Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.151 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Какъв е чудовищният план на Икбал и Зухал, за да унищожат щастието на Яман и Сехер? Как ще реагира Ела, когато Яман ѝ представи Сехер като негова бъдеща съпруга? Какво ще обещаят Сехер и Яман на Ариф? Вижте какво ще се случи в епизод 151 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 27 октомври 2023 по NOVA.

В епизод 150 на турския сериал „Наследство“ Неочаквано в имението пристига Ела и моли Яман за помощ по бизнес въпрос. Сехер започва да ревнува, виждайки колко близка е Ела с Яман.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 151на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 27 октомври 2023 по NOVA

Какъв е следващият чудовищен план на Икбал и Зухал, за да унищожат щастието на Яман и Сехер?

Яман представя Сехер като своя бъдеща съпруга пред приятелката си Ела.

Леля Надире носи на Сехер скромен чеиз, който майка ѝ е бродирала за нея. Сехер се натъжава и отива да посети гроба на баща си със сълзи на очи. Ще я остави ли Яман сама?


Ела поздравява Сехер.

Ела поздравява Сехер.

© Наследство

Сехер слиза в хола, където вижда, колко близка е Ела с Яман и как интимничи с него. Сехер от ревност не знае какво да направи.

В един момент Ела и Яман забелязват Сехер.

-Ела при нас, защо стоиш там? – пита Яман.

Сехер се приближава към тях, а Яман ѝ казва, че Дженгер е донесъл да пробват сватбените бонбони. Ела е изненадана и пита, дали говорят за бонбони, които се подаряват на сватба.

-Аз исках да ти кажа, но нямаше възможност. Ти, без да знаеш се запозна с моята бъдеща жена, а след две седмици е сватбата ни! – казва Яман гледайки влюбено Сехер.
-Това да не е някаква шега? Ти и сватба?! – пита изненадана Ела, но вижда, че Яман е съвсем сериозен и го пита: -Ти, говореше, че не можеш да се довериш на нито една жена, какво стана с правилата на Къръмлъ? Ти говореше, че никога няма да се ожениш, какво се е променило?
-Никога, не трябва да казваш думата никога! – отговаря Яман, поглеждайки към Сехер.
-Тогава, аз те поздравявам, скъпа Сехер, ти трябва да влезеш в учебниците по-история, като жената убедила Яман Къръмлъ да се ожени! Ти, какво с пистолет ли го принуди?! - шегува се Ела.
Икбал разкрива плана на сестра си, с който ще унищожи щастието на Сехер и Яман.

Икбал разкрива плана на сестра си, с който ще унищожи щастието на Сехер и Яман.

© Наследство

В същото време Зухал радостна казва на сестра си, че планът, който е намислила, за да злепоставят Сехер пред Яман е много добър, но не знае как ще направят всичко това, за да докажат, че Сехер е в имението само заради богатството на Яман и иска да избяга със Селим.

-Доказателствата ще бъдат истински! За всичко съм помислила стъпка след стъпка. Ще създадем банкови преводи, писма, гласови съобщения и снимки, така доверието на Яман в Сехер ще бъде съсипано! А, а ти постоянно ще бъдеш до Яман и при всяка възможност ще го предупреждаваш за Сехер! – казва Икбал.

Зухал отговаря, че Яман няма да я чуе, защото всеки път, когато иска да говори с него той се ядосва, а ако каже нещо по-повод Сехер, много силно ще ѝ се ядоса. Икбал ѝ казва, че е принудена да го направи и каквото и да ѝ казва Яман, тя не трябва да прави крачка назад, защото в един момент Яман ще започне да я уважава и когато се нуждае от момичето, което наистина да го обича, това ще бъде тя.

Икбал показва малко записващо устройство, което има намерение да скрие в подплатата на чантата на Сехер, което да записва всяка дума, за да може след това от целият този материал да си изрежат нужните думи, които са им нужни.

Яман е изненадан от тона на Сехер.

Яман е изненадан от тона на Сехер.

© Наследство

Ела се извинява, че не е знаела за сватбата и ще дойде в друг подходящ момент и си тръгва. Яман изпраща Ела, а след това казва на Сехер да пробват бонбоните.

Полудяла от ревност Сехер с рязък тон му отговаря, че след това ще ги пробва, защото сега ще ходи да види Юсуф. Яман е изненадан от тона на Сехер.

Сехер за малко да хване как Икбал слага подслушвателно устроиство в чантата ѝ.

Сехер за малко да хване как Икбал слага подслушвателно устроиство в чантата ѝ.

© Наследство

В същото време Икбал рови в стаята на Сехер, за да намери дамската ѝ чанта, за да сложи подслушвателното устройство.

Сехер за малко да я хване, ако не е Зухал, която застава пред Сехер и я обвинява, че най-накрая е постигнала желаното и ще се добре до богатството на Яман, но тя няма да ѝ позволи да го отмъкне и ще следи всяка една нейна крачка.

Сехер тъкмо да влезе в стаята си, когато идва Дженгер и съобщава, че г-жа Надире е дошла и той я поканил в хола. Сехер слиза, за да се види с майка си Надире, а в това време Икбал излиза бързо от стаята на Сехер.

Надире, Сехер

Надире, Сехер

© Наследство

Леля Надире носи на Сехер скромен чеиз, който майка ѝ е бродирала за нея.

Сехер се натъжава и си спомня за баща си. Сехер моли майка си Надире за извинение, че трябва да направи нещо спешно и трябва да я остави сама. Надире ѝ казва да си върши работата, а тя ще види Юсуф и сред това ще си ходи.

Сехер разплакана се качва в стаята си, за да вземе палтото и чантата си. Яман я вижда и я пита, защо плаче, какво е станало и къде е тръгнала, защото той ще я закара.

-Аз искам сама да отида! – казва Сехер и бързо напуска къщата.
Сехер отива на гробището, за да поиска разрешение от починалия си баща да се омъжи за Яман Къръмлъ.

Сехер тръгва да си ходи от гроба на баща си и е изненадана да види Яман, който я чака пред портите на гробището.

-Ти…
-Аз ти казах, че ще бъда до теб и ти не си сама с проблемите си! Моля те свикни с това!
-Аз, исках да помоля баща си за разрешение, да не ми се ядосва, да ме разбере! Ако той те познаваше… Сехер вади обиците от чантата си, които мама Надире ѝ донесе и казва, че това баща ѝ е оставил, за да сложи на сватбата си.
-Ще ги сложиш и ще ги носиш с гордост! Ще вдигнеш главата си високо, защото ти нищо не си направила, за да посрамиш баща си! А сега, аз трябва да поговоря с някой, а и ти ще дойдеш с мен! – казва Яман.
Обещанието

Обещанието

© Наследство

Яман води Сехер в дома на Ариф, и го моли да им стане свидетел на сватбата.

Ариф казва, че и така е свидетел на всичко, което са преживели от първия момент, когато са се срещнали двамата та до днес.

Яман му припомня, че бракът им е формален.

-Знам, синко, но независимо от причината, сватбата си е сватба! Важно е заедно да решавате проблемите си и да се държите за ръце, но вие го знаете! А сега ми обещайте, че винаги ще бъдете един до друг и ще се подкрепяте.

Яман и Сехер обещават на Ариф, че винаги ще бъдат един до друг и ще се подкрепят.

Сехер се чувства отново пренебрегната от Яман.

Сехер се чувства отново пренебрегната от Яман.

© Наследство

Сехер и Яман се прибират в имението, а Сехер благодари на Яман, че е дошъл да я вземе от гробището и му предлага да пият кафе, но идва Дженгер и му казва, че Ела го чака в кабинета.

Яман зарязва Сехер без обяснения и отива в кабинета си.

 Икбал подклажда ревността на Сехер

Икбал подклажда ревността на Сехер

© Наследство

Сехер вижда, че Юсуф не е заспали и отива за го приспи, а като излиза от стаята му, чува как Ела и Яман се смеят. Тя се чуди, защо така се смеят, нали трябваше да работят. Икбал вижда Сехер и ѝ казва, че Яман и Ела така и преди са се затваряли и часове не са излизали от кабинета на Яман.

  • Чувството на ревност отново започва да бушува в душата на Сехер. Какво ще направи Сехер?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...