Предавания Поредици

Караш ме да полудея - премиера

Добави коментар

Караш ме да полудея - eдна поредица, която ни показва как се преодоляват кризисните моменти във взаимоотношенията между хората, особено когато те са свързани с уроци по шофиране.
Тази събота в 19:10 часа  TLC ще излъчи премиерата на предаването „Караш ме да полудея”. Една поредица, която ни показва как се преодоляват кризисните моменти във взаимоотношенията между хората, особено когато те са свързани с уроци по шофиране.

Караш ме да полудея

По цял свят хората преживяват кризисни моменти във взаимоотношенията си, тъй като един човек изпълнява ролята на постоянен шофьор за своето нешофиращо семейство и приятели. Във всеки епизод на „Караш ме да полудея“ две двойки ще участват в невероятен урок по шофиране.

Двойките ще се състоят от шофьор и ученик, които могат да бъдат родител и дете, братя и сестри или приятели, като за четири дни всеки раздразнен шофьор трябва да научи своя ученик да шофира. В края на седмицата ученикът ще се подложи на практически изпит по шофиране, като за положените усилия може да спечели двудневна почивка.

Караш ме да полудея

Но има и уловка: четири дни учителят и ученикът ще живеят в учебното превозно средство.

Дали ще успеят да преодолеят това невероятно предизвикателство?

От Събота 10 Март, 19:10 ч
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Караш ме да полудея