Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.152 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Икбал отива при Селим, за да го убеди да ѝ съдейства, за да попречат на брака на Сехер и Яман. Неочаквано Сехер идва в ресторанта, за да даде покана за сватбата ѝ с Яман на Селим. Вижте какво ще се случи в епизод 152 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 30 октомври 2023 по NOVA.

„Наследство“ еп.152 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.152 (NOVA) – какво ще се случи...

© Наследство

В епизод 151 на турския сериал „Наследство“ Какъв е чудовищният план на Икбал и Зухал, за да унищожат щастието на Яман и Сехер? Как ще реагира Ела, когато Яман ѝ представи Сехер като негова бъдеща съпруга? Какво ще обещаят Сехер и Яман на Ариф?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 152 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 30 октомври 2023 по NOVA

Сехер продължава да ревнува Яман от присъствието на неговата приятелка Ела.

За какво ще говори Икбал със Селим този път?

Сехер отива при Селим, за да му даде покана за сватбата си с Яман.

Връщайки се обратно в имението със Сехер се случва нещо ужасно, което е планирано от Икбал. Какъв план е съставила Икбал срещу Сехер?


Ела, Яман

Ела, Яман

© „Наследство“

Сехер се чуди, какво правят Яман и Ела в кабинета на Яман, толкова дълго време и не може да си намери място от ревност. Действието се пренася в кабинета на Яман, където Ела и Яман усилено работят върху някакви документи.

-Яман, благодаря ти!
-За какво?
-За всичко, за това, което направи за мен! Може да се повтарям, но това, което направи за мен, след като баща ми почина, никога не съм го забравяла и няма да забравя. Партньорите на бащи ми, бяха на път да ми вземат всичко, защото бях неопитна, глупава и слаба, и ако не беше ти, може би, всичко щях да изгубя! Твоето приятелство и подкрепа ми позволиха да се изправя на краката си. Виж, ти дори сега с цялото си сърце се опитваш да ми помогнеш. Аз няма брат, но ти си ми като брат, доверявам ти се все едно си ме брат… И съм много щастлива за теб, защото Сехер е много мило момиче. Аз виждам как очите ти ярко светят, все едно си станал нов човек, явно Сехер ти повлияла много!

Яман не казва нищо, а само пита, докъде са стигнали и продължава с работата.

Сехер продължава да ревнува от присъствието на бившата приятелка на Яман.

Сехер продължава да ревнува от присъствието на бившата приятелка на Яман.

© Наследство
Сехер подтикната от ревността си и любопитството какво правят Яман и Ела, прави кафе за двамата и влиза в кабинета на Яман.

Сехер вижда, че Яман и Ела усилено работят, а не правят нещо друго, което си мислеше. Сехер си поема въздух и прекъсва работата им като казва, че им е приготвила кафе.

Ела благодари на Сехер за кафето. Яман продължава да говори по-телефона с Недим относно бизнеса на Ела и не обръща внимание на Сехер. Сехер разочарована си тръгва… Яман забелязва това, но продължава да говори по-телефона.

Сехер замислена и ядосана стои пред кабинета на Яман. Пристига Дженгер, който прекъсва мислите на Сехер, като ѝ подава кутия с готовите сватбени покани.

Сехер решава да занесе поканата за сватбата на Селим

Сехер решава да занесе поканата за сватбата на Селим

© Наследство

Сехер разглежда поканите, а след това надписва първата от тях за майка Надире. На втората пише името на Селим, като си спомня, че не е говорила с него и не е успяла да му каже сватбата, затова ще бъде добре ако отиде при него, така хем ще се разсее, хем ще подиша малко свеж въздух.

Сехер се облича и отива да занесе покана за сватбата на Селим.

Икбал е при Селим, за да го убеди да попречи на сватбата на Сехер и Яман.

Икбал е при Селим, за да го убеди да попречи на сватбата на Сехер и Яман.

© Наследство
В същото време Икбал е при Селим, за да го убеди да попречи на сватбата, за да може той да получи Сехер, но Селим отказва да ѝ съдейства.

Селим не иска да върти интриги зад гърба на Сехер, защото той знае, че това много ще я разстрои.

-Ти ще направиш само добро на Сехер, като попречиш на сватбата ѝ с Яман, защото Яман не е подходящ за Сехер.
-Коя е подходящата? Вашата сестра ли?!
-Да, Зухал от много години обича Яман, а пък ти искаш Сехер, а аз искам сестра ми да стане съпруга на Яман! Ако приемеш предложението ми, всички ще сме доволни от това!
-Всички, освен Сехер!
-Не съм изненадана, че Сехер не избра теб! Ти не си като Яман, не!
-Какво искате да кажете?
-Всичко, което иска Яман, винаги го получава и нещо не може да застане между него и неговите цели! Когато Яман нещо иска, никога не показва слабостите си, по този начин получи и Сехер! Яман видя твоите слаби страни и на мига ти открадна Сехер, а ти какво правеше през това време?! Опита ли се, да му попречиш, бори ли се с него?
-Как може да разговаряте така с мен? Веднага си вървете от тук! – показва Селим вратата на Икбал.

В този момент се появява Сехер и за малко да чуе разговора им, но точно пред ресторанта един мъж се блъска в нея. Сехер се навежда да събере нещата, които изпаднаха от чантата ѝ при сблъсъка. През прозореца Селим и Икбал виждат Сехер. Икбал се крие в кухнята на ресторанта.

-Селим, какво става с теб? Изглеждаш ми малко нервен?!

-Селим, какво става с теб? Изглеждаш ми малко нервен?!

© Наследство

Селим пита Сехер какво прави тук, дали има проблеми. Сехер му отговаря, че е добре, но иска да поговори с него. Селим поглежда нервен към кухнята.

-Селим, какво става с теб? Изглеждаш ми малко нервен?! – пита Сехер.

Икбал си мисли: „Само да си посмял да ме издадеш!“

Селим

Селим казва, че няма нищо и кани Сехер да седне.

Сехер го пита, дали може да поговоря, ако има малко време. Селим гледайки към Икбал, казва, че ако не е нещо спешно, нека утре да поговорят, защото днес има работа свързана с утрешните поръчки.

Сехер казва на Селим, че последните седмица са се случили толкова неща, а тя не е имала време да поговори с него за тях. Сехер му казва, че той е неин приятел от детството ѝ и тя много го обича като брат, който никога не е имала. Тя му съобщава, че скоро ще се омъжи. Селим ѝ отговаря, че е разбрал, когато ги е видял с Яман в ресторанта. Сехер му отвръща, че много се е разстроила, че той е трябвало да разбере за това по този начин, защото много е искала, той да е разбрал за сватбата ѝ от нея, защото не иска да ѝ е обиден и ядосан.

-Ти си ми като брат, затова тази новина, трябваше да я чуеш от мен!
-Сехер, ти трябва да знаеш нещо много важно! – казва Селим като гледа към Икбал, която си мисли, че Селим ще разкаже всичко на Сехер.

Селим се замисля, Сехер го подканя, какво е искал да ѝ каже.

-Виж Сехер, исках да те предупредя, че Къръмлъ са много опасни!
-Селим, колко пъти, това сме го говорили с теб?! Аз отново ще ти повторя! Яман не е такъв за какъвто го мислиш!
-Не става дума само за Яман! Аз ти говоря за цялото семейство Къръмлъ!
-За семейство Къръмлъ?!
-Да, те живеят в свои свят, ти какво си мислиш, че те така лесно ще те допуснат в него ли?! Ти си от беден квартал, това не е твоята среда, ти също няма да можеш да живееш в техния свят! Спомни си само, как баща ти беше против сестра ти, да се омъжи за Къръмлъ… Помислили си, дали е правилно от твоя страна да се омъжиш за Яман.
-Яман, много се промени, Селим! Ако татко беше жив, всичко щеше да бъде по-друг начин! Ако нямаш друго какво да ми кажеш, няма повече да ти губя времето.

Икбал

-Има! – заявява Селим с тон, който стряска Сехер и Икбал.
-След като си решила и си уверена в Яман, аз няма какво да ти кажа! Но, ако нещо се обърка и всичко е не така, както ти си го мислиш, аз винаги ще бъда тук!
-Благодаря ти, Селим, аз това го знам! Ти, винаги си бил до мен! Виж, аз дойдох, за да ти дам това! – казва Сехер като вади от чантата си поканата за сватбата ѝ с Яман и я подава на Селим.

Селим взема поканата, но не казва нищо. Сехер му казва, че трябва да се връща в имението, защото е станало късно.

В момента, в който Сехер излаза от ресторанта на Селим към нея се приближава такси, без да знае, че таксиметровия шофьор е човек на Икбал, Сехер се качва в таксито.

Икбал

Икбал

© Наследство

Селим казва на Икбал да излезе, защото Сехер си е тръгнала. Икбал благодари на Селим, че не я е издал на Сехер. Селим моли Икбал да си върви. Икбал го моли още веднъж да помисли над предложението ѝ, защото има време и вместо името на Яман на поканата, да бъде написано неговото име.

-Казах, вървете си!

Икбал си тръгва и междувременно получава съобщение:

„Когато идваше към ресторанта, не успях на я кача в таксито, но на обратно успях. Птичката влезе в клетката!“

„Действай, както ти казах!“ – нарежда му Икбал.

„След малко започвам!“

Икбал се усмихва доволно.

Ела, Яман

Ела, Яман

© Наследство

В същото време в имението Яман изпраща Ела.

Ела му се извинява, че го е занимала със своите проблеми преди сватбата му, защото вижда как той иска да бъде сега при Сехер.

-Ти какво мислите ми ли, взе да четеш?
-Яман, очите ти те изведат!
-След като го казваш!
-Погледни каква любов, направо не мога да повярвам?! Нима пред мен стои Яман Къръмлъ?! Колко повече те гледам, толкова повече започвам да вярвам в любовта!
-Ела, може да се спреш!
-Добре, добре ще замълча!

Ела си тръгва, а Яман отива и чука на вратата на стаята на Сехер, но след като никой не му отговаря, Яман влиза вътре и вижда, че Сехер не е там

Сехер

Сехер

© Наследство

Междувременно таксиметровият шофьор тръгва по-друг път, от пътя, който води към имението. Сехер го моли да се върне обратно. Таксиметровият шофьор започва да прави неприлични предложения на Сехер.

Сехер уплашена крещи на шофьора да спре колата, защото иска да слезе.

В това време Яман разбира от Дженгер, че преди един час Сехер е излязла от имението, но не знае къде е отишла.

Сехер успява да избяга от таксиметровия шофьор. Тя вижда, че Яман ѝ звъни, но не му вдига.

Яман е притеснен, къде може да е Сехер. Икбал се прибира, а Яман без да ѝ каже нищо се разминава с нея на входната врата и излиза ядосан от къщата.

Икбал се усмихва доволна!

Икбал ще се опита да дискредитира Сехер пред Яман чрез фалшиви писма.

Икбал ще се опита да дискредитира Сехер пред Яман чрез фалшиви писма.

© Наследство

Зухал пита сестра си, дали Селим се е съгласил да участва в планът им. Икбал усмихната казва, че Селим не се е съгласил, но имат запис, който да монтират и злепоставят Сехер пред Яман.

В този момент Икбал получава съобщение от таксиметровия шофьор, че добре е изплашил Сехер.

Зухал пита сестра си, какво става, а тя ѝ обяснява, че нейният човек се е дегизирал като шофьор на такси и е изплашил Сехер, а след това изоставил в безлюдно място.

-Како, с какво ще ни помогне това?
-Яман като разбере какво е станало със Сехер в таксито, ще поиска да ѝ купи кола! А след седмица, когато Яман прочете писмото, което аз измислих, ще се смята за глупак, че е купил кола на Сехер.
„Скъпа, сестро,…, за да получиш нещо от Яман, никога не искай нещо направо, а се дръж като наивно момиче, което той да съжалява! Например, ако искаш Яман да ти купи кола, просто му кажи, че са направили опит да те насилят в таксиметровата кола!....“ – пише в писмото, което Икбал е написала от името на сестрата на Сехер до Сехер.
-Дори и аз се страхувам от теб, како! Никога не бих искала да ти стана враг!
-Това е само началото, Зухал! Имам такива планове за Сехер, че всичко прецизно ще изпълня и ще я унищожа!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...