Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.167 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ще направи ли Зухал нещо лудо, за да провали сватбата на Яман? С наближаването на края на тържеството Сехер става все по-нервна, спомняйки си за леглото, обсипано с розови листенца. Вижте какво ще се случи в епизод 167 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 20 ноември 2023 по NOVA.

В епизод 166 на турския сериал „Наследство“ Сехер и Яман си казват „Да“, а Икбал и Зухал отново загубиха. Ще успеят ли Сехер и Яман да закрепят любовта си въпреки интригите?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 167 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 20 ноември 2023 по NOVA

Сехер щастливо танцува с Юсуф под влюбения поглед на Яман.

Ще направи ли Зухал нещо лудо, за да провали сватбата на Яман?

По време на сватбата Яман представя Сехер на бизнес партньорите си, които са поразен от красотата ѝ. Всички смятат, че двамата са идеалната двойка. С наближаването на края на тържеството Сехер става все по-нервна, спомняйки си за леглото, обсипано с розови листенца.

Сехер се опитва да разкопчае сватбената си рокля дали ще помоли Яман за помощ?

Действието на новият епизод на „Наследство“ продължава от там от където завърши предния, Яман остави Сехер за малко сама, а тя е много притеснена от неизвестното, какво ще се случи след като тя и Яман влязат в общата им спалня, а и спалнята обсипана с розови листенца, толкова много плаши Сехер…

Кираз се приближава към Сехер, за да ѝ каже още веднъж, че е най-красивата булка, която е виждала. Всичко е толкова красиво, като в приказка, и оттук нататък започва нов живот за нея.

Аделет вика Кираз и Сехер използва момента, за да излезе на терасата.

Мислите ѝ отново са обхванати от това, какво ще се случи с живота ѝ, след като сватбата свърши и вратата се затвори зад нея.

Вятърът си играе със сватбения шлейф, а звездите блестят ярко на нощното небе. Сехер се чувства като в сън. Всичко е толкова красиво, но в същото време и притеснително, защото я плаши непознатото не знае какво я очаква.

В този момент Яман излиза на терасата и я пита дали някой е съсипал настроението ѝ, че изглежда така напрегната. Сехер го уверява, че всичко е наред, дори всичко е много по-добре, отколкото си го е представяла.

Яман предлага да приключат сватбата по-рано, ако се е уморила. Сехер притеснено отговаря, че не е уморена, а напротив - иска да не свършва. Яман я поглежда изненадан, а Сехер смутена му казва, че ще отиде при гостите, защото не е културно как ги е оставила.

Яман я гледа как се отдалечава и се усмихва. Той е щастлив, но в същото време е и малко притеснен, защото вижда, че жената, която обича е нервна и напрегната. Той знае, че Сехер има много въпроси и страхове за бъдещият им съвместен живот, а той много иска да ѝ помогне да ги преодолее.

Междувременно, Зухал пристига в имението. Бясна, тя слиза от автомобила си и влиза в къщата. На метри от себе си вижда Сехер и Яман, които са прекрасни. Тя тръгва към тях, посяга с ръка към дамската си чанта и крещи името на Сехер. Всички присъстващи се обръщат към нея.

Зухал, казвайки, че Сехер ѝ е взела любимия, вади от чантата си пистолет и го насочва към Сехер. Зухал е обхваната от ревност и гняв. Тя никога няма да прости на Сехер, че ѝ е отнела Яман.

-Няма да ти го дам!, крещи тя. -Той е мой!

Яман застава пред Сехер, за да я защити. Зухал стреля три пъти. Яман пада на земята, а Сехер се навежда над него. Сехер е в шок. Тя не може да повярва, че това се случва и моли Яман да не я оставя.

Икбал крещи на сестра си, какво е направила. Но, слава Богу, Зухал всичко това си е представяла.

Зия потупвайки Зухал по-рамото я изважда от мислите ѝ и връща в настоящето като я пита:

-Къде беше? Защо закъсня? Искаш ли да видиш Сехер? Тя е прекрасна!

Зухал се дърпа като казва:

-Не искам. Не съм облечена подходящо!

Независимо нежеланието на Зухал, Зия все пак я хваща за ръката и я повежда при Яман и Сехер, където е и Икбал.

Икбал пита сестра си, няма ли да поздрави Сехер. Зухал опитвайки се да се усмихне насила казва: -Поздрави! и подава ръка на Сехер, която също ѝ подава ръка и благодари. Зухал поздравява и Яман, а от ярост и гняв, че го е загубила, очите ѝ се пълнят със сълзи.

Икбал вижда, че сестра ѝ е на ръба, и я вика уж, за да ѝ покаже гостите.

На терасата Икбал предупреждава Зухал:

-Да не си посмяла да направиш нещо. Заради твоите глупости загубихме!
-Надявам се да умре! - бясна отвръща Зухал.

Междувременно Яман предлага на Сехер да я запознае с гостите, които тя не познава. Той прегръща Сехер с едната си ръка през талията, а тя стреснато го поглежда.

-Нещо лошо ли направих? - пита Яман.

Сехер го уверява, че нищо такова няма. Тя се чувства щастлива и развълнувана, но също така и несигурна, защото никога не е била в такова положение преди.

Яман я представя на бизнес партньорите си, които са поразени от красотата ѝ. Всички смятат, че двамата са идеалната двойка.

Фърат вика Сехер. Тя му признава, че съвсем навреме я е повикал.

Фърат я пита, толкова ли е било скучно. Сехер не му отговаря, а го пита, защо я повикал. Той ѝ отговаря, че просто е искал да ѝ каже, че сватбата, всичко е било на ниво.

Фърат гледа към Неслихан, която стои в далечината, и пита Сехер, дали всички гости познава. Сехер му признава, че не.

Фърат пита Сехер, дали може и преди да е виждал онова там момиче, защото много познато му изглежда. Той посочва към Неслихан.

Сехер не му отговаря, защото идва Юсуф. Той моли леля си да танцува с него. Сехер е щастлива да прекара време със своя племенник. Гостите им ръкопляскат, а Яман гледа влюбено към съпругата си и племенника си.

Осъзнавайки, че планът ѝ се е провалил да съсипе бракът на Сехер и 
Яман, Икбал се прибира в стаята си. Тя заключва вратата след себе си и 
започна...

Осъзнавайки, че планът ѝ се е провалил да съсипе бракът на Сехер и Яман, Икбал се прибира в стаята си. Тя заключва вратата след себе си и започна да хвърля всичко, което ѝ попадне под ръка. Тя е изпълнена с гняв и разочарование.

Гостите започват да си тръгват, а Сехер става все по-неспокойна. Тя поглежда към Яман и смутена му се усмихва и казва, че майка ѝ Надире и останалите ѝ близки, явно иска да ходят, затова ще отиде да ги изпрати.

-Мамо, защо толкова рано си тръгвате? Останете да пием кафе!, предлага тя.

Надире се усмихва.

- Ще оставим кафето за друг път! Защото и ние, и вие сте уморени. Качете се да си починете!

Останала насаме с Яман, Сехер гледа уплашено и притеснено. Яман я хваща за ръката.

-Какво има?, пита той.
-Не съм хапнала от тортата! , отговаря тя. -Трябва да я опитам!
-И аз не съм, казва Яман.

В този момент към тях се приближават Зия и Икбал. Зия пита Яман, защо не се качват в стаята си. Яман отговаря, че преди това ще хапнат от тортата. Зия му отвръща, че ще каже да им донесат торта в стаята.

-Да вървим тогава!, казва Яман и хваща Сехер за ръка и пожелава лека нощ на брат си и снаха си.

Яман и Сехер се качват по стълбите. Сехер се чуди как да забави времето, преди да се озове в спалнята им с Яман. Тя изведнъж се сеща, че трябва да провери Юсуф. Яман я уверява, че Неслихан преди много време го е сложила да спи.

-Да, разбрах! Няма да го будим!, казва все така притисна Сехер… Тя отново си спомня думите на Яман: -Защото като влезем през тази врата всичко ще бъде различно!

Сехер става все по-нервна и изобщо не знае какво да прави. Сърцето ѝ бие до пръсване.

Яман влиза в стаята си, а Сехер притеснена го последва.

-Бяхме много хубави!, каза Яман, като я погледна в очите.

-Да, бяхме!, съгласява се Сехер. -Всичко беше много убедително!

Сехер казва на Яман, че ще спи на дивана в кабинета му. Яман ѝ отговаря, че не може, тъй като планът им веднага ще се провали. Някой може да влезе и да види, че не спят в една стая. Яман предлага тя да спи на леглото в спалнята, а той на дивана в спалнята. Сехер отговаря, че го е разбрала.

Яман ѝ предлага да влезе да се преоблече. Сехер бързо влиза в спалнята, но след няколко опита разбра, че няма как сама да разкопчае дребните копчета на булчинската си рокля на гърба. Излиза и моли Яман да ѝ помогне.

Яман откопчава няколко копчета, при което Сехер се обръща и му благодари като казва, че с останалите тя ще се справи и се прибира в стаята, където едва успява да нормализира дишането си.

Междувременно Неслихан пристига с парчетата торта. Яман ѝ казва да ги остави на бюрото.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...