Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 66 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ендер и Джанер правят план, как да се отърват от бебето на Йълдъз. Халит обещава на Йълдъз да не се вижда с Ендер. Алихан разбира, че Емир излиза с Лила. Вижте още какво ще се случи в епизод 66 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 19 октомври 2021 по bTV.

В епизод 65 на турския сериал „Опасно изкушение“ Ендер казва на Йълдъз, че Халит си има любовница. Ендер се снима със спящия Халит и изпраща снимката на Йълдъз. Йълдъз отива в къщата на Ендер и виждайки Халит с Ендер, тя припада. В болницата Халит разбира, че Йълдъз е бременна, но той не знае, че бременността на Йълдъз е постановка, която тя сама е организирала.


НА КРАТКО какво се случва в 66 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 19 октомври 2021 по bTV:

  • Ендер се опитва да посее съмнение у Халит, че Йълдъз е бременна от него.
  • Зайнеп е притеснена, че Йълдъз е бременна, за да не остане сама с бебето.
  • Хира е уволнена и обвинява Зайнеп за това.
  • Ендер съветва Зерин да се сдобри с Алихан, защото сега, когато Йълдъз е бременна, може да имат нужда от неговата помощ.
  • Зерин казва на Алихан, че ще се опита да приеме Зайнеп и я кани на чай.
  • Ендер и Джанер правят план, как да се отърват от бебето на Йълдъз.
  • Халит обещава на Йълдъз да не се вижда с Ендер.
  • Алихан разбира, че Емир излиза с Лила.
  • Хира настройва Зерин против Зайнеп.

„Опасно изкушение“, еп. 67 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп. 67 (bTV) – какво ще се случи...

Йълдъз изпраща снимка с Халит на Ендер, а тя побеснява и решава да купи хапчета за помятане. След като Алихан разбира, че Емир излиза с Лила...

Ендер се опитва да посее съмнение у Халит, че Йълдъз е бременна от него.

Ендер се опитва да посее съмнение у Халит, че Йълдъз е бременна от него.

Халит казва на Ендер, че Йълдъз е бременна, а тя го пита, дали той е бащата, защото до скоро е искал да я разкара от живата си, защото не и е вярвал, а сега започнал да я защитава и обича.

- Може да е имала нещо с Кемал – казва Ендер опитвайки се да породи съмнения у Халит.
- Йълдъз ме излъга, за да не ме загуби, не би посмяла да го направи – отвръща ѝ Халит.
- Значи се отказа от развода – нервничи Ендер.
- Не е точно така, но не мога да се разведа с нея, докато носи детето ми.

Ендер му отвръща, че Йълдъз ще го убеди 100 пъти, докато носи детето му. Халит ѝ казва, че е доста изнервена, а Ендер му казва, че е заради сина им, защото се притеснявала за него. Халит я успокоява като ѝ казва, че бъдещото на децата му е гарантирано.

- А нашето бъдеще?! Твоя метреса ли ще бъда?

Халит ѝ отговоря, че не и е обещавал нищо, а тя му казва, че иска да има сериозна връзка, а не да си губи времето... Халит ѝ отвръща, че новината е още много прясна и той не я е осъзнал. Ендер му казва, че го оставя да я осмисли....

Зайнеп е притеснена, че Йълдъз е бременна, за да не остане сама с бебето.

Зайнеп е притеснена, че Йълдъз е бременна, за да не остане сама с бебето.

Йълдъз казва на Зайнеп, че е бременна, а тя не може да повярва, защото вчера ѝ казваше, че ще остави Халит, че всичко е свършило. Зайнеп притеснена я пита, дали няма да се раздели с Халит, а тя ѝ отговаря, че не, а и е очаквала да се зарадва много, а не да реагира така.

- Страх ме е, да не останеш сама с бебето!
- Халит няма да го допусне – успокоява я Йълдъз.
- Така си мислиш, ще те забрави, без да му мигне окото – притеснена е Зайнеп за сестра си и добавя да погледне Ендер, че едва се вижда със сина си.... Йълдъз ѝ казва, че никой не може да я изгони от къщата на Аргун.

Зайнеп я пита, дали наистина е бременна, а Йълдъз се нервира на сестра си и ѝ казва, че е бременна, за каква я мисли...

Зайнеп ѝ отвръща, че изглежда странно, а и много се тревожи за нея, за да не страда, иначе много се радва, че очаква бебе и тя ще стане леля.

Хира е уволнена и обвинява Зайнеп за това.

Хакан казва на Хира, че прекратяват договора с нея, а тя отново побеснява и обвинява Зайпеп, че е за всичко виновна.

- Освобождаваме те, защото не си в състояние да си владееш нервите. Ако искаш заведи дело, а сега излез – казва Хакан.
- Ще видите вие! – заканва се Хира.

Минавайки през офиса на висок глас пред всички Хира казва, че Зайнеп ги е накарала да я уволнят...

Зехра идва в офиса и вижда Ендер много ядосана и я пита, дали е чула благата вест, а тя ѝ отвръща, че не знае, защо Халит толкова бърза. Зехра я пита, дали Ерим ѝ е казал, а тя се изненадва, че и той знае, а Зехра ѝ казва, че сутрината баща ѝ е съобщил на всички и Ерим се е разстроил.

- Какво ще правим сега? Как ще я разкараме? - пита Зехра.
- Да беше само тя, а сега ще си имаме копеле – ядосана отвръща Ендер и ѝ казва, че ще измисли нещо.

Алихан пита Хакан какво е станало с Хира, а той му казва, че е дошла развикала се и си е тръгнала и според него има големи психични проблеми, и добре, че са я уволнили навреме. Алихан му казва, че го е яд, че заради нея е наранил Зайнеп...

Зайнеп се връща от срещата си със сестра си и Джанер и Емир ѝ разказват, че Хира е била уволнена от Хакан, а тя е изсипала куп гадости по неин адрес. Зайнеп отива при Хакан и Алихан и ги пита какво е станало, защото Хира не и е изглеждала такава, а Алихан ѝ казва да не се тревожи, защото вече няма да ги тормози.

- Хира откачи, заради нас – казва Зайнеп на Алихан вървейки към неготовия кабинет, а Алихан ѝ отговаря, че нормален човек, не може да откачи за един миг и не трябва да обвинява да всичко връзката им, защото Хира не е добре психически.

Йълдъз върви към колата и си казва, че е излъгала сестра си и час по-скоро трябва да забременее...

Кемал се настанява в офис в холдинга на Халит, а Халит му казва, че ако има въпроси да се обръща към адвоката му, защото достатъчно време му е отделил, а неговата компания не се състои само от хотелите, в които той има малък дял!

Ендер съветва Зерин да се сдобри с Алихан, защото сега, когато Йълдъз е бременна, може да имат нужда от неговата помощ.

Ендер съветва Зерин да се сдобри с Алихан, защото сега, когато Йълдъз е бременна, може да имат нужда от неговата помощ.

Лила казва на Зерин, че Йълдъз е бременна, а тя загубва и ума и дума от изненада и казва да повика Зехра, за да поговорят. Лила се обажда на Зехра, а тя ѝ казва, че ще дойде с Ендер. Ендер и Зехра пристигат при Зерин, а тя им казва, че няма отърване от тези момичета, ето тя заради Зайнеп се е скарала с Алихан. Ендер ѝ казва, че трябва да смени подхода и сдобри с брат си, да го накара да помисли, че е приела Зайнеп, защото сега когато Йълдъз е бременна, може да имат нужда от помощта на Алихан.

Зехра ги пита, какво ще правят с Йълдъз, защото тя живее с нея в една къща и ще се побърка, а Ендер им казва, че освен да се молят да пометне, не вижда какво друго може да направят.

Зерин казва на Алихан, че ще се опита да приеме Зайнеп и я кани на чай.

Вечерта Зерин отива при брат си и му казва, че е мислила много и не иска да го загуби и въпреки, че не харесва връзката му, ще се опита да приеме Зайнеп. Алихан ѝ казва, че Зайнеп няма нужда от нейното одобрение, а Зерин му казва, да го разбере, че тя е сестра на Йълдъз. Алихан ѝ казва, че това, че са сестри, не означава, че двете са еднакви, дори те не са! Зерин му казва, че се притеснява Зайнеп да не забременее като Йълдъз, за да се ожените.

Алихан е изненадан да научи, че Йълдъз е бременна.

Зерин му казва, че кани Зайнеп с няколко приятелки на чай. Алихан с усмивка я пита, как вижда Зайнеп на чай с нейните богати приятелки, но казва, че ще каже на Зайнеп.

Ендер и Джанер правят план, как да се отърват от бебето на Йълдъз.

Ендер казва на брат си, че Йълдъз е бременна, а той се нервира, че тъкмо всичко е започнало да се подрежда. Ендер му казва, че това не са го предвидили и Йълдъз ще успее да привлече Халит на своя страна. Ендер предлага на брат си да разкарат бебето.

- Ти чуваш ли се, како? - изненадан е от предложението на сестра си Джанер.
- Рискът от аборт в първите месеци е доста висок, кой ще разбере!

Дженер не е съгласен, защото те не са убийци...., но Ендер му казва тогава да я оставят да роди, за да стане по-силна, да стане наследница, Халит ще ги изхвърли, ще останат без пари... Джанер прекъсва сестра си и ѝ казва, че ще го направят.

Ендер казва на брат си, че ще дадат някакво хапче на Йълдъз, за да пометне, ще го смесят с нещо, за да не разбере, а Айсел ще и го даде.

Халит обещава на Йълдъз да не се вижда с Ендер.

Халит обещава на Йълдъз да не се вижда с Ендер.

Преди вечеря Йълдъз разбира, от Ерим, че Ендер се мести в нова къща и казва на Халит, че и е станало лошо и отива в спалнята си, и там ще вечеря. Халит предупреждава децата си какво говорят пред Йълдъз, защото тя била много чувствителна в момента.

Халит се качва при Йълдъз и ѝ казва, че не изглежда добре, а тя му казва, че е купил къща на метреса си и явно бременността ѝ ще премине в стрес... Халит се оправдава, че не знае, може да се преместили, защото Ендер живеела с брат си, а Йълъз му казва, че и е все едно, да ходи и да се забавлява с Ендер...

Халит казва на Йълдъз, че ще направи всичко възможно, бременността ѝ да протече спокойно. Йълдъз му отвръща, че децата му се държат ужасно, а до раждането има 9 месеца, а и неговите авантюри, как ли ще ѝ се отразят? Халит ѝ казва да не си въобразява нищо, защото той е до нея!

Йълдъз го пита завинаги ли, а той ѝ отвръща, че да. Йълъдз го моли да не се вижда с Ендер, поне до раждането...., а Халит се съгласява.

Зайнеп приема поканата на Зерин

Зайнеп води Алихан на вечеря, а той ѝ казва, че сестра му я кани на чай, но тя не е задължена да отиде, а Зайнеп му отвръща, че що отиде, защото след като е с него, трябва да премине през някой неща, а може след време да се харесат със Зерин.

Алихан казва на Зайнеп, че е разбрал, че Йълдъз е бременна, а тя му казва, че е забравила да му каже. Алихан я пита, защо не радва, а тя му казва, че е много щастлива.

Алихан разбира, че Емир излиза с Лила.

Емир и Лила също вечерят заедно, но Зайнеп води Алихан на вечеря в същото заведение. Емир вижда Алихан и казва на Лила да се скрие, защото вуйчо ѝ е тук, но е прекалено късно...

- Лила?!
- Вуйчо, какво правиш тук? - прави се на изненадана Лила.
- Ти, какво правиш тук? - пита Алихан.
- Братле, огладняхме..., но не се сетих, че може да дойдете тук, Зайнеп е измислила страхотен план – казва Емир.
- Май, всички знаете, само аз ли не съм разбрал? Браво! - ядосан пита Алихан.
- Не, всички сме само приятели! - казва Зайнеп.
- Защо си скрила от мен, затова ли вчера Емир влезе и каза „много я обичам“.... - пита Алихан, а Лила е изненадана от това, че Емир е казал, че я обича.

Емир ѝ казва, че не е искал, тя да разбере по този начин. Алихан казва на Лила и Зайнеп да тръгват, а на Емир, че ще говори с него утре.

Хира настройва Зерин против Зайнеп.

Хира казва на Зерин, че са я уволнили, а тя и казва, че Алихан не би го направил по-лични причини. Хира ѝ отвръща, че не знае, че Алихан откак е със Зайнеп не е същият човек и прави всичко, каквото му каже тя!

- Ето, Зайнеп не е искала, аз да съм около Алиха и го е накарала, да ме махне! Не съжалявам за Алихан, не страдам, но не заслужавам да ме уволнят по този начин!

Зерин ѝ казва да бъде спокойна, защото тя ще накара Зайнеп да си плати прескъпо за всичко.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.94 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.93 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.92 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.91 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.90 (bTV) – какво ще се случи...