Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.270: Кой е убил сестрата на Сехер? - какво ще се случи…

Добави коментар

Фърат вика Сехер в полицейския участък и ѝ казва, че смъртта на сестра ѝ не е била случайност, а е била убита. Сехер е съсипана и се заклева да вкара убиеца на Кевсер в затвора. Яман е много разстроен, защото ако Зия е убил Икбал, а може би и Кевсер, той ще бъде вкаран в затвора. Разберете какво ще се случи в епизод 270 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 23 април 2024 по NOVA.

В епизод 269 на турския сериал „Наследство“ Фърат съобщава на Сехер ужасната новина, че смъртта на сестра ѝ Кевсер може да не е нещастен случай, а предумишлено убийство. В същото време Яман се сблъсква със страшната версия на Дженгер, който предполага, че Икбал може да е била убита от Зия.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 270 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 23 април 2024 по NOVA

Фърат вика Сехер в полицейския участък и ѝ казва, че смъртта на сестра ѝ не е била случайност, а е била убита. Сехер е съсипана и се заклева да вкара убиеца на Кевсер в затвора. Яман е много разстроен, защото ако Зия е убил Икбал, а може би и Кевсер, той ще бъде вкаран в затвора, но брат му няма да може да издържи заради болестта си.

Адалет казва на Сехер, че Кевсер е бил наклеветена, че е имал връзка с шофьора. Но шофьорът е изчезнал след смъртта на Кевсер.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Фърат след като повика Сехер в полицейския участък и ѝ казва, че смъртта на сестра ѝ не е била случайност, а синините по ръката ѝ показват, че е била убита.

-Те говореха, че е нещастен случай – повтаря Сехер, която е шокирана от чутото от Фърат. -Трябва да има някаква грешка?

-Няма грешки! Съдебно-медицинският доклад беше загубен и така е станало, че току-що са ги намерили. – обяснява Фърат.

-И какво е написано в тези доклад?

-В доклада е написано, че по ръцете на Кевсер е имало синини и рани, който показват, че е била убита. Следите са били от по-рано! Може би сестра ти не е сама паднала, а някой да я е блъснал, затова това не е нещастен случай, а убийство.

-Сестра ми, това означава, че някой я е убил, така ли? Някой я е блъснал… В имението някой е убил сестра ми, така ли?

Сехер не спира да плаче пред Фърат в полицейския участък. Тя признава, че ѝ е много трудно да приеме случилото се, и моли Фърат за съдействие, за да могат да открият моментално кой е отговорен за тази смърт.

Сехер започва да обвинява себе си, като казва, че ако е била до сестра си, може би е щяла да предотврати смъртта ѝ. Фърат я моли да не се обвинява и опитва да я успокой, но Али ѝ обещава, че той, ще открие кой е отнел живота на сестра ѝ.

-Не мога да повярвам, защо някой ще направи това със сестра ми? – не спира да плаче Сехер.

В същото това време в имението Яман все още разговаря с Дженгер. Той му признава, че Зия е нападнал Икбал в нощта преди да умре, като повтарял, че тя е лоша.

Думите на брат му Зия кънтят в ушите му, че Икбал е била лоша, затова е паднала, точно като Кевсер. Яман си спомня момента, в който са изпратили Кевсер в болницата, в деня, в който тя паднала.

-Или Кевсер също… - мисли на глас Яман.

Яман отива в стаята на Зия, той го гледа как спи като невинно дете и убедено казва, че Зия никога не би могъл да нарани някого. Яман си спомня разговора на Зия с цветята си, как той им се извинява, защото те също са живи и ги боли.

-Не, не брат ми не може да лиши никой от живота му! - говори си сам Яман.

Сехер е съсипана и преди да влезе в имението се заклева да вкара убиеца на Кевсер в затвора.

Яман е притеснен, че не може да се свърже със Сехер. В този момент Сехер пристига с Фърат.

-Защо не си вдигаш телефона? – пита Яман, а като се доближава до жена си, вижда сълзите в очите ѝ. -Ти си плакала? Какво е станало? - пита Яман, а Сехер отново започва да плаче. Яман се обръща към Фърта, за да му обясни какво е станало.

-Сестра ми…. Сестра ми е била убита! Това не е бил нещастен случай! – казва Сехер, а Яман чувайки това е шокиран. Сехер плачейки прегръща Яман. Докато Яман утешава Сехер, горе се чува, че Зия има нова криза.

Изглежда, че Зия вижда Икбал, въпреки че е наясно, че тя е мъртва. В разгара на кризата той казва, че Икбал е мъртва, тъй като лошото трябва да умре. Спомняйки си, че Кевсер вече я няма, той си мисли, че тя е била също толкова лоша, колкото и Икбал, и многократно повтаря, че Икбал и Кевсер са получили това, което са заслужавали.

-Моля те, кажи ми, кой може да е убил сестра ми? – пита Сехер Яман. -Г-жа Икбал, тя ли е била? Аз ще се побъркам като мисля за това, защото не мога да разбера, кой може да постъпи така със сестра ми?! Аз може му през цялото това време съм живяла заедно с убиеца на сестра ми! - продължава да плаче безутешно Сехер.

Фърат пита Яман, дали може да му даде списък на хората, които са били в имението, когато е паснала Кевсер. Яман му отговаря, че ще каже на Недим и той ще изготви списък.

Яман чува виковете на Зия и се качва при него. Зия повтаря, че Икбал и Кевсер са били лоши, затова и двете са наказани. Яман чува думите на Зия и мислите му се обърква още повече.

Долу в кухнята Сехер отива при Адалет и Дженгер, защото Фърат ѝ е казал, че за изясняването на инцидента са необходими показанията на всички.

Сехер им разказва какво е научила в полицейския участък и очаква от тях да разкажат какво конкретно се е случило и преживяла сестра ѝ преди и в деня на смъртта си.

Адалет разказва, че след като са наклеветили Кевсер, че след смъртта на мъжа си е имала тайна връзка с шофьора на имението, нервите ѝ са били много обтегнати до краен предел.

В този момент в кухнята влиза Яман, но Сехер не го вижда.

-Сестра ми, никога не би направила това! Тя толкова обичаше мъжа си, че дори тръгна против семейството си! – убедена е Сехер. -Къде е този шофьор, къде е сега?

Адалет забелязва Яман и двамата с Дженгер излизат. Сехер се изправя пред Яман и го пита, защо не ѝ е разказал за това.

-За да не ти развалям настроението – отговаря Яман.

-Сестра ми, никога не би направила това! Това е клевета! Може шофьорът да го е направил? Къде е този шофьор, трябва да поговорим с него!

-След всичко, което се случи, той се загуби – отговаря Яман и моли Сехер да излязат на въздух в градината.

-Не мога! Как да игнорирам факта, че тук са убили сестра ми? Боже, може шофьорът да го е направил? А и ти имаш толкова много врагове, може да е някой от тях? Кой го е направил, аз ще се побъркам!

Яман прегръща Сехер, за да я успокой, а Сехер му казва, че сестра ѝ никога не би предала мъжа си.

Действието прескача. Яман е на терасата и казва на Дженгер, че от една страна е Сехер разбита на парченца, а от другата е неговия брат. И това подозрение го изяжда от вътре.

-Ако всички тези страдания са заради брат ми? Ами ако той Кевсер и Икбал…Това подозрение ме поглъща. Най-лошото е, че не мога нормално да утеша Сехер. Все едно съм се разцепил една част от мен е със Сехер, а друга с брат ми.

Единственият способ да се отървете от подозренията си е да разбере истината!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.290: Сехер се връща, за да превърне живота на Яман в ад!

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи