Преминете към основното съдържание

Тв програма на Discovery Channel за днес

Тв програма на Discovery Channel за днес

Discovery Channel

Тв програма Discovery Channel

23:00
Избавлението на чифлика: Кошмарно преживяване (Homestead Rescue: Cobbers Nightmare) Семейство Рани продължават със спасяването на дома от гуми в Охайо. Времето върви бързо, докато подсигуряват прясна вода, укрепват стените и започват работа по вътрешна гр
Документално
1ч.
00:00
НАСА: Неразгадани архиви: Междузвездна златна треска (NASA`s Unexplained Files: Interstellar Gold Rush) Далечна планета изглежда има атмосфера, подобна на земната, а загадъчна светлина на Луната озадачава космонавтите. Дали не идва от разбит извънземен ко
Документално
1ч.
01:00
Ловци на трофеи: Епизод 15 (Salvage Hunters: Cornwall At War) Дрю прави удар, когато се заравя в историята и изработката на гравюра на Флийт Стрийт в Лондон. В Девън задоволява апетита си за архитектурни трофеи. (AL)
Документално
1ч.
02:00
Експедиция в непознатото: Слънчевият камък на викингите (Expedition Unknown: Viking Sunstone) Джош Гейтс пътува до Великобритания и Норвегия, за да разкрие тайните на мистичен кристал, използван от викингите. Преди тестовете, той изследва крипта в нордиче
Документално
1ч.
11:00
Строежи извън цивилизацията (Специални издания): Строителство извън електрическата мрежа (Building Off The Grid) Много хора смятат Майк Рейнолдс за герой заради радикалните му строителни методи. Екипът трябва да построи земеход за един месец, дали ще мога
Документално
1ч.
13:00
Ловци на трофеи: История и потекло (Salvage Hunters: History And Provenance) В имение от 13 век в Йоркшир Дрю намира боен флаг с медицинска история. След това той посещава неоготическа катедрала в Единбург. (AL)
Документално
1ч.
14:00
Ловци на трофеи: Разпродажби (Salvage Hunters: Clearances) Дрю посещава търговец, който специализира в разпродажби и открива промишлена мебелировка във фабрика от 19-ти век в Шефилд. По-късно намира интересни пънк обекти за колекциониране. (AL)
Документално
1ч.
15:00
Живот на път в RV каравана: От палатка до пътническа каравана (Going RV: Tent To Travel Trailer) Двойки и семейства решават да изоставят сивото ежедневие и да предприемат приключения на колела. Дали предизвикателството ще се окаже по вкуса им? (AL)
Документално
30м.
15:30
Живот на път в RV каравана: В търсене на по-голяма RV каравана (Going RV: Fifth-Wheeling And Dealing) Двойки и семейства решават да изоставят сивото ежедневие и да предприемат приключения на колела. Дали предизвикателството ще се окаже по вкуса им? (AL)
Документално
30м.
16:00
Живот на път в RV каравана: Решение за настаняване за постоянно в RV каравана (Going RV: First Time RVers Go Full-Time) Двойки и семейства решават да изоставят сивото ежедневие и да предприемат приключения на колела. Дали предизвикателството ще се окаже п
Документално
30м.
16:30
Живот на път в RV каравана: Малка туристическа каравана (Going RV: Tiny Travel Trailer) Двойки и семейства решават да изоставят сивото ежедневие и да предприемат приключения на колела. Дали предизвикателството ще се окаже по вкуса им? (AL)
Документално
30м.
17:00
По следите на океанските гиганти: Доминика (Chasing Ocean Giants: Dominica) Патрик пътува до вулканичния остров Доминика на Карибите. Там той успява да улови епична схватка между кашалот и гигантски калмар. (AL)
Документално
1ч.
18:00
По следите на океанските гиганти: Кипящото море на Панама (Chasing Ocean Giants: Panama`s Boiling Sea) Патрик се отправя към Панама, където желанието му да наблюдава атлантически петнист делфин и жълтоперест тон го отвежда в опасна територия. (AL)
Документално
1ч.

Програма на Discovery Channel за днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

ТВ програма на Discovery Channel за утре