Актуално В програмата

Божидара Бакалова: „Време ми е за дете, но картите са в ръцете на бог”

1 коментар

Пред гост-водещата Надя Иванова моделката с талант на дизайнер Божидара Бакалова признава единствения грях, който е имала към известната си сестра Ивайла.

Неустоимото миньонче на българския рап очаква първото си дете. Факт,  който Лора Караджова съобщи за първи път пред камерата на „Жените говорят”. Това, което остана скрито от медийното внимание, но не и от детективите на Николета Лозанова, е огромния пръстен, който отразява щастливата усмивка на певицата.

Лора Караджова

Лора Караджова

Лора Караджова

Само горещият телевизионен таблоид ще покаже какво прави една истинска звезда когато не е на сцената? Как се подготвя бъдещата майка за посрещането на новия живот и къде тя и сноубордистът Валентин Славов са свили семейното гнездо?

Устата

Истински бейби бум отчитат папараците на Николета Лозанова. Заредени пред клиниката, предпочитана от звездите, те споделят огромното щастие на рапърът Устата. Преди броени дни Иван Динев стана баща на момиченце за втори път. Неуморните детективи заредени с камери и фотоапарати не пропускат нито една стъпка от ежедневието на разсеяния или по-скоро развълнуван родител. След поредица от срещи, разделени между очакването и грижите за по-голямата дъщеря на изпълнителя Ема, вече четиричленното семейство Диневи се прибира в уютния си дом.

Калин Врачански

Калин Врачански

Сексимволът на българските театър и телевизия не остана за дълго извън обсега на папарашкото наблюдение. Запаленият по моторите и високи скорости Калин Врачански е следен не само от екзалтирани фенки. Кое е истинското лице на актьора и колко от маските му отразяват истинската му същност? Телевизионният таблоид „Поверително от NL” ще разкрие истинското лице на звездата от актьорски състав на театър София.

Цяла рота папараци изпрати най-атрактивната водеща в ефира, за да запечата звездното завръщане на Силви Вартан у дома.

Божидара Бакалова

Сестрите Ивайла и Божидара Бакалови определено са едни от най-енигматичните български светски личности. И докато Ивайла е част от най-мащабното българско риалити „Къртицата 2: Разтърсване”, Николета Лозанова убеди нейната сестра близначка да бъде част от звездните събеседници в „Поверително от NL”!

За първи път в телевизионен ефир Божидара Бакалова, разкрива интимни подробности от живота на близначката си. В едно болезнено интервю за любов, израстване, болка и уроците на живота Божидара споделя:

„Аз простих на баща ни, Ивайла струва ми се – не. Тя е по-студен човек, но с повече дълбочина. Ивайла е боец. Тя е толкова готина и в същото време ранима, просто никой не я познава. Травмите аз съм ги лекувала по един начин, тя по друг.”

Пред гост-водещата Надя Иванова моделката с талант на дизайнер признава единствения грях, който е имала към известната си сестра:

„През годините бях толкова пръсната за хората, а може би трябваше да давам повече любов на Ивайла и да не я съдя, че като не чете книгите, от които аз черпя вдъхновение, това я поставя по-ниско от мен”.

Разговорът за любовта неминуемо води до въпроса за децата.

„Време ми е за дете, но не съм пристрастена към факта. Моето ДНК е много ценно, но това е в картите на Бог”. Въпреки, че се замисля за дете, Божидара няма еталон за мъж.

„В момента, в който усетя, че човек е лоялен и готин – това е моя мъж. Не ме вълнува как изглежда, разпозная ли красивата душа – веднага съм за. Мога да се влюбя и в 90 годишен мъж, мога да се влюбя в душата каквато е – независимо дали е мъж или жена”.

Какъв родител е Ивайла Бакалова, колко силна е връзката между двете сестри и кое е най-ценното качество на носителката на титлата Мис България 2001? Едно интервю на границата на измерението любов.

Влюбена и болезнено откровена Божидара Бакалова пред Надя Иванова само в  „Поверително от NL”, тази събота 26-ти април, само по TV7 точно в 22:30.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL

„Поверително от NL” отново на екран на 24-ти май

Деси Зидарова: „Ще съдя тези, които петнят името ми. С Михаил Младжов сме в прекрасни отношения”

Азис: Прецакан съм

Николай Бареков на изповед пред Росен Петров

Камелия: „Не харесвам Преслава”