Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.220: Сехер се среща със Селим - какво ще се случи...

Добави коментар

Хората на Яман успяват да намерят Селим. Сехер иска да се види със Селим, за да му потърси сметка. Какво ще си кажат двамата? Али прави предложение на Кираз. Но най-щастливият им ден ще се превърне в трагедия… Разберете какво ще се случи в епизод 220 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 9 февруари 2024 по NOVA.

В епизод 220 на турския сериал „Наследство“ Яман се опитва да обясни на Сехер всичко, но реакцията на Сехер не се променя. Сехер му посочва, че дори когато ясно вижда колко греши, той не е в състояние да се извини. Какво ще се случи между тях сега? Ще се извини ли Яман на Сехер?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 220 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 9 февруари 2024 по NOVA

Хората на Яман успяват да намерят Селим. Сехер иска да се види със Селим, за да му потърси сметка. Какво ще си кажат двамата?

Икбал е ужасена, че Селим ще им каже, че е била негов съучастник.

Какъв съвет ще даде татко Ариф на Яман.

Али прави предложение на Кираз. Но най-щастливият им ден ще се превърне в трагедия...

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Леля Султан прави списък на гостите, които да покани за сватбата на Кираз и Али. Кираз я чува, че си говори сама и се интересува какво прави, че си говори сама, а Султан ѝ отговаря, че си тананика една песен.

В този момент Али се обажда на Кираз и я кани на среща, за да поговори с нея за нещо много важно. Кираз се досеща, за какво иска комисарят да говори с нея. Тя радостна отива да се приготви. Кираз не знае какво да облече за срещата с Али, а леля Султан дава на Кираз, роклята от своята младост.

-Ще изглеждаш като пеперудка в нея! – казва леля Султан.

Действието се пренася в имението. Яман седи тъжен и замислен в кухнята, където влиза Сехер. Тя поглежда към него, а след това вади продукти от хладилника и започва да прави салата.

-Аз също паднах от високо! – казва Яман. -Не повярвах! Всички лъжи и измами ме докараха до тук… Ако беше друг човек щях да си тръгна… Но, това беше ти и аз не можах! - Сехер мълчи и продължава да се занимава с приготвянето на салата. Яман става и се приближава до Сехер. -Аз се ядосах и разгневих… А в този голям свят, аз загубих своя компас… И се обърнах към единственото чувство, което познавам – гнева. Куршумът, който изстрелях в теб, попадна и в мен, но…

„Защо? Аз паднах в ямата, защото повярвах в любовта ти! А ти защо си паднал?“ – мисли си Сехер и ядосана се обръща към Яман, който стои зад гърба ѝ и го пита: -А, ти защо си паднал от високо? Откъде си паднал, за какво говориш?

„Това е сърцето ти, от където аз паднах! Аз паднах защото, аз те…. Защото аз те…“ – мисли си Яман, а на глас отговаря на Сехер: -Аз… Аз… Защото се счупи опората, на която имах доверие. Защото в най-неочакваният момент, аз забих нож в гърба ѝ. Разбираш ли?

-Разбрах, при това много добре! Но, си помислих, че все пак поне малко ще съжаляваш за случилото се. Можеше да се извиниш… - Яман мълчи. -Да, ти си имал много труден живот, но сега трябва да си се успокоил, че не съм ти забила нож в гърба, че не съм лъгала… А сега, ако разрешиш, нека всеки сам да се опита да излекува раните си! – Сехер иска да излезе, но Яман я спира.
-Разбери, аз също като теб…
-Какво, ти като мен… - пита го ядосана Сехер.

В този момент Недим почуква и влиза в кухнята.

-Яман не иска да ви прекъсвам, но ние открихме Селим! В офиса е, какво да правим? – пита Недим.
-Аз искам да говоря с него! Искам да се видя с него и лично да го накажа! – казва Сехер.
-Ти… - опитва се да каже нещо Яман, но Сехер го прекъсва: -Поне това можеш ли, да направиш за мен? – Яман кима с глава.

Сехер ядосана излиза от къщата и не чува, че Икбал я вика.

-Яман, какво се е случило? – пита тя, но Яман я отминава без да ѝ отговори. Икбал спира Недим и го пита какво става, защо Сехер и Яман са преминали като буреносни облаци.
-Отиват да потърсят сметка на съучастника на Зухал Селим! - отговаря Недим.
-Какво, Селим проговорил ли е?
-Не, той нищо не е казал, но постоянно повтаря, че ние знаем всичко! Но, скоро ще проговори, като види г-жа Сехер!

Икбал е ужасена, че Селим ще им каже, че е била негов съучастник.

Действието прескача в компанията. Хората на Яман държат Селим в неговия кабинет. Пристига Сехер с Яман и Недим.

Когато Сехер вижда Селим пред себе си, тя започва да му казва всичко, което е натрупала в сърцето си. Тя му казва, че той е откраднал не само щастието ѝ, но и целия ѝ живот, и е разрушил дома ѝ.
Яман чувайки тези думи на Сехер към Селим, не може да се намери място, да си прости за това, че не ѝ е повярвал.
-За да те измъкна от ръцете на този грубиянин, аз бях готов да направя всичко и аз го направих, и не съжалявам! Всичко, заради теб Сехер! Защото аз те обичам! – заявява Селим.

Сехер заплюва в лицето Селим.

-Замълчи и дума повече да не си ми казал! Никога повече не искам да чуя, нито гласа ти, нито да видя лицето ти! Когото татко получи инфаркт, ти навреме го закара в болницата, аз ти дължах живота му…, но аз ти върнах дълга си! А сега се махай от тук и повече никога не ми се мяркай пред очите! – казва Сехер и си тръгва.

Действието прескача в къщата на Али. Комисарят пристига да вземе Кираз. Виждайки я, той загубва ума и дума от това колко добре изглежда любимото му момиче.

-Надявам се всичко да е наред! – казва леля Султан, която ги изпраща.

Леля Султан и Кираз все едно се сбогуват една с друга…

  „Наследство“:  Ще има ли щастлив край историята на Кираз и Али?

Вижте повече

„Наследство“: Ще има ли щастлив край историята на Кираз и Али?

Разберете как ще завърши историята на Али и Кираз в турския сериал „Наследство“. Дали Кираз и Али ще има приказна сватба, и дали историята им ще...

Действието прескача в къщата на татко Ариф, където е дошъл Яман, за да поговори с него.

-Тя каза, че е била щастлива… - казва Яман. Тя му каза, че той е разрушил дома ѝ…, нашият дом! Какво направих, татко Ариф?! – ядосва се Яман.
-Оказва се, че огънят, който е горял в тебе, ти не си успял да го потушиш, а е изгорил и човека до тебе… Сега ще трябва да изградиш живота си с този човек, като започнеш от нулата!
-Яман Къръмлъ не е силен като нея! Може ли човек да събере разбитото сърце? А каквото и да направя, нищо няма да бъде като преди… Тя никога няма да ми прости!
-Ти ще направиш така, че да ти прости! Ти ще се справиш! Ти, трябва да го направиш! Сърцето ѝ, може да се излекува само като се извиниш! Да, твоят от принцип от детството ти, ще бъде нарушен, но какво от това… Така ще можеш да започнеш отново живота си със Сехер. Хайде, върви и оправи всичко, което си съсипал!

Действието се пренася в полицейското управление, където Фърат, Кара и Ибо обсъждат предложението, което комисарят ще направи на Кираз.

В този момент телефонът на Ибо звъни.

-Какво, кога… ? - пита Ибо притеснен по телефона.

Кара и Фърат го поглеждат притеснени. Ибо им съобщава, че Ердал, братът на Кираз е избягал от затвора.

Фърат се опитва да се обади на Али, но телефонът му е изключен. Фърат казва на Кара да се обади на Кираз, но за голямо съжаление, тя е забравила телефона в колата на комисаря.

Действието се пренася в заведението на татко Ариф, което е украсено подобаващо за случая. Кираз веднага се досеща защо комисар Али я е довел тук. Тя веднага посяга към бонбоните, които Али специално е сложил за нея, защото знае, че са ѝ любимите.

-Знаех, че няма да се удържиш! – казва Али.
-Аз съм много притеснена, комисар – отвръща Кираз.
-Не ме наричай, комисар, а Али!

Али и Кираз си спомнят моменти от живота си заедно. Али признава на Кираз, че иска тя цял живот да бъде до него, да се смее, мълчи и кара...И посяга към вътрешния джоб на якето си, откъдето вади една кутийка с прекрасен пръстен и като я отваря, пита Кираз, дали иска да стане негова жена. Кираз е на седмото небе от щастие.

Кираз разбира се приеме предложението на Али и позволява на комисаря да сложи пръстена на пръста ѝ…

Али прегръща Кираз…, но за съжаление това ще бъде последният прекрасен момент за двамата…

Братът на Кираз, които е избягал от затвора стреля в гърба на сестра си! Кираз се свлича на земята, а комисарят вади пистолета от джоба си и убива Ердал…

-Кираз, моля те не затваряй очи… Погледни ме… - крещи Али.

За съжаление... Кираз си поема дъх и с последни сили признава на Али, че много го обича!

-Комисар…. Али… - са последните думи на Кираз и тя завинаги затваря прекрасните си очи.
-Кираз, не, моля те, погледни ме! Кираз! Нееееееее! – гората се оглася от пълния с болка вик на Али.

Действието се пренася в имението. Сехер плаче на терасата, а при нея идва Зия, който ѝ показва, едно цвете, като казва, че вчера го е забравил да го прибере и го е оставил да прекара студената нощ навън и добавя: -А, Яман, теб те остави отвън на студа, нали? Но, моля те, Сехер, не замръзвай! Нека твоите листа и цветова не увехнат! Ти си цветето на този дом, затова не трябва да замръзваш! Ех, ако можеше да простиш, защото Яман не може да се извини. Аз знам, че Яман не може да се извини! Но, чуй ме, Яман те обича, при това много силно!

-Аз му повярвах, батко Зия! Доверих му се, но той не ми се довери! Как да му простя?!

Зия без да каже нищо напуска терасата.

Действието се пренася в болницата.

Съсипан Али седи и гледа ръцете си, които са изцапани с кръвта на Кираз.

Леля Султан придружена от Кара, Фърат и Ибо пристигат при него. Те го питат, как е Кираз, дали е добре?! С блуждаещ поглед в нищото, Али им казва, че всичко е свършило…

В този момент изнасят тялото на Кираз покрито с бял чаршаф. Виждайки го на леля Султан ѝ прилошава, и се свлича на пода, като оплаква и вика името на момичето.

Всички са съсипани от новината и плачат…

-Кираз, защо си отиде, защо ни остави… – плаче Ибо.
-Комисар, кажи, че това е някакъв кошмар, че не е истина?! – плаче Фърат.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.229 - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.228: Сехер дава пистолет на Яман - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.227 (NOVA) - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.226: Ще спаси ли Яман Икбал? - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.225: Зухал е щастлива, че Икбал страда - какво ще се случи...