Актуално В програмата

Петъци с Мел Гибсън по bTV Action през юни

Добави коментар

През юни bTV Action ще покаже пет от най-добрите роли на Мел Гибсън.

През юни bTV Action ще покаже пет от най-добрите роли на Мел Гибсън. Заглавията ще бъдат излъчвани всяка петък вечер, в часа на вечерния филм – 22:00 ч.  Гибсън маратонът започва на 2 юни с приключенската екшън комедия „Маверик“ (Maverick, 1994), където Гибсън е чаровен мошеник, мечтаещ да постигне успех чрез измама.

 

Добави описание

 

На 9 юни, в „Откуп“ (Ransom,1996) най-ужасният кошмар на всеки родител се превръща в реалност за магната Том Мълън (Гибсън), когато той вижда снимката на отвлечения си син, окован с белезници и с превръзка на очите…

 

Добави описание

 

В „Теория на конспирацията“  (Conspiracy Theory, 1997) Гибсън партнира на хубавата жени Джулия Робъртс. Двамата носители на „Оскар“ се срещат за първи път на снимачната площадка в този напрегнат трилър, в който красива адвокатка е въвлечена във великата теория на конспирацията на параноичен шофьор на такси. Филмът ще бъде показан на 16 юни.

 

Добави описание

 

Седмица по-късно,  в „Разплата"  (Payback, 1999), обирът върви по план и идва време спечеленото да бъде поделено между Портър и Вал, но Вал прибира дела на своя съдружник, отнема жена му и се опитва да убие Портър…

 

Добави описание

 

В последния филм от Месеца на Гибсън, „Как прекарах лятната ваканция“ (Get the Gringo, САЩ, 2012) – на 30 юни от 22:00 ч., ще се разкрият тъмните страни на зловещ и неуспешен социален експеримент в Мексико, заснет с типичните за актьора прояви на черен хумор. Филмът е продуциран от собствената му независима компания Icon Production. Toва е второто залгавие в кариерата му след „Апокалипто”, заснето в град Веракрус, Мексико.


 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Теория на конспирацията , Разплатата , Откуп , Мел Гибсън , Маверик , Как прекарах лятната ваканция

5 въпроси към Люк Робъртс

Криминалният сериал „Откуп“ с премиера на 24 август

Люк Робъртс се учи от най-добрия в кризисните преговори за ролята си в „Откуп“

„Как прекарах лятната ваканция” - всичко за филма

Мел Гибсън влиза в затвора в КАК ПРЕКАРАХ ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ