Предавания Поредици

„Най-дивата Латинска Америка“

Добави коментар

На 1-ви август в 22.00 часа Аnimal Planet се впуска в експедиция сред спиращите дъха красоти на Южна Америка в новото предаване „Най-дивата Латинска Америка“.
Спиращи дъха кадри, необичайни истории за животни и вълнуващи места представя удивителната поредица  „Най-дивата Латинска Америка“.

„Най-дивата Латинска Америка“

На 1-ви август в 22.00 часа Аnimal Planet се впуска в експедиция сред спиращите дъха красоти на Южна Америка в новото предаване „Най-дивата Латинска Америка“. Поредицата  представя най-известните и вълнуващи места в региона и показва защо най-голямата джунгла на планетата - Амазония - е център на еволюцията и дом на една трета от всички видове на планетата.


Гледайки поредицата зрителите ще изкачат планинските върхове и вулканичните склонове на Андите, ще навлязат в гъстите гори на Амазония и ще прекосят гигантските блата на Венецуела.  Всеки епизод разказва необичайни истории за животни и хора и проучва най-новите открития за живота в тази земя на крайности.

„Най-дивата Латинска Америка“

Телевизионното пътешествие до най-труднодостъпните места на този невероятен континент учи как всеки вид е създал свои уникални начини за оцеляване - от мравки-легионери до броненосци, ягуари и гигантски видри. Успоредно с това поредицата ще разкрие необходимите умения, невероятния начин на живот и древните ритуали, които продължават да определят самобитността на различните хора от Южна Америка.


Вълнуващите и задълбочени знания за най-завладяващите места в Латинска Америка ще залеят екрана на 1-ви август в 22.00 часа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Най-дивата Латинска Америка