Актуално В програмата

„Поверително от NL” отново на екран на 24-ти май

Добави коментар

„Поверително от NL” отново на екран на 24-ти май и ще даде категоричен отговор на въпроса „Поставено ли е на карта приятелството между Азис и Николета?”

Тази събота на 17-ти май „Поверително от NL” ще отстъпи място на дългоочакваният финал на най-мащабното риалити - „Къртицата 2: Разтърсване”.  В събота вечер само по TV7 ще стане ясно кой е любимецът на публиката и кой е саботьорът на Групата в Базата на Къртицата.

Най-сексапилната водеща в ефира и участник в първия сезон на риалити формата – Николета Лозанова ще бъде специален гост на лайфа в студиото, който започва точно в 17:30 часа.

„Поверително от NL” се завръща на екран още следващата събота на 24-ти май, точно в 22:30 по TV7, за да разкрие най-добре пазените тайни на звездите. Ден преди изборите за Европейски парламент, Николета Лозанова ще озари телевизионния екран. „Поверително от NL” отново ще размести новините от първите страници на жълтата преса. 

„Поставено ли е на карта приятелството между Азис и Николета?”

Само  по TV7, в събота вечер на 24-ти май, единственото папарашко шоу ще даде категоричен отговор на въпроса  „Поставено ли е на карта приятелството между Азис и Николета?”. В едно откровено и емоционално интервю пред настоящата половинка на Китаеца, ангелогласния фолк идол няма да сдържи сълзите си и ще признае кой е мъжът, когото истински обича. 

Богат папарашки улов, свежи клюки от нощния живот на столичния елит и още развенчани звездни тайни ще покаже „Поверително от NL” в събота вечер на 24-ти май, точно в 22:30 само по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL

Деси Зидарова: „Ще съдя тези, които петнят името ми. С Михаил Младжов сме в прекрасни отношения”

Азис: Прецакан съм

Божидара Бакалова: „Време ми е за дете, но картите са в ръцете на бог”

Николай Бареков на изповед пред Росен Петров

Камелия: „Не харесвам Преслава”