Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.162 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Селим лъже Сехер, че леля Надире и Фърат ще бъдат на вечерята, но когато Сехер пристига в ресторанта, вижда само романтично подредена маса за двама. Селим се опитва да я разубеди да се омъжи, като прави жестове, които от страни изглеждат по-различно, а след това я прегръща против волята на Сехер, докато човекът на Икбал ги снима иззад прозореца.Сехер се ядосва изключително много и никога повече не иска да вижда Селим.Вижте какво ще се случи в епизод 162 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 13 ноември 2023 по NOVA.

В епизод 161 на турския сериал „Наследство“ Яман и Сехер стават все по-близки, независимо от пъклените планове на двете сестри. Вещите на Сехер са преместени в стаята на Яман, което ужасно я притеснява.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 162 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 13 ноември 2023 по NOVA

Селим лъже Сехер, че леля Надире и Фърат ще бъдат на вечерята, но когато Сехер пристига в ресторанта, вижда само романтично подредена маса за двама. Селим се опитва да я разубеди да се омъжи, като прави жестове, които от страни изглеждат по-различно, а след това я прегръща против волята на Сехер, докато човекът на Икбал ги снима иззад прозореца.

Сехер се ядосва изключително много и никога повече не иска да вижда Селим.

Зухал отново се опитва да подкопае доверието на Яман към Сехер, но Яман не търпи машинациите ѝ

Яман спира Сехер, защото има нещо на ръкава. Сехер е притеснена, че Яман е видял снимката, коя все още е в ръкава ѝ. Знае ли Яман за снимката?

Яман спира Сехер, защото има нещо на ръкава. Сехер е притеснена, че Яман е видял снимката, коя все още е в ръкава ѝ. Знае ли Яман за снимката?

© Наследство

Сехер отива в стаята си, за да вземе чантата си, но се сеща, че вещите ѝ са в стаята на Яман.

-Боже мой, трябва да свикна! – говори си сама Сехер.

Сехер нахлува в спалнята на Яман, където той се преоблича. Изненадана и притеснена Сехер затваря очи и обърнала гръб на Яман, започва да се извинява.

-Извинявай, аз още не съм свикнала!
-Няма проблем, може да се обърнеш!
-Не аз само исках да си взема чантата! – казва Сехер и със затворени очи с гръб към Яман стига до чанта си и тръгва по-същия начин да излиза.
-Аз излизам! – опитва се бързо да излезе през вратата Сехер.
-Стой! Имаш нещо на ръката!

Сехер се досеща, че в ръкава ѝ е все още снимката на Яман, тя прави опит да я наблъска по-дълбоко. Яман се доближава до нея и ѝ показва, част от листо, което е залепнало за ръкава.

Сехер благодари и смутена на бегом се изнизва от стаята.

„Част от листо и снимката, която криеш!“ – мисли си след нея с усмивка Яман.

Зухал отново се опитва да подкопае доверието на Яман към Сехер, но Яман не търпи интригите ѝ.

Зухал отново се опитва да подкопае доверието на Яман към Сехер, но Яман не търпи интригите ѝ.

© Наследство

Икбал говори със Селим и му казва, че след като Сехер си тръгне да ѝ се обади, а след това казва на сестра си да отиде и предупреди Яман, че Сехер му е откраднала парите, за да може след като всичко се разкрие, тя да застане пред Яман и да му заяви, че много пъти го е предупреждавала, но той не я е слушал.

Зухал веднага отива в кабинета при Яман, като му носи документи за подпис. Яман ги подписва, но Зухал не си тръгва, Яман я пита какво има.

-По-повод онази карта и кражбата, докато вие със Сехер говорехте аз ви чух и аз се досещам, кой е откраднал картата и добавя: - Сехер сама е откраднала картата, за да те излъже и това е направила! Повярвай Яман, тя е с теб заради богатството ти! Ех, ако виждаше това, което виждам аз.

Яман ядосан скача и ѝ казва, че ако не я е изхвърлил от имението, то е от уважение към Икбал и показвайки ѝ вратата казва веднага да се маха от очите му, защото всичко много лошо ще свърши.

Действието се пренася в ресторанта на Селим, където той се е приготвил за романтична среща със Сехер.

Сехер пристига и пита изненадана, че ѝ е казал, че закъснява, но явно никой не е дошъл.

Сехер изненадана гледа Селим, а човекът на Икбал отвън прави снимки на двамата. Сехер иска да позвъни на майка си Надире. Селим не ѝ разрешава, като нежно ѝ хваща ръката. Фотографът отново ги снима. Сехер рязко дърпа ръката си и пита Селим какво означава това. Селим ѝ казва, че Надире и Фърат няма да дойдат.

-Как така, някаква работа ли имат или нещо се е случило?
-Не, те няма да дойдат, защото аз не съм ги поканил!

Сехер е шокирана от постъпката на Селим и го пита, защо я излъгал. Той ѝ обяснява, че е искал да поговори насаме с нея, затова е постъпил така.

Селим моли Сехер да седне, Сехер сяда шокирана от постъпката на Селим. Фотографът отново ги снима. Сехер отпива от водата, а Селим я хваща за ръката и отново ѝ казва, че не е лош човек. Фотографът отново снима. Сехер си дърпа ръката.

-Аз не съм лош човек, затова те извиках да ти го кажа в лицето! Аз те обичам! Цялото това време го държах в себе си, но искам да го знаеш, докато не е станало късно!
-Ти не си мислиш това, което говориш, нали?
-Не напълно съм искрен! Ако заради бъдещото на Юсуф си онзи мъж, то аз също имам пари! – казва Селим и съгласно плана на Икбал, вади парите от раницата и ги оставя на масата.

Фотографът ги снима.

-Виж, аз имам много пари, ако се съгласиш, аз ще намеря още пари! Важно да не се омъжиш за онзи човек, не прави тази грешка!
-Това е някакъв ужасен кошмар, нали? Това не си ти или това си ти? Ти въобще чуваш ли се какви ги говориш, Селим? Утре аз ще се омъжвам, а ти ме извика тук, за да ми кажеш това ли?! Ти въобще ли не ме уважаваш, това което преживяхме, нашето минало?! – пита бясна Сехер и става от масата.

Сехер си тръгва, а Селим я дърпа и насила прегръща.

Отново са заснети от фотографа отвън.

-Пусни ме, ти побърка ли се? – пита Сехер като се опитва да се отърве от прегръдката на Селим.

Сехер отблъсква Селим и му зашлевя шамар.

-Повече никога да не си ми се обадил, Селим! Никога! - казва Сехер и ядосана си тръгва.

Яман се притеснява за Сехер, защото не изглежда добре

Яман се притеснява за Сехер, защото не изглежда добре

© Наследство

Сехер не е на себе си от постъпката на Селим. Тя се прибира в имението, къде я вижда Яман и я пита, как е минала вечерята, защо се е прибрала толкова рано, а също така отбелязва, че не изглежда добре. Сехер казва, че днес много се е уморила, а и може да е настинала, но като си почине ще ѝ мине.

В този момент излиза Юсуф и казва на чичо си и леля си, че си затваря очите, но не може да заспи, затова ги моли двамата да дойдат при него, за да заспи по-бързо.

Искбал казва на Селим, че много добре си е изиграл ролята

Искбал казва на Селим, че много добре си е изиграл ролята

© Наследство

В същото време Икбал получава снимките, който фотографа направи на Селим и Сехер. Икбал е много доволна, защото Яман като ги види много ще се вбеси.

Селим се обажда на Икбал и ѝ казва, че е направил, това което тя му е поръчала. Икбал му казва, че много добре си е изиграл ролята, защото на снимките изграждат като двама влюбени със Сехер.

-Така е, защото това не беше роля, на Сехер ми е много ядосана! Аз я загубих завинаги!
-Ти, не се притеснявай, когато тя се сблъска с гнева на Яман, ти ще бъдеш първия, на който тя ще позвъни и на мига ще дотича при теб! А сега имай търпение и чакай новини от мен!
Юсуф  иска 
чичо му да му разкаже  приказката за великана, но нова, защото 
великана вече не е сам, а до него има принцеса и малко момченце.

Юсуф иска чичо му да му разкаже приказката за великана, но нова, защото великана вече не е сам, а до него има принцеса и малко момченце.

© Наследство

Яман и Сехер седят от двете страни на леглото на Юсуф. Сехер го подканя да заспива, а Юсуф иска чичо му да му разкаже приказката за великана, но нова, защото великана вече не е сам, а до него има принцеса и малко момченце.

-Да ти си прав, сега той не е сам! – казва Яман като гледа към Сехер.

Яман започва да разказва приказката: -Тъй като великанът цял живот е живял сам, когато дошла принцесата, той не знаел как да се държи и говори с нея.

-Чичо, той от принцесата ли се е изплашил?
-Може би! Но този страх бил непознат за него и той е трябвало да се научи да живее без да чупи нещата около себе си.
-Чичо, а те станали ли са семейство?
-Да! При това са станали много хубаво семейство, юначе!
-Те ще бъдат щастливи, нали? Лошите хора и животни, няма да ги разделят, нали?
-Така е, те ще бъдат много щастливи!
-Ти се взела моята тениска, но можеш да я облечеш, но мисля, че ще ти бъде голяма – отбелязва Яман.

-Ти се взела моята тениска, но можеш да я облечеш, но мисля, че ще ти бъде голяма – отбелязва Яман.

© Наследство

Действието прескача на сутринта. Сехер без да иска се полива с кафе, но се сеща, че дрехите ѝ са в стаята на Яман. Тя отива и вижда, че Яман не си е в кабинета. На вратата на спалнята Сехер се провиква, като го пита, дали е вътре и тъй като никой не ѝ отговаря, тя притеснена влиза в спалнята.

Сехер чува, че водата в банята тече. Тя бързо взема една тениска и се опитва да излезе незабелязано, но в този момент Яман излиза от банята. Сехер със затворени очи се опитва да излезе, но се ударя във врата. Яман притеснен я пита, дали се е ударила, а тя му отговаря, че ударът е бил лек.

-Ти се взела моята тениска, но можеш да я облечеш, но мисля, че ще ти бъде голяма – отбелязва Яман.

Сехер обяснява, че не е забелязала. Яман застава до нея и хваща за ръката. Сехер отваря очи и вижда, че Яман е облечен.

-Аз чух звукът на водата…
-Аз си миех лицето…

Сехер тръгва да излиза, а Яман я пита, дали наистина иска да облече тениската му. Сехер му признава, че от вълнение не знае какво прави.

Зухал е щастлива, защото разглежда фалшивите доказателства, с които ще премахне Сехер от пътя си към сърцето на Яман, но дали?!

Зухал е щастлива, защото разглежда фалшивите доказателства, с които ще премахне Сехер от пътя си към сърцето на Яман, но дали?!

© Наследство

Зухал разглежда всички фалшиви доказателства срещу Сехер и се обажда на сестра си. Икбал казва, че ще се обади на човекът, който е подготвил фалшификатите, да се отърве от всички копия, за да може ако Яман се усъмни, да не открие някакво доказателство.

Икбал казва, че доказателствата, които са при нея, ще бъдат единствените и утре завършва историята на Сехер и започва тяхната.

-Защо тази вечер не ги дадем на Яман? – пита Зухал.
-Защото ако искаш да покажеш на човек ада, позволи му да види как е в рая! Така тяхната приказка ще се опръска с кал! – отговаря Икбал.

Надире идва в имението и казва на Яман и Сехер, че иска всичко да е според традицията и тъй като къщата ѝ още не са я възстановили от наводнението, то предлага да утре вземат Сехер от къщата на Кираз. Яман и Сехер се съгласяват.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...