Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.272: Зия се хвърля от балкона на имението - какво ще се случи…

1 коментар

Докато Дженгер се грижи за Зия, Зия не може да понася повече халюцинациите, избутва Дженгер настрани и скача от балкона на стаята си. Ще живее или ще умре Зия? Разберете какво ще се случи в епизод 272 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 25 април 2024 по NOVA.

В епизод 271 на турския сериал „Наследство“ Зия казва на Яман, че е убил Кевсер и Икбал. Яман е шокиран. Ще повярва ли, че брат му може да направи това? Ще каже ли на Сехер?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 272 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 25 април 2024 по NOVA

Лекарят на Зия съобщава на Яман, че някой е сменил лекарството на Зия и че новото лекарство може да е предизвикало неговата тревожност.

Адалет се съгласява да се срещне с родителите на Бора в едно кафене и за нейна изненада те са много мили хора.

Али и Фърат отиват в имението, за да кажат, че ще направят всичко възможно, за да разберат кой е убил Кевсер. Докато Дженгер се грижи за Зия, той не може да понася повече халюцинациите, избутва Дженгер настрани и скача от балкона на стаята си.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Яман е при лекаря на Зия, който му казва, че брат му може да стане агресивен, когато има пристъпи.

-Да, пациентите като г-н Зия по принцип са спокойни, но когато получат пристъп, може да станат агресивни, дори нападателни.

-Но, кога се получават пристъпите? – пита Яман.

-При г-н Зия имало ли е такова нещо? – пита учуден лекаря. - С нещо сериозно ли сте се сблъскали? Проявявал ли е насилие?

-Аз познавам брат си по-добре от себе си, толкова много пристъпи съм видял, но никога на никой не е направил нищо лошо.

-Вие при всички негови пристъпи ли сте били? Защото може, когато вас да не ви е имало, той да е показвал яростта си по-друг начин. Може да не сте следили внимателно за него. Може по-рано да е имало подобни ситуации, но вие да не сте знаели.

-Не! Това не може да бъде! – ядосва се Яман и става от стола, като в същото време вади от шишето няколко от лекарствата на Зия, пита лекаря за какво са тези лекарства, който брат му пие толкова много години и ядосан поставя лекарствата на бюрото, при което капсулите се разтварят и прахът от тях се разпилява по бюрото.

Лекарят вижда, че цветът на лекарствения прах не е такъв, какъвто трябва да бъде. Той веднага ги изпраща за експертиза и се заклева, че това не са лекарствата, които е написал в рецептата. След като експертизата е готова лекарят обяснява на Яман, че тези лекарства, които Зия е вземал, може да побъркат човек и е уверен, че някой специално е направил това, за да навреди на брат му. Яман веднага се досеща, кой може да е този човек - Икбал. Лекарят казва, че ще трябва да мине време, за да може лекарствата да спрат да действат на Зия, затова не трябва да оставя брат си сам.

Чувайки това Яман е убедена, че Зия ще да е убил и двете - и Икбал, и Кевсер, като подозира, че го е направил под въздействието на грешното лекарство. Яман е в безизходица и ядосан ударя по бюрото на лекаря.

В същото това време Сехер е до Зия.

Зия моли Сехер да му подържи ръката. Тя го уверява, че с Яман винаги ще бъдат до него и никога няма да оставят. Зия се опитва да говори пред Сехер, за да признае какво е направил на сестра ѝ и Икбал, но за щастие нищо не казва, защото е много уморен и заспива.

Адалет и Неслихан отиват да се срещнат с родителите на Бора в едно кафене. За нейна изненада родителите на Бора са много мили хора, но Адалет не иска да бърза с брака.

Яман се връща в имението. Той е в безизходица и много объркан.

-Какво ще правя сега? Как да ѝ кажа, че сестра ѝ може да е убита от брат ми? Брат ми няма да издържи в затвора! – мисли си Яман преди да слезе от автомобила си.

Яман влиза в къща и отива в стаята на брат си, където Сехер държи ръката на Зия, който спи. Сехер внимателно си измъква ръката и се приближава до Яман.

-Дори като заспа не пускаше ръката ми! В този период не е хубаво да оставяме батко Зия сама, защото той има нужда от нас.

Яман с и мисли: -Не говори така, защото не знаеш истината, ако я знаеше, всичко ще се промени.

Сехер притеснена пита Яман, дали е добре, защото е разбрала от Дженгер, че му е възникнала неотложна работа. Яман подвържа, че да. Идва Дженгер и им казва, че Фърат и Али са дошли и ги чакат в хола.

Сехер и Яман слизат при Фират и Али, които искат да обсъдят с тях случая с Кевсер. Според тях трябва да получат показанията на всички членове на семейството и тези които са работили в имението тогава, за да се изясни какво е станало.

Яман, който се притеснява за брат си, иска Зия да не участва, а за негово щастие Сехер се намесва, като казва, че също не е съгласна да се вземат показанията на Зия, тъй като положението му ще се влоши прекалено много.

След като Али и Фърат се заемат да прегледат архива от записите на камерите в имение, Яман излиза притеснен на балкона и разговаря с Дженгер.

-Трябва да бъдем много внимателни с брат ми и най-вече не трябва да говори…

-Аз ви разбрах – отговаря Дженгер.

-Брат ми го е направил! – казва Яман. -Оказва се, че лекарството, което е вземал, не е било същото, което лекарят му е предписал. Лекарството е сменено и никой освен Икбал не може да го направи…

-Защо е направила това, при това с беззащитен човек като г-н Зия?

-Батко беше нейната застраховка, защото докато батко има нужда от нея, тя е била уверена, че ще остане да живее в имението! Тя си е играла с неговия разсъдък и той се побърка. Тя го е довела до такова състояние, че брат ми не е знаел какво прави, затова заради нея е станал убиец. Ако не намеря изход брат ми ще пострада. За пръв път в живота си не знам какво да правя!

-Ако се притеснявате за това, психичното състояние на Зия ще попречи да влезе в затвора.

-За батко и болницата, и затвора са едни и също! Когато излизах от болницата, видях как се държат със затворниците, които са психично болни. Няма значение, дали е дворец или болница, той няма да се справи сам! Той ще умре.

В този момент на терасата излиза Сехер, която чува само частта за болницата. Тя подозира, че Яман ще хоспитализира Зия и веднага се намесва.

-Ти…?! Какво каза? – пита Сехер. Яман изглежда шокиран, а Дженгер ги оставя насаме. -Да не си посмял и да си помислиш за това! – казва ядосана Сехер. -Батко Зия ще се справи с всичко! Няма нужда от болница, той сам ще се справи! Ние ще му помогнем, заедно! – казва Сехер и взема ръцете на Яман в своите. -Нали?

Яман кима с глава, а Сехер го прегръща.

Действието прескача във вечерта. Дженгер се грижи за Зия. Посред нощ Зия се събужда и вижда Икбал, която му казва, че е дошла за него, а след това го обвинява, че е убиец. Дженгер се опитва да го успокои, но не успява.

Яман и Сехер се събуждат от виковете на Зия, който не може да понася повече халюцинациите, избутва Дженгер настрани и скача от балкона на стаята си.

Яман и Сехер влизат в стаята и виждат Дженгер шокиран да стои на балкона. Яман и Сехер също излизат.

-Батко! Не! – крещи Яман, а Сехер е ужасена.

-Аз не можах да го удържа! – признава Дженгер.

Яман тичешком слиза на долната тераса, а Сехер и Дженгер тръгват след него.

Яман моли брат си да не умира. Дженгер му проверява пулса и казва, че Зия е жив и се обажда на бърза помощ.

-Батко, ти трябва да живееш! – крещи Яман.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи

„Наследство“ еп.285: Яман пристига в градчето, където сега живеят Сехер и Юсуф