Актуално В програмата

Lady B в „Нешоуто на Нед” по GTV

1 коментар

Позагубилата се напоследък от публичното пространство R&B певица Lady B ще гостува в „Нешоуто на Нед” по GTV днес в 22:00 ч.

Позагубилата се напоследък от публичното пространство R&B певица Lady B ще гостува в „Нешоуто на Нед” по GTV днес в 22:00 ч.
Оказа се, че отсъствието ѝ от медийните среди се дължи на доскорошния ѝ престой в Арабските емирства. По време на своето пребиваване там така и не успяла да забогатее, защото всичко, което изкарвала, го пръсвала за забавления. Дори приятелката ѝ Ан-Джи я посъветвала, че ако спре пиенето, може да направи и състояние.

Освен с предизвикателното си облекло сексапилната певица впечатли Нед и с перфектните си изкуствени нокти. Тя дори прояви щедрост и подари на водещия цели два нокътя, които той веднага си залепи.

Lady B разказа, че е била и за известно време и в САЩ, които според нея били чиста проба реклама, а дискотеките затваряли едва в 1:30 ч. Там обаче успяла да се сприятели с двама истински гангстери.

Призна, че в момента се чуди какво да измисли, за да впечатли родната публика, но за съжаление нищо не ѝ идвало на ум.
Нед обаче веднага го осени идея и предложи впечатляващо заглавие за корица – „Нед изнасилен от Lady B”.

Гостенката смята себе си за стара за R&B и хип-хоп партита и затова всъщност отдавна не посещавала такива мероприятия.От друга страна, определи себе си като мръсница и дори изказа притеснения, че не знае как ще успее да се омъжи. Не се притеснява от тялото си и обожава да се разхожда без дрехи вкъщи. За голата си фотосесия сподели, че баща й, например, разбрал за нея, когато веднъж си вървял по улиците и видял на една вестникарска будка списанието.

Певицата имала цял нов албум с песни, който обаче не смятала да издава.
Даже обмисляла варианта да го качи в Интернет, за да могат нейните фенове да го слушат безплатно. Планира да вземе магистърска степен в университета, за да може да учи другите на пеене, когато остарее.

Lady B не пропусна да се похвали и с трите си татуировки, които са на доста интимни места.
А в края на предаването с Нед си размениха и автографи по телата.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”