Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.271: Зия казва на Яман, че е убил Кевсер и Икбал...

Добави коментар

Зия казва на Яман, че е убил Кевсер и Икбал. Яман е шокиран. Ще повярва ли, че брат му може да направи това? Ще каже ли на Сехер? Разберете какво ще се случи в епизод 271 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 24 април 2024 по NOVA.

В епизод 270 на турския сериал „Наследство“ Фърат вика Сехер в полицейския участък и ѝ казва, че смъртта на сестра ѝ не е била случайност, а е била убита. Сехер е съсипана и се заклева да вкара убиеца на Кевсер в затвора. Яман е много разстроен, защото ако Зия е убил Икбал, а може би и Кевсер, той ще бъде вкаран в затвора.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 271 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 24 април 2024 по NOVA

Зия, на когото Икбал смени лекарството, продължава да халюцинира и да си внушава, че е убил Икбал и Кевсер, защото са били лоши хора.

Ибро е на път да предложи брак на Кара, като планира безумна изненада.

Зия казва на Яман, че е убил Кевсер и Икбал. Яман е шокиран. Ще повярва ли, че брат му може да направи това? Ще каже ли на Сехер?

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Ситуацията в имението на Яман продължава да е много напрегната, след всичко, което се случи.

Зия получава пореден пристъп. Той е на стълбите и си спомня, как Кевсер е заплашила Икбал, че ще каже всичко на Яман. Двете са се спречкали и Икбал блъска Кевсер и тя полита през парапета. Зия е объркан той си спомняна, че точно на това място, където падна Кевсер, намери мъртва и Икбал. Двата случая се объркват в главата му.

-Не, не може, аз да съм го направил! – повтаря Зия като гледа ръцете си. Но, под въздействието на лекарствата, които Икбал му подмени. Зия стига до извода, че той е блъснал и двете жени.

-Не, аз не съм го направил! Ти си го заслужаваше, Икбал! Ти направи много лошо неща! Ти умря, това е твоето наказание, защото ти си лоша, Икбал…

На мястото на Икбал Зия започва да вижда Кевсер.

-Кевсер и ти ли си тук? След като ти си тук, значи и ти лоши неща си правила? Ти също ли падна през парапета? Ти също правеше лоши неща и разстройваше брат ми! Ти изневери на брат ми! Ти му изневери и аз те блъснах – говори си сам Зия, на който в главата му е пълна каша. -Аз ги бутнах и двете! Аз, аз… - крещи Зия.

Идва медицинската сестра, която Яман нае да се грижи за него и се опитва да го успокой, като го води в стаята му. В този момент Сехер излиза притеснена от стаята си и отива при Зия.

-Батко Зия, как си? – пита Сехер.

-Ела, ела Сехер! Аз много лоши неща съм направил!

-Батко Зия, какво е станало? Какво си направил? – пита притеснена Сехер.

-Аз го направих, заради нашето спокойствие, Сехер! Те идват и си тръгват, но всичко това направих, заради нашето спокойствие… Сехер, ти не си като тях, те бяха много лоши, но ти си добра…

Медицинската сестра прави инжекция на Зия, за да се успокой. Тя обяснява на Сехер, че Зия говори така, защото заради травмите в главата му всичко е объркано.

Действието се пренася в къщата на Али, където Ибо пред леля Султан тренира как ще направи предложение на Кара. Леля Султан го съветва да не прави такова помпозно и скъпо предложение на момичето, а да я заведе някъде на спокойно място и да ѝ признае любовта си…

Бора продължава настойчиво да се обажда на Неслихан като казва, че трябва да придвижат датата за официалния им годеж малко по-рано. Той пита Неслихан за дата, която да определят, когато семействата ще се срещнат, но Неслихан отговаря, че в момента е твърде разсеяна и объркана, затова го моли да изчака, докато ситуацията в къщата, в която живее, се успокои. Настойчивостта на Бора кара Неслихан да се чувства виновна.

В същото време в имението Яман също се чувства виновен пред Сехер. Тя се разплаква на рамото му, докато му казва, че дълго време е живяла в същата къща, в която е убита сестра ѝ, и не е умряла случайно. Сехер се плаче още повече, мислейки си, че може би дълго време е живяла поде един покрив с човекът, който е убил сестра ѝ.

-Ти, също ли си повярвал в това, в което са наклеветили сестра ми? – пита Сехер. Яман мълчи. Сехер го пита, защо мълчи.

-Тогава, брат ми точно почина, а Юсуф беше още бебе… Доказателствата бяха доста солидни…

-Значи ти не си повярвал на кака? Така ли? – пита плачейки Сехер.

-Аз с теб се научих да не вярвам на това, което виждам или чувам. Тогава не знаех, какво е това доверие! – казва Яман и изтрива сълзите на Сехер и добавя, като се страхува, че може да е на страната, която отново ще нарани Сехер. -Да, тогава не знаех, но сега знам, че истината рано или късно ще бъде разкрита, и тогава ще останем само ти и аз. Аз винаги ще бъда до теб, независимо какво ще се случи!

Изтощена Сехер заспива със снимката на сестра си в ръце, а Яман разбира, че единственият начин да научи истината е да попита директно Зия дали е бутнал Кевсер, или не.

Яман отива в стаята на брат си. Той намира Зия в състояние на пристъп да седи на земята, да държи главата си двете си ръце и да повтаря, че Икбал е умряла.

-Батко, аз съм тук, няма да те оставя, както го направиха те. Аз винаги ще бъда до теб, каквото и да ми струва! – казва Яман. -Батко, сега ще ти задам няколко въпроса. Батко, ти ли уби Икбал?

-Тя умря, но тя е много лоша, Яман! Тя много лоши неща направи, Яман! Но, аз я наказах, Яман! Наказах я! Аз всички нас спасих…

-А, Кевсер?!

-Кевсер?! Получи си наказанието! Получи, това което заслужаваше!

-Батко, ти ли си убил Кевсер?

-Тя изневери на Ялчин, а аз я наказах! Всички злодей ги наказах!

Яман е шокиран от казаното от Зия.

-Яман, аз убих Кевсер! - Зия убеден заявява това пред Яман, че го е направил. Яман веднага се опитва да го успокои, опасявайки се, че Сехер може да чуе Зия. Идва медицинската сестра и Яман ѝ казва, веднага да му направи инжекция, за да се успокой, защото има пристъп.

Камерата се пренася при Сехер, която е събудена от крясъците на Зия.

Тя отива при тях. Зия първоначално иска да ѝ каже, че е убил сестра ѝ, но не го прави, а казва, че е много уморен.

Сехер иска да го успокой, но Яман я моли, да ги остави малко сами. Сехер излиза като казва на Яман, че ако му трябва ще бъде в спалнята.

-Какво ще правя сега, батко? – пита по-скоро себе си Яман.

По-късно Яман се връща в спалнята и е изненадан да види, че Сехер не спи. Тя му казва, че го е чакала и като прегръща добавя: - След като си в това състояние, как мога аз да спя?! В този период най-много пострада батко Зия! Защото винаги страда най-безгрешният! Но, тези дни ще преминат и батко Зия ще се оправи. А и още на батко Зия много му е провървяло, че има брат, който независимо от всичко винаги ще го подкрепя! Аз загубих тази възможност до края на дните си!

-Аз искам да ти кажа нещо! Сестра ти… Сестра ти… - Яман тръгва да признае на Сехер, но не го прави. -Аз знам, че много ти липсва и само ако знаех начин всичко да оправя… Много съжалявам!

-Не се разстройвай! Трябва да се разстройва, животното, което е убило сестра ми! Хайде да си лягаме, че е късно, а и ти изглеждаш много уморен.

Яман ѝ казва, че иска да остане малко насаме. Сехер му припомня, че дори да остане насаме, трябва да знае, че никога не е сам, защото тя е до него.

Яман не може да спи през цялата нощ. Стои на балкона и мисли, а на сутринта става отново с убеждението, че Зия не е убиец, а може би нещо не е наред с лекарството, което взема.

Яман отива в стаята на брат си и взема шишенцето с лекарства, които Зия взема и отива в болницата.

В кухнята на имението Адалет вижда колко много страда племенницата ѝ и ѝ казва да се обади на Бора, за да дойде със семейството си, за да се запознаят. Чувайки това Неслихан е много щастлива.

Ибо е на път да предложи брак на Кара, като планира безумна изненада - полицейска акция, в която двамата трябва да се появят като елегантна двойка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.290: Сехер се връща, за да превърне живота на Яман в ад!

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи