Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.131 (NOVA) – какво ще се случи...

2 коментара

Как ще завърши сблъсъкът на Сехер с Яман, след като видя документа, с който Яман иска да прехвърли пакет от акции на нейно име ? Ще успее ли Яман да успокои гнева Сехер? Вижте какво ще се случи в епизод 131 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 29 септември 2023 по NOVA.

В епизод 130 на турския сериал „Наследство“ Яман се подготвя да прехвърли част от акциите на компанията на името на Сехер, за да нямат финансови проблеми, ако нещо се случи с него. Какъв ще бъде следващият пъклен план на двете сестри Икбал и Зухал?...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 131 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 29 септември 2023 по NOVA

Как ще завърши сблъсъкът на Сехер с Яман, след като видя документа, с който Яман иска да прехвърли пакет от акции на нейно име ?

Ще успее ли Яман да успокои гнева Сехер?

Кираз продължава да изпитва ревност към Мелис.

Къде ще отидат заедно Сехер и Яман?

След като благодарение на хитростта на Икбал Сехер разбра, че Яман иска да запише пакет от акции на нейно име, тя много се ядосва и отива при Яман да му потърси сметка. Сехер му обяснява, че трябва да е разбрал, че е тук, не заради неговото богатство и каква болка ѝ е причинил с това.

-Ако нещо стане с мен, само ти можеш да се погрижиш за Юсуф! Само ти! Аз не го направих, за да ти причиня болка, а да ви осигуря, за да не зависите от никой!

-Ако теб те няма, какво значение ще има всичко това?! Ако става въпрос за пари, аз камъни ще стискам така, че от тях да потече вода! Да ти много добре знаеш, че аз ще го направя, но твоето отсъствие да запълня по никакъв начин няма да мога! Юсуф няма нужда от пари, а от теб! А и, ти помисли как всичко тава ще обясня на хората! Всички ще гледат на мен като на златотърсачка, това ли искаше да постигнеш?!

-Никой няма да си помисли за теб в този смисъл! До ден днешен на нито една жена не съм имал доверие, само на теб имам доверие, защото ти си друга, ти не си като останалите жени, които познавам! Защото всички ще си тръгват, но ти не! Ти никога няма да предадеш Юсуф!

Сехер си спомня историята, която Зия ѝ разказа, как когато са били малки майка им ги е изоставила, а след това баща им се е обесил.

Яман казва на Сехер, че както той ѝ има доверие, така и тя трябва да му се довери и не трябва да се отказва от акциите, които иска да ѝ прехвърли и я моли да си помисли.

Идва адвокатката на Яман, а Сехер излиза. Тя се извинява за станалото, а Яман казва, че ще отложат подписването на документите за друг път.

Икбал пита Сехер какво става, защото много се е притеснила, когато тя като мълния се е стрелнала. Сехер отговаря, че всичко е наред и ѝ благодари за загрижеността. Икбал е бясна, защото нещата не се развиват така както тя иска.

Сехер е в кухнята и се опитва да готви, но мислите ѝ са заети с друго. Тя отново си спомня думите на Яман, че тя не прилича на нито една от жените, които познава. Сехер дотолкова е замислена, че не чува когато Яман влиза в кухнята. Той я поздравява, а Сехер се стряска. Яман се интересува, дали я е изплашил, а тя му отговаря, че не е чула кога е влязъл, защото прави кефир. Яман е изненадан, че прави кефир по-това време. Тя му обяснява, че това е отлично средство за възстановяване на силите и майка ѝ Надире, често им е правила като малки, за да не боледувате, като добавя, че той сега също има нужда от това, за да се възстанови по-бързо.

-Ето заради това ти имам доверие!

-Но, това е само един кефир?!

-Аз не говоря само за кефира, не съм забравил, че ти заставаше пред куршумите и какво направи заради Юсуф, затова също искам да направя нещо за вас! Ти правиш много повече като си до нас! – Сехер бързо се поправя. -Тоест достатъчно е това, че ти си до Юсуф, повече нищо не трябва!

Сехер тръгва към хладилника, но Яман застава пред нея, като казва, че днес може да е до тях, но не се знае какво ще стане утре, защото няма гаранция, че утре ще бъде до тях.

Сехер уверена казва на Яман, повече никога да не говори това, защото в този живот много е загуби е претърпяла, но не смята никой друг да губи, дори не иска и да си помисля за това.

Надире се обажда на Сехер, че мазето, в което тя е оставила някой от вещите се е наводнило. Тя е успяла да спаси някой неща, но повечето доста са пострадали и я моли да отиде да погледне, какво може да се спаси от тях.

В същото време Яман тръгва да излиза, а Икбал му казва, че не трябва да ходи сам на контролен преглед в болницата и предлага Зухал да трагне с него.

-Никой няма да идва с мен! – отсича Яман.

Сехер, която също излиза, за да отиде при мама Надире, слиза по-стълбите и пита Яман, къде е тръгнал сам, като му припомня, че все още не се е възстановил.

Яман отговаря, че отива на контролен преглед и я пита, а тя къде е тръгнала и какво е станало. Сехер му отговаря, че отива при мама Надире. Яман предлага да отидат до болницата, а след това ще я остави при майка ѝ Надире. Сехер мисли, че ще е по-добре след болницата Яман да се върне вкъщи, защото ще е уморен, а тя ще си вземе такси. Яман за ужас на двете сестрички, отсича, че ще дойде с него.

Зухал е бясна, а Икбал ѝ казва, че това, че тези двамата са излезли е добре за тях, защото тя ще провери, дали Сехер е подписала документите.

Икбал преправя навсякъде в кабинета на Яман, но не намира документите. Тя изпраща Зухал да отиде в компанията и да се опита да разбере нещо.

След болницата Яман докарва Сехер до дома на мама Надире и остава с нея, за да я върне обратно в имението.

Надире трябва да излезе по-работа и оставя Яман и Сехер сами, като моли Сехер да почерпи Яман, да е го остави гладен.

Кираз се държи гадно с Мелиса, която е в постоянна близост до Али.

Яман помага на Сехер и попада на албума ѝ от детството. Сехер му казва, че тогава тя е имала такава коса, че всички са ѝ се смеели. Яман разглежда внимателно снимката и ѝ казва, че са грешели, защото тя е много красива.

В един от кашоните, които е поставен върху шкафа вижда калейдоскопа си от детството и казва на Яман, че откак се е счупил този на Юсуф, тя се е сетила за своя от детството и се качва на един стол, за да стигне до него, но залита и пада в ръцете на Яман. Яман я оставя на земята и се хваща за раната. Сехер притеснена го пита, дали е добре. Той я успокоява, че е наред. Сехер му се кара, че не е трябвало да я хваща, защото е можело да разкъса конците на раната си. Яман отговаря, че ако не я хванал тя е щяла да си нарани.

Сехер се отправя в кухнята, за да приготви нещо да хапнат. Яман сяда на масата в кухнята и наблюдава как Сехар прави мекици. Тя му поставя няколко в чинията и го подканя да започва, а той ѝ отговаря, че заедно ще започнат. Сехер е учудена открива, че и Яман като нея върху сладкото поставя сирене.

В същото време Икбал разбира, че Зухал нищо не е открила в компанията и си мисли, че Яман и Сехер са заедно отишли при адвокатката, за да попишат документите.

Икбал решава да използва Юсуф, за да разбере къде са Яман и Сехер, и дали са заедно. Икбал предлага да се обади на леля му, чрез видеообаждане и да поговори с нея.

Сехер вдига на Икбал и притеснена я пита, дали нещо лошо не е станало с Юсуф. Тя ѝ казва, че Юсуф иска да поговори с нея, защото му липсва.

Сехер тъкмо да каже нещо на Юсуф, когато Яман се доближава до Сехер и казва на племенника си, да не се притеснява, защото те с леля му имат още малко работа и скоро ще се върнат.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...