ТВ анонси Discovery Channels

„Ловци на митове” разобличават митове в „Междузвездни войни”

Добави коментар

„Ловци на митове” разбиват митовете около филмовата класика „Междузвездни войни” От 5 април Discovery Channel представя неизлъчвани досега епизоди на „Ловци на митове”

В специално издание на „Ловци на митове” на 5-ти април, събота, от 17 часа, Адам и Джейми се преобразяват в ролята на главните герои от филмовата класика „Междузвездни войни”.

В ексклузивния епизод на предаването ще разделим науката от фантастиката и ще подложим на тест едни от най-емблематичните сцени от филма. Актрисата София Буш се превъплъщава в ролята на принцеса Леа, докато водещият Джейми Хайнеман се опитва да я спаси като Люк Скайуокър.
Възможно ли е Люк да прескочи огромна пропаст с въже, увито около пояса, носейки принцеса  Леа на ръце, докато е преследван от армия Стормтрупърс? Или тези сцени остават само в научната фантастика? Дали опитите на Ханс да използва капсула от титании, за да спаси колегата си от смразяваща смърт на ледената планета Хот ще бъдат увенчани с успех? Могат ли примитивните оръжия на Евоките да се мерят с тези на Дарт Вейдър? Тези и още много митове ще бъдат развенчани или потвърдени със зрелищните опити на Адам Савидж и Джейми Хайнеман.

„Ловци на митове” разобличават митове в „Междузвездни войни”

С „Междузвездни войни: отмъщението на мита” „Ловци на митове” започват поредицата от неизлъчвани досега епизоди от 9-ти сезон на предаването. Всяка събота ще развенчаваме митове заедно с експертите по специални ефекти Адам и Джейми. На тяхна помощ ще дойдат Тори, Кери и Грант, които ще проверяват популярни митове и градски легенди и отсяват фактите от фантазията.

„Ловци на митове” разобличават митове в „Междузвездни войни”

„Ловци на митове” ще проверяват мит от Първата световна война, а именно дали ъгъл на окоп може да забави ударната вълна при взрив и да спаси войнишки живот. Адам и Джейми също правят един от най-опасните си експерименти до момента, прекосявайки езеро на мотоциклет.

Ловците на митове ще поискат обяснение от Джеймс Камерън защо героите му в „Титаник” не споделят спасителния сал, за да оцелее и Леонардо.

И още - ловците ще проверят дали преместването на труп е толкова лесно, колкото изглежда по филмите. Кери, Грант и Тори пък се возят на захранван от ракети сърф и скачат от хотелска стая с ръчно направен парашут. Ще успеят ли да се преборят с гравитацията или ще се озоват в състояние на свободно падане?

Ще подложим всичките тези митове на изпитание от 5-ти април в 17 часа, Discovery Channel.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Междузвездни войни , Ловци на митове

Хейдън Кристенсен се завръща в "Междузвездни войни" в поредицата "Асока”

Ето актьорският състав на "Оби-Уан Кеноби"

Всички новини за сериали във вселената Междузвездни войни от 10 Декември

Хейдън Кристенсен се завръща във вселената на Междузвездни войни

Meждузвездни войни идва като пълна колекция в HBO GO