни умения и ѝ казва, че не е зле за човек, който не може да готви... В същото време на вратата се чука, а Алихан я пита, дали чакат някой, а Зайнеп му отвръща, че сигурно е съседката.

Отваряйки врата Зайнеп вижда Емир, който иска да и каже, че е влюбен в Лила, но тя му казва да мълчи, защото Алихан е тук. Емир поздравява Алихан и сяда на мястото на Зайнеп ѝ и казва, да си вземе чиния и да сяда на масата, а след това я пита, дали тя е свила сърмите и ѝ се подиграва, че са толкова дебели, че все едно използвала листа А4. Зайнеп му казва, да не ги яде, а той ѝ казва, че е много гладен.

Алихан пита Емир, кого обича, защото е чул какво е казал на влизане, дали има някого в живота. Зайнеп казва не, а Емир да, и за да замаже положението Зайнеп казва, че има, но постоянно се карат и сдобряват – отношенията им са сложни. Алихан ги пита какво крият от него, но на врата се чука, а Зайнеп пита Емир, да не е казал на Джанер, а той ѝ казва, че не. Зайнеп отваря, а Емир е радостен да види Кемал.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Кемал им казва, че не е дошъл да им разваля вечерта, а Емир го пита, какво е направил?

- Не исках да те нараня – казва Кемал на Зайнеп. Алихан се намесва и казва, че още е много рано и може да си кажат неща, които не искат.
- Какъв човек само, винаги знае, какво да каже! - казва Емир за Алихан.

Кемал казва, че е искал да даде урок на Йълдъз, но не е искал да нарани и загуби старата си приятелка, Зайнеп и много съжалява. Зайнеп казва, че Алихан е прав, защото повтарят едно и също, и нищо няма да постигнат.

Кемал си тръгва и казва, че много се радва, че двамата са се сдобрили, защото много си подхождат.

- Братко, постъпил си много лошо, но още си ми брат! - казва Емир и си тръгва с Кемал.

Останали сами, Алихан пита Зайнеп какво се е случило, не познавал Кемал, но изглеждал искрен за всичко, което е казал. Зайнеп му отвръща, че не иска да мисли за това...

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Халит е поканил гости и пред тях двамата с  Йълдъз се държат  все едно са най-щастливата и влюбена двойка на света.

Халит е поканил гости и пред тях двамата с Йълдъз се държат все едно са най-щастливата и влюбена двойка на света.

Гостите на Халит пристигат, а Йълдъз и Халит се държат все едно са най-щастливата и влюбена двойка на света... Йълдъз прави селфи и го качва в страницата си... В същото време Ендер пише съобщение на Халит, че след като не е дошъл, тя се тревожи за него, а той и отговоря, че е зает.

Джанер казва на Ендер, че с Йълдъз са си разменили местата

Ендер казва на Джанер да провери в профила на Йълдъз, дали не е споделила нещо. Джанер гледайки профила на Йълдъз пита сестра си, къде ѝ е казал Халит, че отива, а тя му казва, че е написал, че е зает. Джанер и показва снимката като ѝ казва, че изглежда много е зает.

- Какво е това? - пита Ендер, разглеждайки снимката, която Йълдъз сподели.
- Како, Йълдъз се е превърнала в теб, а ти в нея. На се нервирай, както Халит се разведе с теб, за да се ожени за Йълдъз, сега може да се разведе с нея и да се ожени за теб – отговоря Джанер.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Халит казва на Йълдъз, че ако си мисли, че ще го хване с друга жена, да не се надява на това

Събуждайки се сутринта, Йълдъз вижда, Халит се облича и му казва, че не е вярвала, че ще си остане у дома, а той и отвръща, че нали не си е помислила, че ще тръгне някъде посреднощ.

- Мислех, че ще останеш при любовницата си!
- Йълдъз, ако си се наумила да ме хванеш с друга жена, не се надявай на това!

Йълдъз му отговоря, че не се надява, защото той има опит с Ендер и ще намери как да го скрие. Халит я пита, дали има някакъв план, че говори така открито, а Йълдъз му казва, че се бунтува срещу нечовешкото му отношение към нея, а нали и обеща, че никога няма да я нарани.

- Писна ми от лъжите ти! - казва Халит.

Алихан иска да уволни Хира, защото не може да повери живота на хората на толкова неуравновесен човек като нея. Зайнеп му казва, че и е жал, но той има право.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Алихан и Зайнеп се срещата със Зерин, но тя отново е против тяхната връзка.

Алихан и Зайнеп се срещата със Зерин, но тя отново е против тяхната връзка.

Алихан и Зайнеп отиват при Зерин, която е с Лила в едно кафе до тях. Лила е щастлива да ги види заедно и им казва да сядат, но тъй като майка ѝ мълчи, тя и казва, да каже нещо, а Зерин с нежелание им казва да седнат при тях.

Алихан предлага на сестра си да забравят всичко, което се е случило в миналото и да отворят нова страница.

- Зайнеп ли поиска да дойдете? - пита Зерин.
- Аз поисках! Аз! Искам само позитивни неща в живота ни, нека да сключим мир!

Зерин казва на брат си, че са взели решение, а Алихан и казва, че не му трябва разрешение от никой и те със Зайнеп са заедно и са щастливи! И са тук, за да и кажат, че ако тя е до тях, ще са още по-щастливи!

- Г-жо Зерин, ако ме опознаете, ще забравите предразсъдъците си!
- Така ли? Какво стана с Джем? - пита Зерин.
- Мамо, какво правиш? - намесва се Лила.

Алихан казва, че са дошли напразно и казва на Зайнеп да си тръгват. Лила ги моли да останат, но те си тръгват.

Лила пита майка си, какво прави, а Зерин ѝ казва, че докато е жива, няма да одобри връзката му с това момиче.

Кемал предлага на Халит да направи хотелите му по-модерни, но той все още му няма доверие.

Кемал отива при Халит, за да говорят за бизнеса, защото иска да направи хотелите му по-модерни, но Халит му казва, че е за кратко и няма нужда да прави нищо. Кемал му казва, че според договора им, той трябва да има офис тук, а Халит му казва, че знае какво е подписал. Кемал му казва, че от утре ще бъде в холдинга и често ще се виждат!

- Г-н Халит, не ме разбирайте погрешно, не съм тук, за да съсипя компанията ви, а да помогна за разрастването ѝ!
- Ще видим! - отвръща Халит.
- Тогава да тръгвам! - казва Кемал.

На излизане Кемал среща Зехра и я кани на обяд, след кратко колебание тя приема.

Ендер съветва Халит да се възползва от предложението на Кемал

Ендер идва при Халит и го пита, защо е напрегнат, а той ѝ казва, че Кемал от утре ще работи в холдинга.

- Скъпи, погледни на нещата от добрата страна, той е истински гении и много богат. Забрави как дойде тук и се опитай да се възползваш от това, което може да ти предложи!

Халит се съгласява с нея, а Ендер му казва, че Кемал не е имал проблеми с него, а с Йълдъз и вече свали картите си и всичко е свършило.

Ендер казва на Халит, че е наела една красива къща и нищо няма да взема от старата, а и на него много ще му хареса.

- Много си бърза – изненадан е Халит.
- Познаваш ме, взема ли решение, веднага действам! Обичам да започвам от начало!
- Наслаждавай му се!
- Ще го направим заедно! - казва Ендер и му предлага да дойде тази вечер при нея, за да се сбогуват със старата къща. Халит се съгласява.
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп. 68 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 67 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 66 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 65 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 63 (bTV) – какво ще се случи...