Всички новини за сериали във вселената Междузвездни войни от 10 Декември

Актуално Други Добави коментар

По време на презентация за инвеститорите си Дисни обяви плановете си за бъдещето на Междузвездни войни. След невероятния успех на "Мандалорианецът" стрийминг платформата Дисни+ ще стане дома на още 10 нови сериала.

​Трети сезон на "Мандалорианецът" и два нови спин-офи

Третият сезон на "Мандалорианецът" ще пристигне в стрийминг платформата Дисни+ по Коледа 2021. Снимките вероятно ще започнат в началото на 2021. Шоурънърa на хитовия сериал Джон Фавро работи по новия сезон.

Катлийн Кенеди обяви два нови спин-офи на "Мандалорианецът" по време на презентация за инвеститорите на Дисни. Двата сериала ще бъде достъпни само в Дисни+ и носят заглавията "Рейнджърите на Новата република" и “Асока”.

Росарио Досън, която се появи в един от епизодите на "Мандалорианецът”, ще се завърне в ролята на Асока Тано в “Асока”. Друга информация за актьорския състав на двете поредици все още няма.

Двата сериала ще имат за изпълнителни продуценти Дейв Филони и Фавро и се очаква „Мандалорианът“, “Асока” и "Рейнджърите на Новата република" да имат общи епизоди. Филони ще напише “Асока”, което не изненадващо той е работи с Джордж Лукас за създаването на героя и дори режисира игралния ѝ дебют.

Не е известно кога "Рейнджърите на Новата република" и “Асока” ще излязат в стрийминг платформата Дисни+.

Росарио Досън ще бъде Асока Тано

Вижте повече

Росарио Досън ще бъде Асока Тано

Росарио Досън ще бъде Асока Тано във вторият сезон на The Mandalorian по Disney+.

Първи тийзър на “Андор”

Касиан Андор се завръща за нов шпионски трилър във вселената на “Междузвездни войни”. “Андор” ще проследи приключенията на бунтовническия шпионин. По време на презентация за инвеститорите на Дисни видяхме първия тийзър на сериала.

Освен Луна в актьорския състав участват Дженавийв О'райли, Денис Гоф, Стелан Скарсгард, Кайл Солър, Адриа Архона и Алън Тудик като дроида K-2SO.

“Андор” ще направи своя дебют в Дисни+ през 2022.

Първи тийзър на “Андор”

Вижте повече

Първи тийзър на “Андор”

Излезе първия тийзър на новия сериал във вселената на Междузвездни войни - “Андор”.

​Хейдън Кристенсен се завръща във вселената на Междузвездни войни в “Оби-Уан Кеноби”


Катлийн Кенеди разкри по време на презентацията за инвеститоеи, че Хейдън Кристенсен официално ще се завърне в ролята на Анакин Скайуокър / Дарт Вейдър за сериала!

“Оби-Уан Кеноби” ще дебютира в Дисни+ през 2022.

Хейдън Кристенсен се завръща във вселената на Междузвездни войни

Вижте повече

Хейдън Кристенсен се завръща във вселената на Междузвездни войни

Отново ще видим Хейдън Кристенсен в ролята на Анакин Скайуокър / Дарт Вейдър в сериала “Оби-Уан Кеноби”.

Първи кадри от Star Wars: The Bad Batch

Поредицата следва елитните и експериментални клонинги познати като Bad Batch (представени за първи път във Войните на клонираните), докато намерят своето място в бързо променяща се галактика непосредствено след войната на клонираните. Членовете на Bad Batch - уникален отряд от клонинги, които се различават генетично от братята си в армията на клонингите - всеки притежава уникално изключително умение, което ги прави изключително ефективни войници и страховит екип. В ерата след Войната на клонираните те ще поемат смели наемнически мисии, докато се борят да останат на повърхността и да намерят нова цел.

Не е известно кога "Star Wars: The Bad Batch” ще излезе в стрийминг платформата Дисни+.

"Star Wars: Visions" - нов аниме сериал

Star Wars: Visions е поредица от късометражни аниме-филми развиващи се във вселената на Междузвездни войни. Антологичната колекция ще се състои от 10 нови визии за света на далечната галактика от някои от водещите японски аниме студия, предлагащи свежа и разнообразна културна перспектива на Междузвездни войни.

Не е известно кога "Star Wars: Visions” ще излезе в стрийминг платформата Дисни+.

Нов сериал за Ландо Калисиан

Любимият на всички негодник Ландо Калисиан се завръща с нов минисериал по Дисни+. Джъстин Симиен, създател на аплодираните от критиката Dear White People и огромен фен на Междузвездни войни, ще е шоурънър.

Не е ясно кой ще играе емблематичната роля или кога в сагата “Ландо” ще се развива, но предвид огромния период, в който персонажът е активен във вселената на Междузвездни войни , има безкрайни възможности. По-рано тази година се появиха слухове, че Доналд Глоувър ще се завърне в главната роля.

Не е известно кога "Ландо” ще излезе в стрийминг платформата Дисни+.

"The Acolyte" - нов сериал в ерата на Високата република

Лесли Хедланд, номинираната за наградата Еми създателка на поредица Russian Doll, работи по нов сериал във вселената на Междузвездни войни на Дисни+. The Acolyte е мистериозен трилър, който ще отведе публиката в плеяда от сенчести тайни и нови тъмни сили в последните дни на ерата на Високата република.

Не е известно кога "The Acolyte” ще излезе в стрийминг платформата Дисни+.

R2-D2 и C-3PO в "A Droid Story"

Lucasfilm Animation ще се обедини с екипа за визуални ефекти на Lucasfilm, Industrial Light & Magic, за да разработи специално приключение на Междузвездни войни за Disney +, Droid Story. Това епично пътешествие ще ни запознае с нов герой, ръководен от легендарното дуо R2-D2 и C-3PO.

Пати Дженкинс ще режисира следващия филм за „Междузвездни войни“

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Дисни+ , Междузвездни войни , Disney + , Рейнджърите на Новата републик , Асока , The Mandalorian , Мандалорианецът