Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.48(bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ендер и Джанер устройват капан на шофьора на Ерим, за да може Халит да го уволни, защото искат Кемал да стене шофьор на Ерим. Алихан се опитва да разбере от Джем, дали има връзка със Зайнеп. Дафне помага на Йълдъз в договорката ѝ с бутика за дрехи. Вижте още какво ще се случи в епизод 47 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 22 септември 2021 по bTV.

„Опасно изкушение“, еп.48(bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.48(bTV) – какво ще се случи...

В епизод 47 на турския сериал „Опасно изкушение“ Джем споделя на Зайнеп , че я харесва и се интересува от нея. Алихан се опитва да обясни на Зайнеп, защо не е дошъл на срещата, но тя не иска да слуша неговите обяснения. С помощта на сина си, Ендер получава кола от Халит, за да може да наеме Кемал за шофьор, а след това вкара в къщата на Аргун.


НА КРАТКО какво се случва в 48 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 23 септември 2021 по bTV:

Ендер и Джанер устройват капан на шофьора на Ерим, за да може Халит да го уволни, защото искат Кемал да стене шофьор на Ерим.

Алихан се опитва да разбере от Джем, дали има връзка със Зайнеп.

Дафне помага на Йълдъз в договорката ѝ с бутика за дрехи.

Алихан предупреждава Зайнеп да не прави грешки, след които няма връщане назад.

Кемал влиза в къщата на Аргун.
Този текст е копиран от pоTV.bg
„Опасно изкушение“, еп.49(bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.49(bTV) – какво ще се случи...

Йълдъз съобщава на Зайнеп, че Алихан си има нова приятелка. Кемал се появява пред Йълдъз и дори я целува. Йълдъз е притеснена, че Халит може да...

Алихан докара Лила до дома ѝ, а Халит го кани да вечеря с тях и казва на Йълдъз, че е трябвало да поканят и сестра ѝ. Йълдъз гледайки Алихан отговоря на Халит, че Зайнеп си има нов приятел и е на вечеря с него. Айсел съобщава, че масата е сложена, а Алихан се извинява, че ще дойде след минутка, защото трябва да проведе важен разговор.

Алихан се обажда на Джем, уж за някакви документи да го попита и разбира, че той е на вечеря със Зайнеп.

Йълдъз е бясна на Халит след като разбра, че е дал кола на Ендер.

Сутринта Ендер казва на брат си, че днес няма да ходи в офиса, защото трябва да се постараят шофьорът на Ерим да остане без работа.

Йълдъз е в бутика, в който се беше договорила със собственичката му. Тя ѝ носи поредната сума, а Йълдъз казва, че това е за последно, но тя не се съгласява и иска да продължат по същата схема още 6 месеца.

Йълдъз излизайки от бутика се чуди какво да прави, тъкмо се отървала от Шенгюл, сега тази се появила. Йълдъз решава да разкаже на Дафне, но Дафне ѝ казва, че е много заета и не може да се видят.

Алихан на събрание, пред всички обвинява Зайнеп, че не е придвижила важни документите, който той ѝ бил оставил на бюрото. Зайнеп казва, че не е виждала такива документи, а Алихан ѝ казва да отидат и да проверят, защото той е сигурен, че ги е оставил на нейното бюро. Зайнеп и Алихан отиват да ги търсят, но не ги откриват, а след това Алихан отива в кабинета си и открива търсената папка в бюрото си и тайно я слага в чекмеджето на бюрото на Зайнеп.

Зайнеп отново се рови из нещата си на бюрото и отваряйки чекмеджето, намира търсената папка, но се досеща, кой може да я е оставил...

Зайнеп идва в кабинета на Алихан, а той я пита, дали е намерила папката, а тя му отговоря, че не е и защо той не провери в чекмеджетата си, а Алихан ѝ казва, че не е при него и отваря първото чекмедже, и вижда папката, след което я обвинява, че тя я е сложила....

- Крадецът вика: дръжте крадеца! - отвръща му Зайнеп. След което му казва, че не е чула извинението му и Алихан ѝ се извинява... за всичко.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Ендер и Джанер устройват капан на шофьора на Ерим, за да може Халит да го уволни. Защото искат Кемал да стене шофьор на Ерим.

Ендер и Ерим идват в офиса на Халит, и Ендер му разказва, че искала да вземе Ерим от училище, но какво да види, шофьорът на Ерим се кара с някакъв моторист, а Ерим се опитва да ги разтърве, добре, че били те там, та Кемал ги разтървал, затова не можели да поверяват сина си на този човек, защото отново може да се случи... Ендер предлага Кемал да кара Ерим на училище и след като сина му се съгласява и Халит дава съгласието си Кемал да е шофьор на Ерим.

Халит прави забележка на Йълдъз, че е похарчила много пари и ѝ казва, да си даде малко почивка от пазаруването.

Алихан се опитва да разбере от Джем, дали има връзка със Зайнеп.

Алихан и Джем вечерят заедно, а Алихан го пита за отношенията им със Зайнеп, а Джем му споделя, че и е признал, че я харесва и има чувства към нея, но тя е много объркана, защото някой много я е наранил, затова се страхувала да започне нова връзка.

- Ако Зайнеп ми даде шанс, може да събера счупените парченца!
- Джем, опиташ ли, да излекуваш раните, които друг е причинил, бързо ще паднеш, недей да се захващаш!
Джем му отговоря, че заради Зайнеп си струва да опита, а и няма как да бъде щастлив, ако не рискува да бъде наранен.
- Не се страхувам, да се обвържа и да бъда наранен, готов съм на всичко за човека, който обичам! Какво има и ти ли си имаш някого?

Алихан му отговоря, че не, а Джем му казва, че така е и мислил, като съдел по отношението му към Лал - не си падал по сериозните връзки.

Кемал идва в компанията на Халит и преди да влезе вътре си казва, че след днешният ден, животът на всички ще се промени!

Халит наема Кемал за шофьор на Ерим за пробен период от един месец.

Дафне помага на Йълдъз в договорката ѝ с бутика за дрехи.

Йълдъз споделя на Дефне за договорката си с бутика за дрехи и я моли за помощ. Дафне казва на Йълдъз, че тя ще плати на бутика, а тя ще и ги върне, когато може.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Алихан предупреждава Зайнеп да не прави грешки, след които няма връщане назад.

Джем споделя на Зайнеп, че Алихан е единственият му приятел в Турция, който му помага, с който може да сподели проблемите си. Разбирайки това Зайнеп нервирана отива при Алихан и му казва, да попита нея, а не Джем и Алихан я пита, дали има връзка с Джем, а Зайнеп му отвръща, че не.

- Чудесно! Тогава не му давай надежди, само защото си ми ядосана!

Зайнеп му отвръща, че не дава надежди на никого и с Джем само са приятели, но Алихан ѝ казва, че Джем не мисли така.

Зайнеп нервирана казва на Алихан, че те са се разделили и какво прави с Джем, него не трябва да го интересува.

Алихан казва на Зайнеп, че двамата с нея са се раздели, заради нейната глупава гордост! Зайнеп не му отговоря нищо и тръгва да излиза, а Алихан и казва да си върви, защото това най-добре умее да прави!

- Дали причината не е, че се опитвам да се предпазя от теб, Алихан!
- Зайннеп, не допускай грешки, след които няма връщане назад!

Кемал влиза в къщата на Аргун

Кемал идва, за да вземе чантата на Ерим, защото преди училище е на тенис, а Айсел го пуска в къщата и му казва, да я почака в кухнята, а тя ще му донесе раницата. В същото време се прибира Йълдъз и ѝ казва, да и направи един чай. Айсел се бави и Йълдъз тръгва към кухнята. За малко Йълдъз и Кемал да се срещнат очи в очи, но пристига Айсел с раницата на Ерим и ѝ казва, че след малко ще и донесе чая...

Епизод 48 на турския сериал „Опасно изкушение“ може да гледате от 22:00 часа на 23 септември 2021 по bTV.
Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп. 68 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 67 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 66 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 65 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 64 (bTV) – какво ще се случи...