Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.47(bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Джем споделя на Зайнеп , че я харесва и се интересува от нея. Алихан се опитва да обясни на Зайнеп, защо не е дошъл на срещата, но тя не иска да слуша неговите обяснения. С помощта на сина си, Ендер получава кола от Халит, за да може да наеме Кемал за шофьор, а след това вкара в къщата на Аргун. Вижте още какво ще се случи в епизод 47 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 22 септември 2021 по bTV.

В епизод 48 на турския сериал „Опасно изкушение“ Зайнеп отива на мястото на срещата, но Алихан не идва, защото трябва да спаси Лила. Йълдъз съветва сестра си, да се обади на Алихан, защото може да има обяснение, че не е дошъл, но Зайнеп и казва, че вече не я интересува. Кемал, бившият съпруг на Йълдъз идва при Ендер, тя му предлага да действат заедно срещу Йълдъз


НА КРАТКО какво се случва в 47 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 22 септември 2021 по bTV:

  • Джем споделя на Зайнеп , че не е безразличен и има чувства към нея .
  • Алихан се опитва да обясни на Зайнеп, защо не е дошъл на срещата, но тя не иска да слуша неговите обяснения.
  • С помощта на сина си, Ендер получава кола от Халит, за да може да наеме Кемал за шофьор, а след това вкара в къщата на Аргун.
  • Зайнеп казва на сестра си, че е приключила с Алихан, а Йълдъз ѝ казва, че трябва и да го докаже.
  • Йълдъз споделя на Джем, че ще е много добре ако сестра ѝ, има човек като него до себе си.
  • Йълдъз моли Алихан, да остави Зайнеп, защото откак е с него, сестра ѝ е много нещастна.
  • Джем кани Зайнеп на вечерят и тя приема.

Всичко по темата вижте в potv.bg
„Опасно изкушение“, еп.48(bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.48(bTV) – какво ще се случи...

Ендер и Джанер устройват капан на шофьора на Ерим, за да може Халит да го уволни, защото искат Кемал да стене шофьор на Ерим. Алихан се...

Джем иска от Зайнеп да му даде шанс, защото той много я харесва и се интересува от нея.

Сутринта Алихан търси Зайнеп в офиса, но разбира, че е излязла с Джем. В същото време Джем и Зайнеп са край морето, а Зайнеп благодари на Джем, че ѝ е предложил да излязат на въздух. Джем и казва, че в последно време не е изглежда добре, а тя му отвръща, че ще и мине. Джем иска от Зайнеп да му даде шанс, защото той много я харесва и се интересува от нея, и ако тя се съгласи, ще направи всичко, за да бъде щастлива. Чувайки това, Зайнеп едновременно е объркана и изненадана...

Алихан се опитва да обясни случилото се, но Зайнеп е непреклонна

Асистентката на Алихан виждайки, че Зайнеп се прибира и казва, че Алихан я търси от сутринта.

Зайнеп отива при Алихан, а той я пита, дали е ходила до сградата, а тя му отговоря, че е ходила, а той и се извинява. Алихан я пита, дали му е нервирана, а тя отново му отговаря, че не е...

- Зайнеп... - иска да каже нещо Алихан, но е прекъснат от Зайнеп, която му казва, че не е ядосана на него, а на себе си.

Алихан ѝ казва, че знае, че е разочарована, но се е случило нещо непредвидено..., но не може да и каже подробности, защото е свързано с Лила.

- Колко обмислен отговор....
- Зайнеп, аз се опитах да ти звънна, но телефона ми изчезна, а след това батерията беше паднала... и наистина бях много притеснен, разбери ме!
- Разбирам, а после какво се случи, появи ли се някое чудовище, за да спасиш принцесата... Алихан, не искам повече да търпя непостоянството ти!
- Казвам ти, че исках да се свържа с теб и наистина беше важно! - опитва се да убеди Алихан Зайнеп, но тя е непреклонна и му казва, че ако наистина я обича, да се махне от пътя ѝ, защото между тях няма да се получи нищо!

Дафне и Йълдъз се срещат, а Дафне я пита, дали Халит знае, че има среща с нея, а Йълдъз е учудена, а Дафне и казва, че просто попитала, нали са женати... и я съветва да не дава отчет на Халит къде и с кога е била, защото има нужда от личен живот... Дафне пита Йълдъз, дали са се видели със сестра си след партито, а Йълдъз я пита защо, а Дафне ѝ казва, че просто попитала, защото има много готина сестра.

С помощта на Ерим, Ендер получава кола от Халит, за да може да наеме Кемал за свой шофьор.

Ендер използва сина си, за да поиска от Халит нещо за нея. Казва му, че ѝ трябва една фирмена кола, защото работа ѝ се е увеличила и е неудобно да използва таксита. Ерим се съгласява, а Ендер го моли, да не казва на баща си, че тя го е помолила, а да я представи като своя идея.

На вечеря Джанер се интересува, как Ендер ще вкара Кемал в къщата на Аргун, а тя му казва, че е помолила Ерим да поиска една кола от баща му, а Кемал ще бъде шофьорът ѝ.

Вечерта Йълдъз казва на Халит, че днес е пила кафе с Дафне, а след вечеря ще ходи да се види със сестра си, а Халит ѝ казва, че Лила, ще остане още една вечер при вуйчо си, а след това ще разберат какво я мъчи.

Вечерта Ерим моли баща си да даде шофьор и кола на майка си, а Халит го пита, как му е хрумнало това и дали Ендер го е помолила, а той му отвръща, че е видял, че майка му напоследък се изморява. Харит се съгласява...

След като Йълдъз заминава при Зайнеп, Халит се обажда на Дафне и ѝ казва, че я е предупредил да не се вижда с Йълдъз, а Дафне му отговаря, че това трябва да каже на жена си...

Зайнеп казва на сестра си, че е приключила с Алихан, а Йълдъз ѝ казва, че трябва да го докаже.

Йълдаз е при сестра си, а Зайнеп и споделя, че Алихан се е оправдал, че е имал сериозен проблем с Лила, затова не е дошъл на срещата, а Йълдъз ѝ отвръща, че може да е вярно, защото Лила от два дни не се е прибирала вкъщи...

Зайнеп споделя на сестра си, че Джем е признал, че я харесва, а Йълдъз я пита, защо не иска да излиза с него, така ще забрави Алихан...

Зайпен ѝ отговоря, че сега не е в състояние да започне връзка, а Йълдъз ѝ казва, че не иска да се срещата с Джем, защото се надява, че Алихан ще дойде да и се моли да се съберат... Зайнеп и казва, че е приключила с Алихан, а сестра ѝ казва, че трябва да го докаже: - След като не искаш Алихан, дай шанс на Джем!

На другият ден Съткъ докарва колата на Ендер и ѝ казва, че шофьорът ще дойде до час, но Ендер му казва, че ако Халит не е против, тя си има шофьор. Ендер вика Кемал и му казва, че от днес е неин шофьор.

Йълдъз казва на Джем, че ще бъде хубаво, ако сестра ѝ, има човек като него до себе си.

Йълдъз отива в офиса при сестра си, но тъй като не я открива, отива при Джем и го моли да наглежда сестра ѝ, защото напоследък, не е добре..., а и много хубаво би било, Зайнеп да има такъв приятел като него до себе си. Джем ѝ обещава да се грижи за Зайнеп, а Йълдъз го моли, разговорът им да си остане между тях двамата, защото ако сестра му разбере, щу я убие...

Ендер казва на Кемал, че след малко ще го запознае със сина си, а ако той го хареше, това много ще улесни работа ѝ. Ендер запознава Ерим с Кемал.

Джем предлага на Зайнеп да вечерят заедно като приятели, за да се разсее и тя приема.

Йълдъз моли Алихан да остави Зайнеп, защото откак е с него е много нещастна.

Алихан води Лила у дома, а Йълдъз дръпва Алихан настрани и му казва, че Зайнеп не е сама и го моли, да се отдръпне от нея, защото откак е с него е много нещастна. Алихан се съгласява...

Зайнеп излиза на вечеря с Джем, а той и казва, че много се чудел, що за човек може да я нарани?! Зайнеп му отвръща, че е очаквала човекът да се промени, затова е още бясна и нервирана на себе си..

- Зайнеп, ти нямаш нужда от човек, който е склонен да те изгуби, вместо спечели!
Епизод 47 на турския сериал „Опасно изкушение“ може да гледате от 22:00 часа на 22 септември 2021 по bTV.
Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп. 68 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 67 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 66 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 65 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 64 (bTV) – какво ще се случи...