Актуално В програмата

Коко Динев и Емилия гледат турски сериали

Добави коментар

Емилия с променена прическа вдъхновена от „Великолепният век” и по специално от героинята Хюрем Султан.

Емилия с променена прическа вдъхновена от  „Великолепният век” и по специално от героинята Хюрем Султан.

Тази седмица в “Поверително от NL” певицата Емилия говори пред съпругата на Елин Топузаков – Весела Тотева. До сега певицата категорично отказва телевизионни участия, разочарована от клюките и интригите, изписани по неин адрес.

“Поверително от NL” показва Емилия в свръхемоционално интервю с най-добрата ѝ приятелка, Весела Тотева.  С огнен цвят в косите и променена визия, звездата на поп-фолка, се появи пред бременната в седмия месец футболна съпруга.

Пред изумения поглед на водещата, певицата заяви: „Исках да съм по-различна. 

Вдъхнових се от  „Великолепният век” и по специално от героинята Хюрем Султан. Коко и аз с удоволствие гледаме турския сериал по TV7”.

Добави описание

Весела и Емилия си спомнят щастливите и тъжните моменти, през които са преминали заедно и споделят плановете си за бъдещето.

Фолк звездата е категорична: „Аз няма да си трия миналото – нито пък искам той да си изтрива неговото”! Въпреки това изпълнителката призна, че от миналото си би изтрила много хора. Със сигурност Анелия не е една  от тях, стана ясно в разговора между двете приятелки.

„Наистина се радвам, че вече всичко е наред между мен и Анелия. С нея сме в много добри отношения, просто повече ми харесва с черна коса. Тримата - Анелия, Коко и аз, седяхме на една маса и стана ясно, че няма какво да делим”.

„Не искам повече интриги!”– каза пред Весела Тотева Емилия, и в заключение се обърна към Николета Лозанова с думите: „Предаването ти е много американско”!

Интервюта на Емилия, както и много други разкрития от живота на звездите гледайте в “Поверително от NL”, събота, 16 ноември 2013, 22:00, TV7

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL

„Поверително от NL” отново на екран на 24-ти май

Деси Зидарова: „Ще съдя тези, които петнят името ми. С Михаил Младжов сме в прекрасни отношения”

Азис: Прецакан съм

Божидара Бакалова: „Време ми е за дете, но картите са в ръцете на бог”

Николай Бареков на изповед пред Росен Петров