Предавания Поредици

Правилата на играта

Добави коментар

Game Changers или Правилата на играта – документалната поредица на Bloomberg единствено в ефира на Bulgaria On Air
Game Changers или Правилата на играта – документалната поредица на Bloomberg единствено в ефира на Bulgaria On Air

Какво свързва Мeджик Джоунсън, Рупърт Мърдок, Уорън Бъфет и Рийд Хофман? - Правилата на играта! Или по-точно, променените правила. Документалната поредица на Bloomberg разкрива историите на успеха на личностите, които са достигнали до върха и чрез своя успех са промелили света. Това са лидерите от различните сфери на човешката дейност, които предефинират технологиите, финансите, политиката, културата ...

„Що се отнася до идеите и основаването на компании, характерна особеност е, че при тях човек иска да действа против общоприетата мъдрост и да бъде прав. В такъв случай ти имаш предвид нещо, което правят или за което се сещат малко други хора, и можеш да го реализираш. „Линкедин“ влизаше отчасти в разрез с общоприетото, защото щеше да събере доста голям брой хора в Мрежата, преди някой да осъзнае ползата от това. И вярвах, че мога да накарам достатъчно хора да експериментират и да го изпробват”, казва в интервю Рийд Хофман, основателят на „Линкедин“.

Какво има още да сподели, гледайте в документалната поредица Правилата на играта, само по телевизия Bulgaria On Air.

Тази седмица, от понеделник до петък, в 21.00 часа, единствено зрителите на Bulgaria On Air ще станат съпричастни на тайната на успеха на Мeджик Джоунсън /понеделник, 11 февруари, 21.00 часа/, на Рупърт Мърдок /вторник, 12 февруари, 21.00 часа/, Уорън Бъфет /сряда, 13 февруари, 21.00 часа/ и Рийд Хофман /петък, 14 февруари, 21.00 часа/.

Гледайте документалната поредица Правилата на играта. Единствено в ефира на Bulgaria On Air.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Правилата на играта