Актуално Какво ще се случи...

Криминалният сериал „Откуп“ с премиера на 24 август

Добави коментар

Създаденият по действителен случай криминален сериал „Откуп“ с премиера на 24 август 2017

От утре 24 август 2017, всяка делнична вечер от 19:00, AXN White ще излъчва по един епизод на криминалната драма „Откуп“, която проследява работата на кризисния парламентьор Ерик Бомонт.

Ерик Бомонт (в ролята Люк Робъртс - „Игра на тронове“, „Карибски пирати: В непознати води“) е на чело на една от най-успешните фирми в света, специализирана във воденето на кризисни преговори.

Откуп

Той и екипът му пътуват около света, наемани от частни лица, корпоративни клиенти и държавни агенции, а репутацията му е на професионалист, който решава кризите без жертви – известнен е един единствен случай, при който е загубил живот, сред хилядите проведени преговори в годините.

Откуп

Уверен, енергичен и опитен, неговата преценка на ситуацията и риска, му дават възможността да предприема дръзки ходове, като често излага себе си на опасност. Ерик обича да казва:

„Това, което човек иска и това, от което наистина има нужда са две различни неща“ и търсенето на следи и в двете посоки, му помага да подхожда към всеки случай така, сякаш реди пъзел.

Той е майстор на манипулацията и познава човешката природа. Инстинктите му са ключ към дълбокото разбиране, което проявява към хората в работата си, но също така му пречат, да създаде истинска близост със семейството и приятелите си.

Откуп

„Откуп“ е вдъхновен от истинския живот на един от най-известните кризисни парламентьори Лорънт Комбълбърт, който заедно с партньора си е световно признат, заради невероятната си успеваемост. Към днешна дата, двамата продължават да обикалят света и да помагат на международни корпорации и правителствени агенции, във воденето на сложни преговори и разрешаването на конфликтни ситуации.

„Откуп“ се състои от общо 13 епизода и е продуциран от носителя на ЕМИ® и Златен глобус® Франк Спотниц.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откуп

5 въпроси към Люк Робъртс

Петъци с Мел Гибсън по bTV Action през юни

Люк Робъртс се учи от най-добрия в кризисните преговори за ролята си в „Откуп“