Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.154 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Какъв подарък ще получи Сехер от Яман? Зухал продължава да тормози Сехер. Какво ще я принуди да направи този път? Вижте какво ще се случи в епизод 154 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 01 ноември 2023 по NOVA.

Яман е поразен от красотата на Сехер

Яман е поразен от красотата на Сехер

© Наследство

В епизод 154 на турския сериал „Наследство“ със сълзи на очи Сехер признава на Яман за ужаса, който е преживяла. Какво ще направи Яман след това, за да върне усмивката ѝ?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 154 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 01 ноември 2023 по NOVA

Какъв подарък ще получи Сехер от Яман?

Зухал продължава да тормози Сехер. Какво ще я принуди да направи този път?

Какъв план кроят Зухал и Икбал?

Междувременно Сехер продължава да ревнува Ела...


Сехер, Яман

Сехер, Яман

© Наследство

Яман отива да говори по-работа в кабинета си, а през това време гримьорката нанася пробен сватбен грим на Сехер. Сехер се притеснява, дали не е прекалено силно гримирана.

-Вие изглеждате като фея и всеки, който ви види ще бъде във възторг от вас! – уверява я гримьорката.

В този момент Яман слиза по-стълбите и виждайки Сехер е поразен от красотата ѝ, което пък въобще не се харесва на Икбал.

Гримьорката пита Яман за неговото мнение, как изглежда булката.

-Красиво, изглежда красиво! – казва Яман, който не може да намери думи, за да опише видението пред себе си.

В този момент влиза Недим и казва на Яман, че са готови. Яман моли Сехер да излезе с него на двора. Сехер тръгва с Яман, а Икбал любопитна какво се случва тръгва след тях.

Сехер е шокирана от изненадата на Яман

Сехер е шокирана от изненадата на Яман

© Наследство
-Искам да ти дам това! – казва Яман като подава на Сехер ключа за автомобила, който стой пред къщата.

Сехер е шокирана от изненадата.

„Хайде вземи ключа!“ – заповядай ѝ мислено Икбал.

Яман слага ключа за колата в ръката ѝ, а Сехер едновременно притеснена и изненадана, пита Яман, дали това е за нея.

Икбал с усмивка се прибира в къщата.

-Аз не мога да приема това, не е необходимо!
-Не, напротив, много ти е необходим! Екрем е един от най-доверените ми хора, а когато искаш да отидеш някъде е достатъчно само да му кажеш, той ще те кара насам-натам!
-Мислиш, че тази глупачка, няма да каже на Яман? - притеснява се Зухал
-Мислиш, че тази глупачка, няма да каже на Яман? - притеснява се Зухал
© Наследство

В същото време Зухал със завист наблюдава през прозореца, как Яман дава ключа за кола на Сехер. Икбал влиза при нея.

-Нали ти казах, Сехер е толкова скромна и наивна, а Яман е милостив и добър и ще видиш, какво ще се случи за бъдеще! Планът ни върви много добре за сега! След като стилистките си заминат, ти веднага се захващай за работа! Трябва да притиснеш Сехер!
-Мислиш, че тази глупачка, няма да каже на Яман?
-Не, няма да се осмели, не!
Зухал продължава да тормози Сехер. Този път ѝ дава да подпише брачен договор.

Зухал продължава да тормози Сехер. Този път ѝ дава да подпише брачен договор.

© Наследство

По-късно Зухал влиза в стаята на Сехер и ѝ казва, че като гледа стъпка след стъпка стига до целта си, днес и кола Яман ѝ е подарил. Всичко, което тя ѝ е казала се е случило и я пита, дали това е само началото, защото тя много добре знае, че иска да получи цялото богатство на Яман.

Сехер ядосана отговаря на Зухал, че нищо не е искала, а Яман сам е подарил колата.

-Добре, ти едно говориш, а друго вършиш и ако искаш да ти повярвам, тогава подпиши това – казва Зухал, като ѝ подава папка с документи.
-Какво е това?
-Предбрачен договор!

Разбираме, че в договор има точка, в която пише, че предбрачният договор действа само 6 месеца, а след това Икбал и Зухал ще обърнат внимание на Яман за тази точка и тогава той ще разбере, че Сехер е само с него заради порите му. Зухал пита сестра си, ако Сехер прочете договора, а Икбал я уверява, че надали, защото е уверена, че заради гордостта си, Сехер няма да го прочете.

Сехер ядосана взема договора и тръгва към кабинета на Яман.

Зухал е притеснена, че Сехер може да я издаде на Яман, защото това ще бъде нейният край в имението.

Зухал е притеснена, че Сехер може да я издаде на Яман, защото това ще бъде нейният край в имението.

© Наследство

Зухал отива при сестра си и ѝ казва, че Сехер не е подписала договора, но го е взела и тръгнала към кабинета на Яман и със сигурност ще ги издаде.

-Не ми се вярва, доколкото познавам Сехер, тя ще подпише договора, а също така ще накара и Яман да го подпише! А, много скоро, този подпис ще я унищожи в очите на Яман! – уверена е Икбал.
-Дано да бъде както ти казваш, како, защото ако тя се оплаче от мен на Яман, то това ще бъде края за мен!
Ибрахим открива, че съседката на Кара е говорила по-рано за друго момиче на име Каранфил

Ибрахим открива, че съседката на Кара е говорила по-рано за друго момиче на име Каранфил

© Наследство

Ибрахим кара Кара до дома ѝ, за да вземе някакви документи и докато я чака се появява същата жена, която вчера му наговори ужасните неща за Кара и Ибо разбира, че жената е говорила за друга Кара. Ибо се усмихва и отново не може да откъсне поглед от Кара.

Сехер кара Яман да го подпише и за двамата, за да не си помисли някой, че тя иска да вземе богатството му. Яман подписва с неохота
Сехер кара Яман да го подпише и за двамата, за да не си помисли някой, че тя иска да вземе богатството му. Яман подписва с неохота
© Наследство

Сехер разстроена влиза в кабинета на Яман. Виждайки я Яман става от стола си и я пита, дали е добре. Сехер треперейки му казва, че иска да подпише този предбрачен договор.

Яман взема договора и я пита, откъде се е взело това. Сехер му отговаря, че няма значение, но тя иска от него да го подпише в противен случай ще се откаже от всичко.

-Нима съм те молил за това? Ако не ти имах доверие, аз никога нямаше да поискам ръката и сърцето ти!

Сехер е изненадана от казаното от Яман.

-Това не е свързано с теб, аз не искам останалите да мислят, че съм с теб, заради богатството ти, че съм златотърсачка!
-Кой може да мисли така за теб? Какво означава, че си златотърсачка? Кой смее да мисли така за теб? Защо искаш да го подпиша, какво ще промени това?
-Така ще бъде по-добре!
-За кой ще бъде по-добре?
-Някой нещо ти е казал? Ти каза, че не искаш в очите на другите да изглеждаш като златотърсачка?!
-Това е най-добре за мен! Искам да съм спокойна!
-Зухал е, нали? Затова искаш да подпишем този договор!
-Ти много направи за мен, но аз мога за теб да направя само това! Ако подпишем договора, ще мога спокойно да спя! Аз ще се отърся от страха, че хората ще ме смятат за златотърсачка!

Сехер подава на Яман химикал и го моли да подпише.

Яман подписва договора, като казва, че той го прави, само защото тя иска това, а не, че е съгласен с това. Сехер му казва, че знае и тя също подписва договора.

-Благодаря ти, това което направи сега е много важно за мен! – казва Сехер.
Сехер, Зухал

Сехер, Зухал

© Наследство

Сехер излиза от кабинета на Яман, а в салона вижда Зухал. Зухал я пита, дали я е издала на Яман, а Сехер ѝ отговаря, че е станало, това което тя е искала, и двамата с Яман са подписали договора и ако иска да се увери да поиска договора от Яман.

Зухал отива при Икбал и щастлива ѝ казва, че Сехер е подписала и я пита, какво следва съгласно планът ѝ. Икбал казва, че трябва да поговори още един път със Селим, за да се опита да го убеди да застане на тяхна страна.

Икбал отива при Селим и го моли отново да поговорят. Селим ѝ казва, че няма какво повече да говорят. Икбал му казва, че след като иска със собствените си ръце да предаде Сехер на друг мъж, то тя няма какво повече да говори с него.

 Сехер отново ревнува Яман от Ела.

Сехер отново ревнува Яман от Ела.

© Наследство

Сехер приготвя кафе в кухнята, а Неслихан зад нея си преглежда телефона. Идва Аделет и се кара на племенницата си, че Сехер прави кафе, а тя не откъсва поглед от телефона си. Неслихан казва, че е предложила на Сехер, а Сехер го потвърждава. Неслихан продължава с приказките си да притеснява Сехер, като казва, че много хубаво се е сетила, Сехер, че докато обсъждат сватбата си, да изпият и по едно кафе с г-н Яман. Адалет също одобрява идеята. Сехер взема двете чашки кафе и излиза то кухнята.

Камерата ни пренася в кабинета на Яман, където Ела отново е с Яман, а също така сяда близо до него, като му показва някакви документи. В този момент влиза Сехер, която е изненадана да види Яман и Ела толкова близо един до друг. Сехер забелязва, че Яман вече има кафе. Ела първа забелязва Сехер, а след това Яман. Сехер казва, че е донесла кафе, но е забелязала, че имат. Яман иска да каже нещо, но телефонът му звъни и той отговаря на обаждането, като става от дивана.

Сехер пита Ела, дали имат още много работа, дали ще приключат до вечерта.

-Не знам, но Яман за всеки случай нареди да ми подготвят стая и ще остана в имението, но за мен това е много добре, защото ще си спомня миналите дни! – казва Ела, което въобще не се харесва на Сехер.
-Виждам, че сте много заети, аз повече няма да ви притеснявам – казва Сехер и гледайки към Яман, който продължава да говори по-телефона излиза обратно с кафето, което току-що приготви.

Сехер отново ревнува Яман от Ела.

Ела, Сехер

Ела, Сехер

© Наследство

Икбал се връща в имението и казва на Зухал, че Селим не е искал да говори с нея, но продължават по-нататък с плана. Утре трябва да открие бележка или документ с почерка на Сехер и замине за Лондон, където да имитират почеркът ѝ.

Сехер не може да заспи, защото се побърква от ревност и тръгва да слиза към кухнята, когато забелязва, че в кабинета на Яман все още свети и се чуди, дали Яман и Ела все още работят.

Сехер слиза в кухнята, където вижда Ела. Сехер я пита, дали са приключили работа, а Ела ѝ казва, че все още не са и ѝ предлага и на нея да направи кафе. Сехер отказва, като казва, че ще си вземе мляко…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...