Актуално В програмата

Николай Бареков на изповед пред Росен Петров

Добави коментар

Николай Бареков: „Росен Петров ще бъде в листата за евроизборите”

Росен Петров и Николай Бареков разговарят в едно интервю без цензура, пред камерата на „Поверително от NL”. Председателят и заместник-председателят на „България без цензура” разкриват факти и обстоятелства около фалшификациите на изборите през 2013 г. Николай Бареков обяви новина, свързана с оглавяваната от него политическа партия.

„Вчера имахме коалиционен съвет. Събрахме се с Красимир Каракачанов, Румен Йончев, Любен Дилов и решихме всички знакови лица да бъдат в листата за Евро изборите и ти ще бъдеш вътре! Нека младите хора бъдат мотивирани да гласуват за лица, които познават”, заяви Бареков, обръщайки се към Росен Петров. Съпартийците обсъдиха и последната си телевизионна среща, която медиите дълго коментираха. „Тръгнах си по собствена воля!”, уточни Росен Петров, припомняйки напускането на поста си като телевизионен водещ.

Николай Бареков на изповед пред Росен Петров

Завръщайки се отново към телевизионната си кариера, Петров попита Бареков не се ли страхува да бъде директен в изказванията си.

„Опериран съм от чувството за страх!” заяви лидера на „България без цензура“. Ексклузивно и само за „Поверително от NL” Николай Бареков припомни аферата с надпечатаните бюлетини, която скандализира обществеността по време на извънредните парламентарни избори през 2013.

Какъв баща е Николай Бареков и кои са най-трудните моменти в живота му? Колко е важно да бъдеш отговорен и открит гражданин и какъв е механизма за фалшифициране на изборите? Едно интервю на Николай Бареков с именития журналист и политик Росен Петров – поверително, без цензура, по TV7, тази събота от 22:30.

Деян Донков

Папараците на “Поверително от NL” уловиха актьорът Деян Донков, който демонстрира странни навици на хранене. Преди да влезе в поредното си музикално превъплъщение, Деян Донков се зарежда със солидна доза енергия, поръчвайки си обяд. Тази събота, ексклузивно по TV7, точно в 22:30 - Деян Донков и колко е важно да бъдеш възпитан. 

Добави описание

Под папарашкия  взор попаднаха още пеещи звезди, които дават всичко от себе си, за да приличат на други звезди. Терасата пред кукления театър в парка Заимов се превръща в нещо средно между закусвалня, място за пушене и репетиционна. Какви са Неве, Иво Танев, Нети и Стефания Колева преди и след напътствията на Етиен Леви, Жоро Низамов и бившата адреналинка и настоящ хореограф Алекс - най-горещият телевизионен таблоид ще покаже още тази събота, на 12-ти април.

Милен Цветков

Преди няколко броя „Поверително от NL” разкри Милен Цветков като всеотдаен колега и грижовен партньор на половинката си Ивета. Тази събота колоритния водещ ще се представи пред зрителите на TV7 и като изключителен баща. Той и невръстния му син Боян бяха засечени от зорките фенове-папараци на разходка в центъра на града. И още един баща, този път на новородено момченце – Васил Василев - Зуека в треската около новото попълнение в семейството.

Лиляна Павлова

Всеотдайните папараци уловиха Цветанка Ризова на пазар, а бившият министър на регионалното развитие Лиляна Павлова - на разходка със съпруга си.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL

„Поверително от NL” отново на екран на 24-ти май

Деси Зидарова: „Ще съдя тези, които петнят името ми. С Михаил Младжов сме в прекрасни отношения”

Азис: Прецакан съм

Божидара Бакалова: „Време ми е за дете, но картите са в ръцете на бог”

Камелия: „Не харесвам Преслава”