Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 95 какво ще се случи?

Добави коментар

Емре разбира, че Зайнеп е била невинна от самото начало и всичко е работа на Есин. Зайнеп казва на Бора, че не иска да го вижда, никога повече. Автобусът, с който пътува Съла катастрофира, а Тарък не може да я намери в списъка на ранените... Вижте още какво ще се случи в 95 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 2 юли 2021 по NOVA.

Ведат и Есин

Ведат и Есин

В 94 епизод на турския сериал „Не ме оставяй“В 94 епизод на турския сериал „Не ме оставяй“ Ведат разбира, че Есин е изпратила писмото за Зайнеп от компютъра на Емре. Джансу дава квитанцията на Емре на името на майка ѝ. Съла си заминава от Анкара, а Тарък не прави опит да я спре, но автобусът ѝ катастрофира.

Дженгиз е разбит от лъжите на Арзу, защото заради нейното мълчание неговото достойнство е отишло по дяволите и се чуди, какво още крие от него, и как да има доверие, и да ѝ вярва занапред.

Гледайки новината за катастрофиралия автобус, Тарък не може да повярва, че нещо се е случило със Съла, той звъни на фирмата и ги пита, дали имат информация, а те му казва, в коя болница, може да получи информация за ранените и починалите.

Хулия се опитва да успокои дъщеря си, която е притеснена, че заради гнусната клевета на Есин, не може да си върши работа в болницата, защото колегите ѝ странят от нея, а ако мълвата се разчуе, може да я изключат от факултета. Хулия ѝ казва, че трябва да се бори с неправдата, защото е постигнала всичко с много труд... и не трябва да позволява да ѝ го отнемат.

Емре държи касовата бележка с името на Есин и казва на Джансу, че Есин го е натопила в тази гнусна история, а Джансу все още не може да повярва, че майка ѝ е способна на такова нещо, защита майка си пред Емре.

Емре благодари на Джансу за помощта ѝ, въпреки, че е знаела, че той ще се усъмни в майка ѝ, тя му е дала бележката, а това означава, че той може да ѝ вярва...

Притеснен Тарък пристига в болницата и търси Съла, но не я открива в ранените...

Сахер също е съсипана от новината, че със Съла може нещо да се е случило, а Мехмет обвинява Мелтем, че Съла си е тръгнала и се е стигнало до тук.

След като Дженгиз разбира, че Арзу е знаела всичко от самото начало и го е направила на глупак, той ѝ казва, че не иска да я вижда повече...

Ведат вкарва Есин в склада, а тя му казва, че нищо не е направила... и го моли да ѝ даде диска, но Ведат ѝ казва, че този път, няма да се измъкне толкова лесно.... Есин му казва, че е направила всичко, заради семейството им и го моли за прошка, но Ведат е непреклонен и ѝ казва, че между тях всичко е свършило!

Емре търси Ведат в кабинета му, вижда счупения диск... и разбира, че Зайнеп е невинна, направили са ѝ номер и ще го докаже на всички.

Сахер се обажда на Тарък да разбере, дали Съла е добре, а в същия момент, той говори с момичето, което му прави справка в списъка с ранените, и тя му казва, че не я намира, а той я пита, дали не е мъртва..., а тя му отвръща, че ще го заведе в моргата, да провери и там. Съсипан Тарък тръгва към моргата, а Сахер казва на Мехмед, че Съла е починала... Мехмед отказва да повярва...

Бора отива при Зайнеп, а тя го пита, как е посмял да се появи пред очите ѝ. Хулия пита Зайнеп, защо не го кани вътре, а тя ѝ казва, че ще поговорят отвън. Зайнеп казва на Бора, че майка ѝ не знае, че са я ранили заради него, защото ако разбере, ще го изгони не само от тях, но и от града и допълва, да си върви, защото не иска да го вижда повече, защото е направил капан на Емре, опитал се е да го убие, а Бора, когото познава никога не би го направил!

Бора ѝ казва, че не се е променил, че я обича както и тогава. Искал е само да даде урок на Емре, защото я е карал да страда. Зайнеп го пита, кой го е карал да го прави? Тя никога не го е молила да я закриля....

- Нямам нужда от твоята закрила! Не прави нищо за мен и не заставай на пътя ми! Оставете ме на мира и ти, и Емре. Искам да започна всичко от нулата, но този път, без вас! Остави ме да те запомня, като доброто момче от сиропиталището!

Зайнеп тръгва да се прибира, а Бора я хваща за ръката и казва, че няма да позволи, да го изхвърли от живота си!

Сахер казва на Мелтем да се прибере вкъщи, за да не дразни Мехмед, а тя ѝ отвръща, че не знае какво лошо му е сторила, а Сахер ѝ казва, че Мехмед е бил прав, че тя е отровила живота на Съла, а сега може да си отдъхне...

Тарък е в моргата, в списъка там името на Съла не фигурира, но му казват, че са докарали тялото на едно момиче, което е без документи и е силно обгоряло, но може да го види само ако е близък роднина, а той казва, че Съла му е съпруга...

Ведат пита Есин, защо е съсипала живота на Емре и Зайнеп, които са били сгодени? Есин му казва, че искала и тя да живее охолен живот, а той сега е навил нос благодарение на нея, защото тя е направила така, че да стане главен лекар в болницата. Ведат ѝ отвръща, че е тук благодарение на собствения си труд и умения... Есин му казва, да помисли малко, кой ще повери такава болница на селски лекар?

Ведат казва, че винаги е постъпвал правилно и сега ще направи така!

Арзу моли Дженгиз да ѝ отвори вратата на стаята им, но от нерви и напрежение получава сърдечна криза и припада.

Бора моли Зайнеп да я прегърне за последно, а Емре, който пристига пред дома на Зайнеп, става свидетел на прегръдката им.

Мелтем казва на Бусе, че Съла е мъртва.

Есин моли Ведат да не дава диска на Емре, защото това ще ги довърши, а Ведат я поправя, че не те, а тя ще загази!

Емре пита Зайнеп и Бора, дали ги прекъсва, а Зайнеп му казва, че Бора си е тръгвал.

Зайнеп пита Емре защо е дошъл? А Емре я пита, защо Бора я прегръща, дали са гаджета, а тя му казва, че с Бора са приятели, познава го от сиропиталището.

- Наистина ли не сте заедно?
- Ако ме беше чул, а не ме обвиняваше, щеше да го знаеш много отдавна!
Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 95 на 2 юли 2021 г.
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
"Не ме оставяй", епизод 96 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 96 какво ще се случи?

Емре обещава, че що докаже на всички, че Зайнеп е невинна, дори ако трябва да плати с живота си. Тарък разбира, че Съла е жива. Ведат...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 147 (финал на сезон 1) какво ще се случи?