Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.150 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Неочаквано в имението пристига Ела и моли Яман за помощ по бизнес въпрос. Сехер започва да ревнува, виждайки колко близка е Ела с Яман. Вижте какво ще се случи в епизод 150 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 26 октомври 2023 по NOVA.

Сехер ревнува Яман, виждайки колко близка е Ела с Яман.

Сехер ревнува Яман, виждайки колко близка е Ела с Яман.

© Наследството

В епизод 149 на турския сериал „Наследство“ Сехер пие от чая, в който по-рано Зухал сипа отрова. Какво ще открие Икбал? Зухал с нетърпение очаква новината, че Сехер е мъртъв. Сехер припада в ръцете на Яман.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 150 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 26 октомври 2023 по NOVA

Яман и Сехер избират покана за сватба и връзката между тях се засилва още повече, което все повече тревожи Сехер, която няма представа, че Яман е влюбен в нея.

Неочаквано в имението пристига Ела и моли Яман за помощ по бизнес въпрос.

Сехер започва да ревнува, виждайки колко близка е Ела с Яман.

Ревността ѝ се засилва, когато Икбал я лъже, че Ела е била любовница на Яман.

Икбал замисля пъклен план, за да настрои Яман срещу Сехер.


Яман е загрижен за Сехер.

Яман е загрижен за Сехер.

© Наследството

Адалет носи супа на Сехер, за да хапне, за да си върне силите. Сехер отказва супата, но Адалет ѝ обяснява, че специално г-н Яман я е накарал да я приготви за нея. Разбирайки това Сехер казва, че може да хапне няколко лъжички. Сехер хапва две лъжички, като казва, че не може повече.

-Трябва да я изядеш, нали чу доктора! – казва Яман, който влиза в стаята. Яман взема подноса със супата от Адалет. Адалет си тръгва, а Яман кара Сехер да си изяде супата, а когато Сехер приключва със супата, идва Дженгер, за да от сервира, а Яман му казва да донесе плодове и ядки за Сехер. Сехер възразява, защото без това лекарят ѝ е предписал толкова много витамини.
-Витамините са едно, а храната друго! Ние прави всичко, за да се оправиш по-бързо! – обяснява Яман. -А, и донесете, лешници, защото Сехер много ги обича! – добавя Яман.

Останали сами Яман я моли да престане с фразата „Аз мога сама!“, защото вече той е до нея и иска всички проблеми тя да споделя с него. Яман ѝ казва, че я оставя да си почива, но след малко ще дойде, за да види как е.

Неслихан, Адалет

Неслихан, Адалет

© Наследството

В кухнята Неслихан пита леля си, къде е била, защото има важна новина да ѝ каже. Тя ѝ съобщава, че е видяла как Икбал е хванала Зухал за косата и много ѝ крещяла, преди никога Неслихан не е виждала толкова ядосана Икбал и смята, че е заради любовта на Зухал към Яман. Адалет казва на племенничката си да мълчи и да не казва на никой какво е видяла.

Сехер няма представа, че Яман е влюбен в нея.

Сехер няма представа, че Яман е влюбен в нея.

© Наследството

Сутринта Сехер отива при Яман в кабинета му. Той веднага я пита, как е, а тя му казва, че е по-добре. Яман ѝ предлага да погледне списъкът, който е направил за сватбата им.

Сехер въздиша тежко, като вижда списъка.

-Ти, отново да не припаднеш?
-Не, но този списък е много дълъг, как ще можем да направим всичко това за толко кратък срок?

Яман я уверява, че имат цели две седмици и ще успеят да се справят с всичко, но тя не трябва да се притеснява, защото нищо не по-важно от нейното здраве! Сехер е притеснена от това, че Яман се тревожи толкова много за нея и без да иска блъска една кутия от бюрото ми. Яман ѝ казва, че няма нищо страшно, защото и без това трябва да изберат покана за сватбата.

Сехер и Яман събират разпилените поканите в кутията и сядат на дивана, за да изберат покана за тяхната сватба. Двамата преглеждат поканите, а Сехер се спира на една, на която има знак за безкрайност. Яман си спомня думите на Юсуф: „Безкрайност, това е любов – така леля ми каза!“ Сехер си пък спомня, момента, в който Яман ѝ подари ценния за него дървен знак изобразяващ безкрайност.

-Тогава една точка от списъка може да зачеркнем! – казва Яман, а Сехер се съгласява с него.

Яман и Сехер мислят какъв текст да напишат на поканата за сватба, а Яман ѝ цитира текст от книгата, която Сехер му даде преди време. Сехер е едновременно щастлива и притеснена, защото връзката между нея и Яман се засилва още повече, което все повече тревожи Сехер, която си няма представа, че Яман всъщност е влюбен в нея.

© Наследството

Действието прескача на обяд, където всички са се събрали на масата, а Икбал пита Сехер как върви подготовката за сватбата. Сехер отговаря, че са избрали поканата. Икбал иска да я види, Сехер тръгва да я вземе, но Яман я спира, като казва, че е в него, за да я даде на Дженгер, за да я отпечати. Икбал показва поканата на сестра си, която лицемерно отговаря, че е много хубава.

Икбал се интересува, къде мислят да направят сватбата, според нея трябва да е някое място, което е много скъпо, защото много известни и богати хора ще дойдат на сватбата им, а и да не забравят журналистите.

Сехер е видимо притеснена от думите на Икбал и поглежда към Яман..

Яман казва, че ще направят сватбата в имението.

Сехер започва да ревнува, виждайки колко близка е Ела с Яман
Сехер започва да ревнува, виждайки колко близка е Ела с Яман
© Наследството

В този момент се звъни на входната врата. Икбал пита Яман, дали чакат някой, а той отговаря, че не.

Влиза една жена, която се хвърля на врата на Яман и му казва, че много ѝ е липсвал.

Разбираме, че жената се казва Ела и познава всички в имението без Сехер.

Ела се запознава със Сехер. Яман иска да каже на Ела, че Сехер е негова годеница, но Ела не спира да говори и му казва, че е дошла при него по-един важен въпрос свързан с компанията ѝ в Тайланд.

Сехер започва да ревнува, виждайки колко близка е Ела с Яман. Тя става от масата, като казва, че отива да види как е Юсуф. Икбал веднага става от масата и догонва Сехер, като я лъже, че Ела е бивша приятелка на Яман. Сехер не е на себе си от чутото.

Икбал замисля пъклен план, за да настрои Яман срещу Сехер.

Икбал замисля пъклен план, за да настрои Яман срещу Сехер.

© Наследството

Зухал веднага отива при сестра си и я пита, дали е видяла как Сехер е гледала Ела и как от ревност е пребледняла.

-Забрави сега за Ела, тя е просто малка играчка! Ние започваме, готова ли си!

Зухал не разбира за какво говори сестра ѝ.

-Не си ли спомняш, че искаше да убиеш Сехер, това и ще направим, но с моите методи, без кръв и отрова! Ние ще убием Сехер и ще я закопаем, но нейният гроб ще стане сърцето на Яман. Сехер ще бъде мъртва за Яман, защото той в много скоро време, ще разбере каква златотърсача е тя! Ще ударим Яман по старото му слабо място, по доверието в хората!

Икбал казва на сестра си, че за целта ще използват починалата сестра на Сехер, която в писмо ще напише на сестра си, да съблазни Яман, а след това да заграби цялото му богатство, а използвайки почерка на Сехер, те ще напишат, че Сехер е съгласна.

-Како, ти си цял дявол! – казва доволна Зухал.
-Зухал, ние имаме само две недели и трябва да създадем всички доказателства, които ще напишем в писмото. Трябва да докажем на Яман, че Сехер иска да вземе парите му и след това да избяга със Селим, за да може Яман да намрази Сехер завинаги.
Сехер започва да ревнува, виждайки колко близка е Ела с Яман
Сехер започва да ревнува, виждайки колко близка е Ела с Яман
© Наследството

В същото време Сехер слиза в хола, където вижда, отново, колко близка е Ела с Яман и как интимничи с него. Сехер от ревност не знае какво да направи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.309: Яман разбива вратата, за да спаси Сехер!

„Наследство“ еп.308: Яман заключва Сехер, за да престане да се самонаранява!

„Наследство“ еп.307: Яман отново е на свобода! Как ще реагира Сехер?

„Наследство“ еп.306: Сехер отива да се сбогува с Яман в ареста!

„Наследство“ еп.305: Полицията арестува Яман заради Сехер!