Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.161 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Яман и Сехер стават все по-близки, независимо от пъклените планове на двете сестри. Вещите на Сехер са преместени в стаята на Яман, което ужасно я притеснява. Вижте какво ще се случи в епизод 161 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 10 ноември 2023 по NOVA.

В епизод 160 на турския сериал „Наследство“ Икбал придружава Сехер в бижутериен магазин, и въпреки протестите на Сехер, Яман ѝ дава безлимитна карта, за да пазарува, която Икбал краде от Сехер и дава на Зухал, която харчи огромни суми за злато в други магазини. Как ще реагира Яман виждайки огромната сума, която е похарчена от картата, ще повярва ли на Сехер?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 161 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 10 ноември 2023 по NOVA

Яман и Сехер стават все по-близки, независимо от пъклените планове на двете сестри.

Какво ще поиска Селим от Сехер?

Вещите на Сехер са преместени в стаята на Яман, което ужасно я притеснява.

Сехер обещава на Яман, да се научи, да се държи като негова съпруга

Сехер обещава на Яман, да се научи, да се държи като негова съпруга

© Наследство

Действието продължава от предния епизод. Яман гледа влюбено Сехер, която все още плаче и я пита, дали го е разбрала.

Сехер става от леглото и казва, че той е прав и тя трябва да се научи да се държи като негова съпруга, за да може всички да им повярват.

-Добре, темата е закрита, а сега искам да си легнеш и хубаво да се наспиш! Малко време остана до сватбата, а трябва още много неща да се свършат!
Зия казва на Сехер, че скоро ще стане съпруга на Яман и трябва да седи от лявата му страна на масата.

Зия казва на Сехер, че скоро ще стане съпруга на Яман и трябва да седи от лявата му страна на масата.

© Наследство

Действието прескача на сутринта. Сехер и Юсуф се приготвят да слязат на закуска, а Яман, Зия, Икбал и Зухал вече закусват.

Зухал казва на Яман, че е подготвила документите за новия търг и ако иска… Яман с досада я прекъсва и ѝ казва да говори с Недим.

В този момент влизат Сехер и Юсуф. Юсуф и Сехер ги поздравяват и им пожелават приятен апетит. Сехер тръгва да сяда.

-Сехер, стой! – казва Зия. -Ти си съпруга на Яман и трябва да седиш от лявата му страна, от страната на сърцето на Яман!

Икбал и Зухал поглеждат изненадани.

-Моля те, батко Зия на трябва да ставаш! – казва Сехер, но Яман я хваща за ръката и казва: -Хайде сядай, явно си гладна!

Сехер и Зия си сменят местата.

Камерата ни показва Зухал, която не може да си намери място от яд. Тя рязко става. Притеснена става и Икбал, която казва на сестра си, че тя ще ѝ донесе кафе. Зухал сяда, а Икбал прави комплимент на Сехер за гривната.

-Да, това ми е подарък!
-Да, вижда се, че това е много скъп подарък, носи го със здраве – казва Икбал.

В същото време Яман казва на Неслихан да донесе фреш от портокал, а след това се обръща към Сехер и ѝ казва, че фрешът от портокал ще ѝ помогне, защото изглежда отнесена.

Зухал не издържа на вниманието и грижите, които Яман оказва на Сехер и казва, че ще тръгва, защото има много работа в компанията.

Вещите на Сехер трябва да се преместят  в стаята на Яман, което ужасно я смущава.

Вещите на Сехер трябва да се преместят в стаята на Яман, което ужасно я смущава.

© Наследство

След малко пристига Дженгер и пита Яман: -Г-жа Адалет пита, дали днес да пренесе дрехите на г-жа Сехер във вашата стая?

-Какво, вие с чичо в една стая ли ще живеете, лельо? – пита Юсуф.

Вместо Сехер отговаря Икбал, че след сватбата чичо му и леля му ще живеят в една стая.

-Значи и аз ще идвам да спя при вас! – казва радостен Юсуф.
-Какво да кажа на г-жа Адалет, г-н Яман?
-Ами малко дни останаха до сватбата, нека да ги пренесе! – отговаря Яман, а камерата ни показва Сехер, която изглежда доста притеснена
Ибо иска да впечатли Кара с новата си визия.

Ибо иска да впечатли Кара с новата си визия.

© Наследство

Поведението на Ибрахим става все по-странно, той пристига с костюм на работа и тъмни очила, като се държи неприятно с всички, защото си мисли, че Кара харесва такива мъже, мачовци.

Зухал не може да понася Сехер и няма търпение тя да падне в капана им

Зухал не може да понася Сехер и няма търпение тя да падне в капана им

© Наследство
Зухал не може да понася Сехер и няма търпение тя да падне в капана им, и да бъде изхвърлена от имението от Яман.

Икбал се обажда на Селим и му нарежда, че още тази вечер трябва да организира вечеря, за да остане насаме със Сехер, за да може фотографът да им направи няколко интимни снимки, и го предупреждава, че трябва да се държи така, че все едно са много близки със Сехер.

-Не се притеснявай, аз говорих със Сехер да вечеряме тримата с мама Надире, но разбира се, че като Сехер дойде, майка Надире няма да бъде! Аз сега ще ѝ се обадя и ще настоявам да се видим тази вечер!
Сехер е ужасно притеснена, че вещите ѝ са вече в стаята на Яман

Сехер е ужасно притеснена, че вещите ѝ са вече в стаята на Яман

© Наследство

Вещите на Сехер са преместени в стаята на Яман, което ужасно я смущава.

Сехер отива при Адалет и Неслихан в спалнята на Яман, за да им помогне, но Адалет не ѝ разрешава, защото това се правило от близките от страната на младоженеца.

В същото време Яман влиза, но Сехер и Адалет не го виждат.

-Сехер, ти от коя страна ще спиш, за да сложа твоите неща от тази страна? – пита Адалет.

Сехер притеснена казва, че няма значение. Към тях се приближава Яман и казва на Адалет да ги подреди от ляво, защото сутрин от тази страна е слънчево и на Сехер ще ѝ бъде приятно, след което добавя, че всичко останало те двамата със Сехер, ще направят.

Адалет и Неслихан излизат от стаята.

Останали насаме Сехер притеснена тръгва да подрежда дрехите, но Яман я спира и моли да седнат за малко и поговорят.

-Виж, колко и да е формален бракът ни, ние ще трябвам да бъдем много близки и колкото по-бързо свикнеш с това, толкова по-добре! Аз вчера ти казах, че всичко, което е мое е и твои, и тази стая също… Хайде отпусни се! Ако имаш нужда от нещо, не се притеснявай да му кажеш!
-Да, ти си прав, ако аз не се взема в ръце, всички ще разберат, че бракът ни е формален! Аз ще ходя да се измия!
Сехер казва на Яман, че ще отиде на вечеря със Селим и майка ѝ Надире.

Сехер казва на Яман, че ще отиде на вечеря със Селим и майка ѝ Надире.

© Наследство

Сехер влиза в банята, наплисква лицето си с вода и се опитва да се събере, но само като си представя ефирното бельо, което избра преди дни, изпада в паника…

Яман влиза в банята и ѝ подава кърпа, и притеснен я пита, дали е добре. Сехер кима с глава. Яман казва на Сехер да подреди нещата както тя иска. Сехер му казва, че не ѝ трябва много място, ще ги подреди върху скрина.

-Това е място, където и ти ще живееш, затова трябва да ти бъде удобно! Разбрахме се, нали?!
-Добре!

В същият момент телефонът на Сехер звъни. Селим! Яман вижда, че Селим се обажда на Сехер и я пита, дали няма да вдигне. Сехер му вдига, Селим казва на Сехер, че иска да даде прощална вечеря, защото заминава за родния си край и не знае кога ще се върне. Сехер се опитва да му откаже, но Селим настоява, като подчертава, че и майка ѝ Надире и други ще дойдат. Сехер най-накрая се съгласява.

Яман пита Сехер, дали нещо лошо не е станало. Сехер отговаря, че Селим ги е поканил с майка ѝ Надире на прощална вечеря, но ако има нужда от нейната помощ, ще остане.

-Не, върви, останалите ще оправят! – казва Яман.
Вие си имате доверие, нали? - пита Дженгер.

Вие си имате доверие, нали? - пита Дженгер.

© Наследство

Сехер разглежда пустите рафтове в гардероба си, а след това сяда на леглото. Влиза Дженгер и казва на Сехер, че ако и човек можеше така лесно като този шкаф да се премести и подреди в новия си живот. Дженгер отбелязва, че с вещите е лесно, когато ги местиш в новия си живот, но не е така с хора, която започват живота си наново. В този момент на вратата се появява Яман. Сехер пита Дженгер, какво ще стане с живота ѝ след сватбата, защото за нея това са непознати неща.

-Всичко ще се нареди благодарение на доверието! Ти трябва да си сигурна, че новият ти живот се крепи на здрава основа и тази основа никога няма да се срине! Вие си имате доверие, нали?
-Да – отговаря Сехер.
-Това чувство на доверие, ще ви даде тон, вие може да се облегнете на него, защото зад гърба ви стои скала и с времето всички страхове ще изчезнат завинаги! Не се притеснявайте!

Яман се връща в кабинета си, а Сехер благодари на Дженгер.

Сехер пренася останалите си вещи в стаята на Сехер и е изненадана да види на лявото нощно шкафче поставена снимката на майка ѝ, която тя беше прибрала.

Сехер се разчувства и взема портрета и го прегръща, като си мисли, че ако майка ѝ е била сега тук, тя е щяла да се чувства по-добре. Сехер вижда Яман да стои замислен на терасата и излиза при него.

-Много ти благодаря!
-Ти, какво отново ли си плакала?
-Ти, си извадил снимката на мама, тя е много важна за мен!
-Ти, разчувства ли се?!
-Благодаря ти!

Телефона на Яман звъни и Сехер влиза, за да подреди нещата, които донесе. Вземайки кашона нещата се разпиляват и от една от книгите изпада снимката на Яман. Яман влиза в стаята и предлага на Сехер да ѝ помогне. Тя с крак се опитва да скрие снимката и казва на Яман, че няма нужда. Яман предлага да сменят рамката на снимката на майка ѝ, а Сехер притеснена от това Яман да не види снимката му отговаря, че няма нужда.

-Много е важно, човек да има снимка на любимия си човек! - казва Яман.

Сехер се навежда и бързо крие снимката на Яман в ръкава и казвайки му, че отива да провери Юсуф, притеснена излиза от стаята, като се надява Яман да не е видял снимката.

Неслихан казва на Сехер, че всички в социалните мрежи обсъждат сватбената ѝ рокля

Неслихан казва на Сехер, че всички в социалните мрежи обсъждат сватбената ѝ рокля

© Наследство

Сехер слиза в кухнята, за да си налее чаша вода, където Неслихан ѝ казва, че в социалните мрежи всички обсъждат сватбената ѝ рокля.

Сехер е изненадана, но разговора им е прекъснат от Селим, който пита Сехер, къде се е загубила, защото след малко всички ще дойдат. Сехер се извинява, че е забравила, защото е имала работа, но сега ще вземе чантата си и ще дойде.

 Камерата ни показва романтично украсената маса, която Селим е приготвил за Сехер.

Камерата ни показва романтично украсената маса, която Селим е приготвил за Сехер.

  • Предстои да разберем какво ще се случи, когато дойде Сехер и види тази романтика?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...