Предавания Поредици

„Смъртоносни връзки” по TLC или защо да подбираме партньора си внимателно

Добави коментар

Новото предаване по TLC, което стартира в четвъртък, 17 януари, от 21.00 ч., пресъздава сюжети от любовни връзки с фатален край на реални хора от САЩ.
Всеки четвъртък от 21.00 ч. по TLC ще станем свидетели на шокиращи любовни истории с фатален край


Двама са малко, а трима – цяла тълпа, когато единият от групата е убиец. Смъртоносни връзки по TLC разказва реални истории за любов и ревност, приключили ужасно погрешно. Новото предаване по TLC, което стартира в четвъртък, 17 януари, от 21.00 ч., пресъздава сюжети от любовни връзки с фатален край на реални хора от САЩ.

Всеки епизод на Смъртоносни връзки ни прави свидетели на две лични истории, близки по съдържание до класическата гръцка трагедия. Любовни триъгълници, които завършват печално, неприлични флиртове на работното място, водещи до грубости в служебния склад и двойки от група за изучаване на Библията, изкушени да извършат най-смъртния грях, са само част от историите, които ще видим в телевизионната поредица. В допълнение към двете истории, всеки епизод е придружен и от коментари от екип криминалисти и разкази от първо лице на приятелите и семействата на жертвите.
 
Понякога чувствата могат да се превърнат в желание за убийство. Макар да звучи невероятно, TLC показва наяве колко опасни могат да бъдат романтичните изживявания в епизодите от поредицата Смъртоносни връзки. Сюзън Лучи, любима актриса от телевизионния екран и водещ на сериите на новото предаване по TLC, ни очаква този четвъртък от 21.00 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Смъртоносни връзки