Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.155 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Яман поръчва различни неща за чеиза на Сехер. Сехер се затруднява да избере, защото смята това за излишен разход, а и се смущава от присъствието на Ела, която смята аз любовница на Яман. Сехер, виждайки колко близки са Ела и Яман, е много натъжена и разстроена. Вижте какво ще се случи в епизод 155 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 02 ноември 2023 по NOVA.

Сехер, виждайки колко близки са Ела и Яман, е много натъжена и разстроена.

Сехер, виждайки колко близки са Ела и Яман, е много натъжена и разстроена.

© Наследство

В епизод 154 на турския сериал „Наследство“ Какъв подарък ще получи Сехер от Яман? Зухал продължава да тормози Сехер. Този път ѝ дава да подпише брачен договор. Сехер отива с него при Яман, Зухал е притеснена, че Сехер може я издаде на Яман, защото това ще бъде нейният край в имението.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 155 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 02 ноември 2023 по NOVA

Сехер избира чеиза си с помощта на Икбал и Ела.

Какво се опитва да намери Зухал в стаята на Сехер?

Сехер, виждайки колко близки са Ела и Яман, е много натъжена и разстроена.

Яман иска да разбере какво се случва със Сехер в последните дни

Яман иска да разбере какво се случва със Сехер в последните дни

© Наследство

Действието продължава от предния епизод, където в кухнята Ела започва да разпитва Сехер при какви обстоятелства са се запознали с Яман. Но най-много от всичко я интересува моментът, в който между тях са започнали да се появяват чувства и са се влюбили. Сехер е много объркана и не знае как да обясни всичко на Ела. Тя се измъква като казва на Ела, че ѝ се е доспало и ще се качва в стаята си.

В същото време Яман излиза от кабинета си и вижда как Сехер замислена се качва по стълбите.

-Какво не е наред? Добре ли си?
-Да добре съм, просто съм уморена!
-Не, не си уморена, има нещо друго?! Устните ти, така потрепват, не от умора, а когато си тъжна или аз греша?!

Сехер мълчи.

-А сега се ядоса, защото брадичката ти се разтрепери! – отбелязва Яман.

Сехер са хваща за брадата, а Яман я пита, дали и в това е познал. Ядосана Сехер му казва, че ако позволи ще отиде в стаята си.

-Нали не си мислиш, че ще те пусна, докато не разбера какъв е проблемът?! – казва Яман хванал Сехер за лакътя.
-Да не би някой нещо да ти е казал? Какво е станало?
-Нищо не е станало, ние с Ела в кухнята, много хубаво си поговорихме, а сега отивам да си лягам!

Сехер се прибира в стаята си, но се появява Дженгер и Яман го пита, дали има някакви проблеми, за които той не знае, за нещо, което Сехер не му казва.

-Адалет, каза, че е дошла г-жа Надире и е донесла малко чеиз, тогава г-жа Сехер беше много тъжна! Аделет каза, че нещо не е достигало, може заради това да се е разстроила!

Действието прескача на сутринта. Развълнувана Неслихан пресреща Сехер, като ѝ казва, че иска да ѝ покаже какво се случва в хола. Неслихан води Сехер на стълбите и ѝ казва, че г-н Яман е поръчал всичко тава за чеиза ѝ, а сутринта всичко е било доставено в имението.

Яман излиза от кабинета си и се доближава до Сехер, като ѝ казва, че изглежда отново притеснена. Сехер му отговаря, че това е така, заради това, което се случва в хола, защото според нея това са излишни разходи.

Яман намества един непослушен кичур от косата на Сехер и ѝ казва, че не всичко долу е красиво като нея, но трябва спазят традицията.

В този момент идва Икбал и моли Сехер да слезе с нея в хола, за да изберат неща за чеиза ѝ, защото остава малко време до сватбата. След като Икбал оставя обърканата Сехер в хола, нарежда на Зухал да се качи в стаята на Сехер и да намери нещо, което тя е писала наръка.

Сехер се затруднява да избере неща за чеиза си, защото смята това за излишен разход, а и се смущава от присъствието на Ела, която смята за любовница на Яман.

Юсуф хваща Зухал на местопрестъплението

Юсуф хваща Зухал на местопрестъплението

© Наследството

Докато в хола Икбал занимава Сехер с чеиза ѝ, Зухал претърсва стаята ѝ за нещо написано от Сехер и точно, когато намира тефтера на Сехер, и откъсва една от страниците му в стаята влиза Юсуф.

-Како Зухал?! – изненадана е Юсуф да я види в стаята на леля си.
-Юсуф?! – приближава се Зухал към него като държи тефтера на Сехер в ръцете си.
-Това е тефтерът на леля! – отбелязва Юсуф.
-Да, миличък, щях да прочета една рецепта.
-Леля, казва, че не трябва да се пипат чужди вещи!
-Миличък, ти не се притеснявай, леля ти знае за това!

Юсуф пита Зухал, дали тя ще направи сладки, които леля му прави по рецептите, които е написала вътре. Зухал му казва, че не трябва да казва на никого, че тя ще прави сладки, защото иска това да бъде изненада и моли Юсуф да ѝ обещае, че на никой няма да каже. Детето обещава и излиза от стаята на леля си. Зухал връща тефтера на мястото му и доволна отива при останалите в хола.

Икбал предлага Ела да избере останалите неща от чеиза на Сехер, защото тя много добре познава вкуса на Яман. Ще се съгласи ли Сехер?

Икбал предлага Ела да избере останалите неща от чеиза на Сехер, защото тя много добре познава вкуса на Яман. Ще се съгласи ли Сехер?

© Наследство

Икбал виждайки, че Зухал идвав хола, казва на Сехер, че може да отиде да си почине, а Ела ще избере всичко останало, защото тя много добре познава Яман, какво харесва и какво обича.

-Аз ще избера, не искам никой да притеснявам! – казва Сехер побесняла от ревност и избира първото нещо, което ѝ попада пред погледа.
-Сехер, ти трябва да си по-отговорна към избора си, защото не трябва само на теб да харесва, а и на другия човек! Не трябва да мислиш един път, а два пъти! Нали, така Ела? Кажи и ти нещо? – казва Икбал като се обръща към Ела.
-Да, така, затова трябва да избереш най-красивите неща, скъпа Сехер! – казва Ела.
-Яман винаги е харесвал вкуса на Ела, ако се вслушаш в нейните съвети, няма да съжаляваш! – казва Икбал.
Камерата ни показва Яман, които ги наблюдава от стълбите. Как Сехер притеснено прави избор сред откровените нощници и бельо… Зухал вижда с какво любов...

Камерата ни показва Яман, които ги наблюдава от стълбите. Как Сехер притеснено прави избор сред откровените нощници и бельо… Зухал вижда с какво любов Яман наблюдава Сехер от стълбите.

Действието прескача Сехер най-накрая е избрала всичко за чеиза си, но вижда едни ръкавици, които Икбал е сложила и пита, нима и те са необходими.

Ела се смее, а Икбал я пита защо.

-А, нищо просто си спомних една история от миналото с Яман – казва Ела, а Икбал я моли да я разкаже.

Ела казва, че една зима имало много сняг, а тя закъсала с колата си и тогава на помощ ѝ се е притекъл Яман, а след това се е наложило да останат в извънградската им къща, където, за да се стоплят, какви ли не неща са правили.

Сехер се опитва да се усмихне, но ревността ѝ я побърква.

В този момент идва Дженгер и съобщава на Сехер, че Яман я вика в кабинета си

- Аз избрах каквото трябва, аз самата нямаше да го избера, но го направих, за да бъде по-убедително!

- Аз избрах каквото трябва, аз самата нямаше да го избера, но го направих, за да бъде по-убедително!

© Наследство
-Викал си ме?!
-Да, видях, че долу ти е скучно, затова реших да те спася!
-Благодаря ти! В последният момент спасяваш хората, като супер герой! Много обичаш да помагаш, нали? – пита Сехер побъркана от ревността от историята, която преди малко чу от Ела.
-Ти, за какво говориш, не те разбирам?!
-Не, няма нищо, аз покарай избора на чеиза, вече не знам какво говоря!

Яман ѝ признава, че е видял част от избора ѝ, като е наблюдавал от стълбите.

-А, за кремовете и парфюмите ли?

-Не, това не съм го видял, но и останалата час не беше лоша! – Сехер се изчервява, защо си спомня за откровените нощници и бельо, че Яман може да е видял това и добавя: - Аз избрах каквото трябва, аз самата нямаше да го избера, но го направих, за да бъде по-убедително!

Яман ѝ подава чаша с вода и ѝ казва, че се е справила чудесно със задачата.

Сехер, Ела, Яман

Сехер, Ела, Яман

© Наследство
В този момент Ела нахлува в кабинета на Яман и предлага на Сехер да покажат на Яман какво са избрали за чеиза ѝ. Сехер смутена се оправдава, че от дълго време е оставила Юсуф и ще ходи да види как е.
Сехер е много наранена от това, което вижда

Сехер е много наранена от това, което вижда

© Наследство

Действието прескача Ела и Яман пият кафе на терасата. Ела отбелязва, че добре ѝ се е отразила чашката кафе. Яман предполага, че и тя се е уморила покрай чеиза на Сехер.

-Малко се уморих, но днес все едно бях със семейството си, много хубаво, че ще се ожениш за нея! Сехер е много красива и невинна! Много трябва да я уважаваш и цениш! Бъдете много щастливи, защото ти заслужаваш истинско щастие! - казва Ела и със сълзи на очи добавя, че сред като е починал баща ѝ, той толкова много я е подкрепял, че ако не е бил Яман, тя надали е щяла да се върне към живота и добавя: -Ти си ми много скъп човек за мен, единственият, на който имам доверие, ти си ми като брат!

Камерата ни показва Сехер, която минава покрай отворената врата на терасата и вижда Ела и Яман. Сехер скришом ги наблюдава.

Ела разплакана разказва на Яман, че откак е пристигнала в Истанбул, усеща колко много ѝ липсва баща ѝ, но присъствието на Яман в живота ѝ помага да го преодолее и ѝ дава сила. Ела се гушва разплакана в Яман, а и Яман също прегръща Ела.

Сехер е шокирана от това, което вижда… и без да иска блъска свещника, който е на шкафа и притеснена бързо се скрива.

-Боже, нещо се счупи! Да отидем да видим какво става?! – казва Ела.

Не сме сигурни, дали Яман видя Сехер, но той казва на Ела, че ще го оправят и продължи да пие кафето си.

Сехер отново поглежда към Ела и Яман и бързо вдига свещника, и влиза в къщата.

Зухал се приготвя, за да замине за Лондан

Зухал се приготвя, за да замине за Лондан

© Наследство

Зухал си събира багажа, за да замине за Лондон. Тя казва на сестра си, че смята да остане там само един ден и да се върне.

Икбал я предупреждава да внимава и да не привлича вниманието върху себе си. И

кбал вижда, че сестра ѝ е без настроение и ѝ казва, че ако е заради чеиза, не трябва да се притеснява, защото Яман няма да се ожени за Сехер.

Нима може да постъпва така човек, на който скоро му предстои сватба?!

Нима може да постъпва така човек, на който скоро му предстои сватба?!

© Наследство

Сехер се прибира в стаята съсипана и наранена от това, което видя преди малко, картината как Ела се гуши в Яман, а той я прегръща, е постоянно пред очите ѝ. Сехер наистина не харесва това, което се случва напоследък.

-Нима може да постъпва така човек, на който скоро му предстои сватба?! Разбира се, че може, защо не?! Сватбата ни не е истинска?! Всичко е заради Юсуф… Заради Юсуф… - мисли си Сехер, като много пъти си спомня как Ела се гушка в Яман, а той я прегръща.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...