Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.130 (NOVA) – какво ще се случи...

1 коментар

Яман се подготвя да прехвърли част от акциите на компанията на името на Сехер, за да нямат финансови проблеми, ако нещо се случи с него. Какъв ще бъде следващият пъклен план на двете сестри Икбал и Зухал? Вижте какво ще се случи в епизод 130 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 28 септември 2023 по NOVA.

В епизод 130 на турския сериал „Наследство“ Яман и Сехер вече не могат да крият чувствата си един към друг. Яман дава на Сехер подарък с голяма духовна стойност...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 130 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 28 септември 2023 по NOVA

Сехер приготвя закуска за Юсуф и Яман и я качва в стаята на Яман. Юсуф моли Сехер да закуси с тях и Яман споделя своята порция с нея.

Яман се подготвя да прехвърли част от акциите на компанията на името на Сехер, за да нямат финансови проблеми, ако нещо се случи с него.

Селим се среща с Яман. Какво ще му каже?

Какво ще говори Зухал със Сехер?

Какъв ще бъде следващият пъклен план на двете сестри?

Юсуф радостен влиза при леля си и я моли да закуси с чичо си. Сехер му разрешава при условие, че не изморява чичо си. Юсуф предлага да слязат и заедно да направят закуската. Юсуф вижда в ръката на леля си дървения знак, който снощи ѝ подари Яман. Хлапето се интересува какво е това, Сехер му отговаря, че знак за безкрайност.

-А, какво е това безкрайност?
-Това е нещо, което никога не свършва, миличък! Например, това е като голямата любов, която никога не свършва… Например, както аз те обичам, моята любов е такава, безкрайна и всичко ще направя, заради теб!

В този момент, незабелязано на вратата се появява Икбал.

Юсуф продължава да задава въпроси, като пита леля си, откъде е купила този знак.

-Не съм го купила, а чичо ти го направи! - отговаря замислена Сехер.

С периферното си зрение Сехер вижда Икбал, която обяснява, че е дошла да ги извика на закуска. Сехер отвръща, че тя ще слезе след малко, а Юсуф иска да закусва с чичо си. Икбал се интересува, дали Сехер има проблем. Сехер отговаря, че няма съществени проблеми и пита на свой ред, защо пита. Икбал отговаря, че няма причина, просто е забелязала, че в последно време изглежда доста уморена.

Яман се обажда на Недим и го пита, дали документите за прехвърлянето на акциите са готово, защото иска днес да приключи с този въпрос. Яман е принуден да прекъсне разговора, защото в стаята влизат Сехер и Юсуф, които му носят закуската.

Сехер казва на Яман, че Юсуф иска да закуси с него, при това е направил закуската със собствените си ръце, а тя съвсем малко му е помогнала.

-Не, чичо, всичко приготви леля, а аз просто хляба наредих!

Сехер оставя подноса със закуската пред Яман и казва, че тя ще излезе, а те ако имат нужда от нещо, само да я повикат.

Юсуф моли леля си да закусва заедно с тях. Яман добавя, че когато тя е при Юсуф, той се храни по-добре. Сехер се съгласява да остане.

Яман споделя порцията си със Сехер.

По време на закуската Юсуф споделя на чичо си, че е разбрал от леля си, какво означава безкрайност.

-И какво означава? – пита чичо му.
-Това се оказва, че е любов, но трябва да е истинска, която никога не свършва… Както, леля ме обича, безкрайно и на всичко е готова за мен! Ако човек обича той е готов да направи всичко за другия човек! Ти знаеш ли, че дори може да оставиш пистолета?! – обяснява Юсуф, а Сехер поглежда към Яман смутено…
-Леля ти е много права, юначе!
-И пред куршум ли, може да се хвърлиш… Ти, чичо например, можеш ли да го направиш?
-Да, всичко, мога да направя, заради теб!
Юсуф поглажда чичо си, а след това леля си и пита чичо си: - Заради леля, ще го направиш ли?
-Ща го направя!
-Завинаги ли?
-Да завинаги!
-Защото…. – пита Юсуф като поглежда хитро чичо си, а след това леля си. -Лельо, нали ти ми го казва, нима си го забравила?
-Защото, който силно обича, ще направи всичко, за този, който обича! – казва Сехер, а след това, бързо казва на Юсуф, че след като е закусил е време да остави чичо си да си почива и го изпраща в стаята си, като казва, че след като даде лекарствата на чичо му и тя ще отиде при него.

Сехер налива вода и подава лекарствата на Яман, като казва, че Юсуф е дете и възприема всичко, което чуе и го интерпретира по свой начин..

-Каква е истината?
-Какво имаш предвид?
-Нали ти си го казала, какво си имала предвид?
-Аз ли? – запъва се Сехер.
-И аз мисля като теб! Но, ако някой ме беше попитал няколко месеца назад, кое е най-силното чувство на света, щях да отговаря – ярост, гняв! Но, сега не мисли така! Ако има чувство, което трябва да е безкрайно, то това е любовта! – казва Яман.

В този момент телефонът на Яман звъни. Яман вдига и пита, кои е.

-Аз съм Селим! -лицето на Яман се променя. -Трябва да се видим, но Сехер не трябва да знае за това!

Яман се съгласява и затваря.

Сехер притисна го пита, дали нещо лошо е станало. Яман отговаря, че трябва да свърши нещо. Сехер притеснена му казва, че още не се е оправил и това може да му навреди. Яман казва, че ще излезе за много кратко.

В същото време Икбал пита Неслихан, защо не е сложила прибори и за Сехер, а тя ѝ казва, че Сехер и Юсуф закусват при г-н Яман, а преди малко им е занесла още една чашка чай.

-Подаръци, закуска, а след това, разбира се, че и акциите си ще вземеш! – мърмори си Икбал.

Зухал се връща от компанията и казва на сестра си, че Яман се готви да даде на Сехер акции, които представляват солидно състояние.

Икбал се чуди какво прави тази селянка, за да измъкне толкова пари от Яман. Зухал пояснява, че тя не знае нищо за акциите, които Яман смята да ѝ прехвърли.

Икбал казва на сестра си, че и стотинка няма да даде на Сехер и ако изиграят козовете си както трябва, може дори да подкопаят отношенията между Сехер и Яман. Зухал я пита, какво смята да прави, а Икбал казва, че ще удари Сехер по-гордостта ѝ, и ако Сехер види тези документи преди да ги подпише Яман, цялото имение ще се разтресе от гнева на Сехер.

Сехер чете книга в стаята си, но не е спокойна, защото се притеснява за Яман. Тя взема телефона си, за да му се обади, но в този момент влиза Зухал, която казва, че има нужда от нейната помощ, защото иска да промени целия си гардероб и иска да раздаде дрехите си, на хората, които имат нужда.

-Селото, от което ти дойде, има ли хора, които се нуждаят от помощ? Ти сигурно се виждаш с някои от тях, но ако не се виждаш, ще те разбера, защото, виж сега на какво място се намираш?! И аз ако бях на твое място, нямаше да искам да се виждам с хората, които да ми напомнят за миналото. Ти, сигурно си го разбрала и не искаш да загубиш тези богатства?! Явно правиш всичко, за да не ги загубиш! Така ли е?!
Сехер не се сдържа и отговаря на Зухал, че е в тази къща е само на гости и смята, че единственото ѝ богатство е любимият ѝ племенник Юсуф и не се интересува от нищо друго.

Яман пристига на мястото, на което го повика Селим.

Селим признава на Яман, че това, че са го задържали и вкарала в затвора, за всичко е виновен той. И го моли, преди да направи каквото и да било с него, да го изслуша. Селим признава на Яман какво е направил и му казва, да прави каквото иска с него, защото той повече не може да живее с този товар и угризения на съвестта.

-Ти, сам си се наказал, както виждам! – казва Яман и обръща гръб на Селим и се качва в колата си.
Селим крещи след Яман, че всичко, което е направил го е направил заради Сехер, заради неговата безкрайна любов към Сехер.

Икбал кани Сехер в хола да пият кафе.

В този момент пристига адвокатката на Яман, която носи документите за подпис на Яман.

Много тъпа сцена, някак си недомислена! Адвокатката на Яман, ей така се разхожда с документите в ръка, за които никой не трябва да знае, а отгоре на това ги оставя на холната маса.

Икбал и Зухал, двата лешояда, само това ѝ чакат. Икбал оставя уж случайно телефона си върху папката… Сехер слиза в хола. Икбал взема телефона си и уж случайно блъска папката с документите. Сехер се навежда да ги събере и се зачита в тях. Сехер не е на себе си.

Зухал лицемерно я пита, какво става с нея, дали е добре. Адвокатката на Яман става и казва, че трябва да отиде при г-н Яман, защото я очаква.

До тук всичко върви по план на Икбал. Сехер е шокиран, но дали нещата няма да се променят, когато Сехер потърси сметка на Яман?!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...