Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.168 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Как ще протече първата брачна нощ на Яман и Сехер? Юсуф иска да спи с новите си родители. Дали Юсуф нямам да помогне на Яман и Сехер да се сближат още повече? Вижте какво ще се случи в епизод 168 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 21 ноември 2023 по NOVA.

В епизод 167 на турския сериал „Наследство“ Ще направи ли Зухал нещо лудо, за да провали сватбата на Яман? С наближаването на края на тържеството Сехер става все по-нервна, спомняйки си за леглото, обсипано с розови листенца.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 168 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 21 ноември 2023 по NOVA

Икбал обвинява Зухал, че не е успял да спре сватбата, но този път Зухал се изправя срещу нея и я обвинява, че е съсипала живота ѝ.

Какво тревожи Неслихан?

Как ще протече първата брачна нощ на Яман и Сехер?

Юсуф иска да спи с новите си родители. Дали Юсуф нямам да помогне на Яман и Сехер да се сближат още повече?

Зия има красив и значим подарък за Яман и Сехер...

Икбал обвинява Зухал, че не е успял да спре сватбата, но този път 
Зухал се изправя срещу нея и я обвинява, че е съсипала живота ѝ.

Икбал обвинява Зухал, че не е успял да спре сватбата, но този път Зухал се изправя срещу нея и я обвинява, че е съсипала живота ѝ.

© Наследство

Икбал чука на вратата на стаята сестра си, за да ѝ отвори и поговорят. Икбал взема резервните ключове и влиза в стаята на сестра си, където Зухал седи разстроена на пода. Икбал ядосана я пита, защо е там, каквото е станало е станало, затова никой не трябва да я вижда в това състояние, защото заради нея за малко са щели да изгубят и имението. Зухал отвръща, че това въобще не я интересува, защото тя е загубила Яман. Икбал обвинява сестра си, че това е нейна грешка, защото ако тя не е загубила папката с документите, Сехер е нямало сега да бъде при Яман, а на улицата. Но този път Зухал се изправя срещу нея и я обвинява, че тя е съсипала живота ѝ, като я е повикала от Лондон, където си е живеела спокойно, а сега заради нейните интриги нищо няма...

-Ти си тази, която ме тласна към Яман, който въобще не се интересува от мен! Аз се влюбих в него, а той какво направи? Ожени се за тази змия! Сега разбираш ли какво чувствам и всичко е заради теб! Заради твоите ненаситни и глупави планове! Заради твоите тъпи желания, моят живот е съсипан!

Икбал се приближава до сестра си и я моли да ѝ прости, като отново ѝ обещава, че всичко ще оправи.

© Наследство

Действието се пренася при Сехер и Яман. Сехер облечена в бял сатенен халат влиза при Яман. Яман е запленен от красотата на Сехер, той не може да откъсне поглед от нея.

-Много си красива!

Сехер смутена не знае, къде да погледне и какво да отговори.

-Много хубав избор си направила! – казва Яман и добавя. – Тортата е много вкусна! Ако искаш опитай я!
-Добре! -отговаря Сехер.

Действието се пренася в кухнята, където Адалет се ядосва и казва пред Неслихан, че не е трябвало да оставят работата в ръцете на тази компания, защото всичко са изцапали. Неслихан е замислена не чува какво ѝ говори леля ѝ.

-Хайде, казвай, Неслихан, какво е станало, толкова весела беше на сватбата?! Защо се разстрой?
-От какво мога да се разстроя лельо?! От себе си! Виж ме само, като свалих официалната рокля, аз отново се превърнах в Пепеляшка, както винаги! Виж, г-н Яман и г-жа Сехер, тяхната любов прилича на приказка! Лельо, как мислиш, дали ще срещна човек, който ще ме обича, като в приказка!

Адалет уверява племенницата си, че ще непременно ще срещне човек, който да я обича като в приказка.

В същото време  Фърат  е напълно запленен от Неслихан, но си мисли, че тя е богата приятелка на семейство Къръмлъ.

В същото време Фърат е напълно запленен от Неслихан, но си мисли, че тя е богата приятелка на семейство Къръмлъ.

© Наследство

Действието се връща при Яман и Сехер. Сехер седнала на леглото похапва от тортата, а Яман излиза от банята. Сехер го подканя и той да си изяде парчето от тортата.

-Сигурно си уморена?
-И ти сигурно си уморен?
-Не, аз съм добре!
-Ако искаш полегни си, за да поспиш!
-Не, на мен всъщност не ми се спи!

Яман отбелязва, че всички се били щастливи, а Сехер добавя, че Юсуф е бил много щастлив. Яман казва, че той тогава ще си ляга. Сехер оставя чинията с тортата и казва, че така не може да си легне, тя ще му помогне и тръгва да вземе допълнителните завивки от гардероба, които са поставени високо и Яман се доближава до нея и ѝ казва, да остани на него, за да ги извади. Яман подава завивките на Сехер, а тя бързо подготвя дивана за спане. Тя отново му предлага, тя да спи на дивана, но Яман не е съгласен. Сехер гаси лампата и пожелава лека нощ на Яман, и се завива със завивките.

Яман ѝ казва, че знае, че не обича тъмнината, затова ако иска да включат лампата. Сехер чу отговаря, че тогава на него няма да му бъде комфортно от светлината, затова тя така е добре.

Сехер отново става притеснена и казва на Яман, че ще е по-добре, той да дойде да спи на леглото, защото не му е удобно там. Яман се надига и казва на Сехер, че преди малко са приключили тази тема и май тя не разбира, че ги очаква да извървят един дълъг път. В този момент някой чука на вратата. Двамата притеснени скачат и крият завивките от дивана под дивана.

Яман пита кое и в стаята влиза Юсуф.

-Лельо, аз никога не съм спал с мама и татко, затова помислих, че може да поспя с вас, затова дойдох! Може ли да спя с вас?

Сехер поглежда Яман и пита Юсуф: - С нас? Между нас в леглото ли?

Юсуф кима с глава. Яман веднага дава съгласието си.

Юсуф се намества в средата на леглото и вика чичо си и леля си при него, за да си лягат.

Юсуф поглежда към леля си, а след това към чичо си и казва: -Вие сега станахте мъж и жена, и много се обичате, нали?

-Да, юначе! – отговаря Яман. Сехер е развълнувана от отговора на Яман. Юсуф пита леля си, какво означава: „Да остареят на една възглавница!“, че всички са им го пожелавали.
-Това означава, че до края на живота си трябва спим на една възглавница и да не се разделяме един от друг. Хората преди са спели на една голяма възглавница, но с времето са взели да се отдалечават едни от други – обяснява Сехер.
-Възглавницата, за която говориш, вълшебна ли е била? Затова ли е задържала хората заедно? – пита Юсуф.
-Не, миличък, душите на хората, които правели тези възглавници били добри и не искали хората, които спят на техните възглавници да се разделят! - обяснява Сехер, а Юсуф я пита, дали неговата душа е добра. Сехер му отговаря, че неговата душа е като на ангел, най-чистата на света.
-Тогава и вие да остареете на тази възглавница, нали може чичо? – пита Юсуф. Яман обръща глава към Юсуф и Сехер и казва, че може.

Юсуф скача, а Сехер го пита къде е тръгнал, а той ѝ казва, че отива до тоалетната. Сехер иска да тръгне с него, но Юсуф ѝ отговаря, че ще отиде сам, защото вече е голям. Така Сехер се озовава с Яман в едно легло. Притеснена и развълнувана, тя става от леглото, като казва, че е иска да си налее вода. Сехер пита Яман, дали той иска вода. Той отговаря, че не. През това време се връща Юсуф и заема място си между тях двамата.

Юсуф събира ръката на чичо с ръката на леля си и поставя своята отгоре и ги моли никога да не се разделят.

-Не се притеснявай, юначе, ние никога няма да се разделим! – уверява го чичо му. Юсуф щастлив заспива, а след него и Сехер.

Действието прескача на сутринта. Юсуф не е между Яман и Сехер и те двамата спят сами в леглото. Сехер съвсем случайно прегръща Яман в съня му, Яман дори не е изненадан. Защото знае, че след като сложат подписите си и станат законни съпрузи, животът им ще се промени драстично.

Сехер отваряйки очи и виждайки, че е прегърнала Яман и смутена става от леглото и пита, къде е отишъл Юсуф. Яман отговаря, че преди малко е забелязал, че той си е тръгвал. Сехер казва, че ще отиде да го види.

В салона среща Неслихан, която ѝ казва, че Юсуф закусва долу, но да не се притеснява, защото г-жа Икбал е с него. Сахер казва, че ще отиде да го види, а Неслихан я подсеща, че във вида, в който е не е много удачно. Сехер се съгласява с нея и развълнувана се връща в спалнята при Яман и му обяснява, че Юсуф е слязъл да закусва. Яман влиза в банята, а Сехер смутена гледа към спалнята и се чуди, как е станало така, че тя е прегърнала Яман.

Кара, след като разбира, че Ибо е влюбен в нея, се държи много противно с него, за да го отблъсне от себе си.

Действието прескача в кухнята, където Икбал, Зухал, Зия и Юсуф закусват. Телефонът на Икбал звъни и виждаме, че на дисплея се изписва името на Селим. Икбал изключва телефона си.

Икбал казва на Зия, че Сехер и Яман закъсняват.

-Еми брачна нощ?! А, ти Зухал, защо не закусваш? – пита Зия, като вижда, че Зухал не докосва храната.

В този момент идват Сехер и Яман. Икбал им казва, че са закъснели, но се надява добре да са си починали. Яман поглежда към Сехер, а тя към него.

-Икбал, виж, те дори поглед не могат да откъснат един от друг! – отбелязва Зия.

Зухал също забелязва това и става от масата, като казва, че трябва да върви в компанията.

Зия казва на Яман и Сехер, че е забравил да им подари подаръка си. Той вдига от земята една саксия и им казва, че иска да им подари това дърво, което е известно с това, че живее много, много години, което след това ще засади в градината, защото иска и техният брак да бъда здрав и дълъг колкото живота на това дърво. Яман и Сехер благодарят на Зия за прекрасния подарък.

Действието се пренася в полицейското управление, където Фърат гледа снимката на Неслихан. В този момент идва Кираз и виждайки снимката го пита, дали не се е влюбил в тази принцеса. Фърат отрича. Кираз му дава да върне ключовете на Сехер, които е забравила, а след това казва на Али, че в екипа му май има още един влюбен. Али не вярва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...