Лица Актьори

Люк Робъртс се учи от най-добрия в кризисните преговори за ролята си в „Откуп“

Добави коментар

„Възхищавам се на Лоран и работата му! Той беше изключително отзивчив, много интересен човек...

Всеки понеделник от 21:50, AXN излъчва по един премиерен за България епизод на криминалната драма „Откуп“, която проследява работата на кризисния парламентьор Ерик Бомонт.  В ролята на Ерик е актьорът Люк Робъртс („Игра на тронове“, „Карибски пирати: В непознати води“).

Осем от тринадесетте епизода на сериала са заснети в Торонто, като в един момент от снимките продукцията затваря един от най-натоварените сектори на „Кинг Стрийт Уест“, за да заснемат сцена с експлозия в истинска банка в центъра на ситито. Като канадско-френска продукция, логично в последствие снимките се местят в южна Франция, където Бомонт е повикан, за да демонстрира магията на преговорите и на Стария континент. 

Героят на Люк Робъртс е създаден по образа на професионалния парламентьор Лоран Комбалбер – част от тактически отряд на френската полиция в миналото, в наши дни Комбалбер консултира (включително и „Откуп“) и все още участва в решаването на около 50 случаи на отвличания годишно. 

Люк Робъртс се учи от най-добрия в кризисните преговори за ролята си в „Откуп“

Люк Робъртс

Изпълнителният продуцент на сериала Франк Спотниц („Х-Мен“), казва за него:

“Неговата интуиция и разбиране към човешката природа са толкова дълбоки, че винаги се чувствам сякаш съм гол, когато застана пред него. Имам чувството, че ме чете като отворена книга и то доста по-подробно, отколкото на мен би ми се искало“.

Докато вечерят заедно във Франция, Люк Робъртс забелязва, че Лоран не се докосва до задължителната за французите чаша вино, което му прави впечатление. Както се оказва в последствие, да останеш с чисто съзнание е добър избор, когато трябва да напуснеш вечерята, за да отговориш на обаждане от Мексико и да преговаряш при отвличане.

„Възхищавам се на Лоран и работата му! Той беше изключително отзивчив, много интересен човек. Опитах се да почерпя максимално от опита и професионализма му“, казва Робъртс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откуп , Люк Робъртс

5 въпроси към Люк Робъртс

Криминалният сериал „Откуп“ с премиера на 24 август

Петъци с Мел Гибсън по bTV Action през юни