Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.221: Яман се извинява на Сехер - какво ще се случи...

Добави коментар

Най-накрая Яман се извинява на Сехер и я моли да му прости, че е повярвал на клеветата. Междувременно Али не е на себе си и се обвинява, че не е успял да защити момичето, което е обичал. Как Сехер ще преживее тежката новина за смъртта на приятелката си Кираз? Разберете какво ще се случи в епизод 221 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 12 февруари 2024 по NOVA.

В епизод 220 на турския сериал „Наследство“ Хората на Яман успяват да намерят Селим. Сехер иска да се види със Селим, за да го накаже. Али прави предложение на Кираз, НО…


НА КРАТКО какво се случва в епизод 221 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 12 февруари 2024 по NOVA

Най-накрая Яман се извинява на Сехер, но преди това ѝ обяснява, защо му е било трудно да го направи.

Как Сехер ще преживее тежката новина за смъртта на приятелката си Кираз?

Междувременно Али не е на себе си и се обвинява, че не е успял да защити момичето, което е обичал.

Какво се случва със Зухал в затвора?

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Сехер е на терасата, когато към нея се приближава Яман.Той няколко път тръгва към нея и се връща, но решителен застава пред нея.

Яман започва да ѝ се изповядва защо никога не се е извинявал на никого. Оказва се, че най-големият страх на Яман е да стане като баща си.
-Бях смазан от жената, на която имах най-голямо доверие на този свят. Мама! Вътре в мен е раната от предателството на майка ми! Когато ни остави, заради друг мъж, татко на колене я молеше, да не ни оставя… Той ѝ се извини, може би хиляди пъти, а когато си тръгваше, аз се опитах да я спра, но тя и мен отблъсне, просто мина покрай мен. И излизайки ми каза: „Не бъди като баща си!“. И ето тази забележка стана моят кошмар. Аз бях дете и си помислих, че ако удържа на думата си, то тя ще се върне, но не се върна. А, аз да не бъда като баща си, никога пред никой не съм се извинявал! Никога, не съм имал доверие на нито едно жена, докато не се появи ти! В момента, в който се запознах теб, ти напълно промени представата ми за света…. След това, когато видях онова в онази папка си помислих, че е заради това, че не удържах на думата на майка ми. Но ти, трябва да знаеш, моята ярост към тебе беше, защото ти имах доверие. Аз един път се извиних в живота си, пред онзи човек, заради теб… Но, сега се ИЗВИНЯВАМ пред теб! Ще можеш ли да ми простиш? Заради нас двамата?!
- Заради нас двамата?!
- Да заради нас двамата! Това е така и ще бъде така!

Сехер плаче и казва на Яман:

-Тези сълзи не са само за мен, а и за теб също! Те са за това момче, което си оставил в миналото. Ако беше възможно щях да прегърна, както правя винаги с Юсуф. Но…

Телефонът на Сехер звъни.

-Извинявам се… - казва Сехер като изключва звука на телефона си.
-Ти , каза Но – нетърпелив е Яман да чуе какво има предвид Сехер.
-Но, аз като теб… - Телефонът на Сехер отново започва да звъни. -Това е Фърат, ако не беше нещо спешно нямаше да настоява така. -Ало, Фърат… Какво ти е на гласа? Фърат, мама Надире добре ли е? – пита притеснена Сехер. Лицето на Сехер се променя, тя е ужасена. -Фърат, какво говориш, как може да се случи това? Кираз… - гласът на Сехер започва да трепери и сълзи започват да текат от очите ѝ.

Сехер приключва разговора с Фърат и гледайки шокирана към Яман повтаря името на Кираз.

-Кираз! В нея са стреляли! Кираз е починала!
-Как? – шокиран е Яман. -Кой е стрелял?
-Брат ѝ! Брат ѝ я е застрелял! Тя е мъртва! Господи! – плаче неудържимо Сехер. -Аз трябва да вървя… Трябва да отида при Фърат и Али… Ние днес се видяхме с нея, тя беше толкова жизнерадостна! Не мога да повярвам! – Сехер не е на себе си. Яман я хваща за лакътя. -Трябва да вървя при Али и Фърат, те сигурно са в ужасно състояние! – плаче безутешно Сехер.
-Ще отидем заедно! – казва Яман.

Сехер, която не спира да плаче, подкрепена от Яман влизат в къщата.

Действието се пренася пред моргата, където Фърат чака Али. Али излиза с вещите на Кираз. Фърат му казва, че е изпратил леля Султан с Ибо и Кара вкъщи. Али кима с глава, но видимо не е на себе си. Али си спомня, как сложи годежния пръстен на пръста на Кираз… След това онези изстрели…

Али отваря ръката си, която все още е изцапана с кръвта на Кираз, в която е годежния пръстен, който подари на любимото си момиче.

-Тя каза „Да“! Аз я прегърнах, Фърат, когато я прегърнах, почувствах колко много се вълнуваше! Все едно сърцето ѝ още бие тук! – показва Али. -Но, сега сърцето ѝ не бие, спря! Аз не можах да я защитя!
-Хайде, да си тръгваме вкъщи, комисар!
-В каква къща? След като нея вече я няма, аз никаква врата нямам намерение да отворя! Аз нямам дом, където да се върна, Фърат! - Али ядосан хвърля вещите на Кираз в ръцете на Фърат и държейки пръстена в ръката си тръгва без цел и посока.

Действието се връща в имението. Яман в салона чака Сехер. Тя идва и го подканя да вървят. Неслихан се приближава до Сехер и я пита, дали всичко е наред.

-Кираз! Ние загубихме Кираз, Неслихан! – отговаря Сехер.
-Но, как е станало? – пита Неслихан.
-Брат ѝ е стрелял в нея! – Неслихан и Адалет, която е наблизо и чува са шокирани.

Яман подканя Сехер да тръгват.

Адалет придружава Неслихан до кухнята, която не е на себе си от новината.

-Лельо, аз не мога да повярвам, ние с нея бяхме връстнички. Фърат… Дали трябва да му се обадя, а лельо?

Неслихан се обажда на Фърат. Той ѝ казва, че все още не може да повярва, че Кираз я няма и добавя, че не знае как комисар Али ще се съвземе. Неслихан му казва, че ако трябва да помогне с нещо да му се обади, а утре ще дойде.

Действието се пренася в стаята на Икбал. Селим ѝ се обажда.

-Селим, аз тук ще се побъркам от притеснение, какво им каза? – пита Икбал.
-Нищо! Не съм ви издал, нищо не казах на Яман за вас!
-Аз много ти благодаря, че не си го направил! Ти си направил, най-правилното за всички! На никой няма да му стане по-добре, ако издадеш името ми! Но, ти много ме изненада, аз мислех, че си ми ядосан?!
-Да, аз съм ви ядосан! Заради вашия план загубих, Сехер! Но, не само аз изгубих, но вие също изгубихте сестра си!

Яман и Сехер пристигат пред къщата на комисар Али. Сехер си спомня, как Кираз ѝ е помогнала за сватбената рокля…, как Кираз ѝ е казала, че я има като своя сестра… Сехер плаче и се обръща към Яман.

-Когато сестра ми се женеше, аз помислих, че са ме разделели от сестра ми. Заради обидата на татко, аз пораснах без сестра… Кираз… ме помоли, да я считам за сестра… Да тя не ми беше биологична сестра, но в сърцето ми беше моя сестра…

Не спира да плаче Сехер, а Яман с ръка изтрива сълзите ѝ…

-Да вървим?! – пита Яман. Сехер кима с глава.

Яман я изпраща до вратата и казва, че ще я чака тук. Сехер плачейки влиза в къщата.

Вътре леля Султан не спира да плаче и тъгува по Кираз… Яман също влиза и изказва съболезнованията си на леля Султан.

Сехер пита Фърат как е станало всички и е шокирана, че Кираз е умряла точно, когато е казала „Да“ на Али.

-Но, Али, къде е той? – пита Сехер.
-Аз също се притеснявам за него. За последно се видяхме пред моргата, а след това никъде не го видях!

В същото време Али е на мястото, където тяхната приказка с Кираз завърши с трагичен край. Той, отново и отново си спомня, как предложи на Кираз и как тя се съгласи…. И…

Краят…

Али не е на себе си и се обвинява, че не е успял да защити момичето, което е обичал.
Татко Ариф моли Али да се смири със съдбата и да престане да се обвинява.

Зухал продължава да е в затвора, а там за нея въобще не е лесно. Тя не се разбира добре със съквартирантите си в килията. Една от затворничките се опитва да постави Зухал на мястото ѝ и ѝ казва, че всичко ѝ принадлежи. Дори Зухал ѝ принадлежи и ако не се подчини, жената я заплашва да изтръгне всички коси от главата на Зухал. Зухал е принудена да измие краката на жената…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.231: „Да започнем отначало!“ - какво ще се случи...

Наследство еп.230: „...сега искам всичко да е истинско!“ - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.229 - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.228: Сехер дава пистолет на Яман - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.227 (NOVA) - какво ще се случи...