Актуално Търси се...

Жени Калканджиева гостува в „Търси се...” тази събота

Добави коментар

Жени Калканджиева - ще е гост в поредното издание на токшоуто „Търси се...”, тази събота по bTV.

Жени Калканджиева гостува в „Търси се...” тази събота

Най-успешната „Мис България” и собственичка на модна агенция – Жени Калканджиева - ще е гост в поредното издание на токшоуто „Търси се...”, тази събота, 23 май, от 11.00 часа по bTV. В очакване на първото си дете Жени ще разкрие подробности около своята бременност, а най-близките ѝ хора ще опишат каква е тя извън суетата в модния бранш.

„Имам една изключително спокойна и нормална бременост. Понякога дори забравям, че съм вече с голям корем”, ще признае Жени. Кога очаква бебето и какво е значението на работата ѝ в момента, ще стане ясно в предаването. Един от най-доверените ѝ колеги във „Визаж” – Тихомир - ще разкаже каква е Жени като шеф. Тъй като екипът на агенцията наскоро ѝ подарил книги за отглеждане на дете, в студиото на „Търси се...” Жени ще бъде провокирана да покаже дали вече може да поставя памперс на бебе и как ще го успокоява докато плаче.

Жени Калканджиева гостува в „Търси се...” тази съботаПриятелите на Жени са категорични, че тя е доста променена след появата на нейния съпруг – Тачо. Самата тя ще разкаже за срещата си с него и ще признае, че Тачо е голямата любов в живота й. Водещите Меги и Нели ще я изненадат и като я пренесат в Испания за среща с роднините на Тачо – неговата майка, сестра и племенница му. Те ще споделят за срещата си с Жени и каква е тя като снаха. Майката на Тачо ще признае дали популярността на снаха ѝ я притеснява.

Една от най-близките приятелки на красавицата от медиите е журналистката Ани Кожухарова. Тя ще разкрие, че Жени никога не е търсила медийна популярност, дори напротив „на нея ѝ харесва да живее като обикновен човек”. Жени ще получи поредното предизвикателство, с което често забавлява приятелите си. Една от ролите, в които влиза, е да си сложи жълт станиол на зъбите и да пее „Я елате пиленца при батко”. Как ще се справи в ролята на фолкпевица – зрителите ще видят в „Търси се”.  Изненада ще бъде и срещата на Жени с нейната кума Радостина, която ще я провокира да покаже друг култов номер – танца на отегчената стриптизьорка, който Жени ще изтанцува по неповорим начин.

Най-емоционална за гостенката ще бъде срещата ѝ с нейната майка – Елена, която за пръв път ще разкаже каква е тя като дъщеря именно в „Търси се...” Майката на Жени ще разкаже за най-трудния период за дъщеря ѝ - загубата на баща й, който си отива внезапно преди няколко години. Друг тежък период е побоят, който Жени претърпя в първите години на агенция „Визаж” – какво точно се е случило тогава зрителите ще чуят единствено в предаването. Майката на Жени ще помоли дъщеря си за едно единствено нещо – да се научи да се извинява и именно в ефира на „Търси се...” да поиска прошка от близките за нея хора. Водещите Меги и Нели ще срещнат Жени и с по-големият ѝ брат – Данчо. Той ще провокира сестра си да влезе в едно ново амплоа като я върне към детските години, когато любимата ѝ песен е била „Северина”.

Жени Калканджиева гостува в „Търси се...” тази събота

Последната изненада за Жени ще бъде човекът, който я открива за модния подиум. Един от първите български манекени – Петър Генадиев - ще влезе на живо в студиото. Как Жени е попаднала в модния свят и какво ѝ липсва от първите години като манекен – гледайте в „Търси се...”.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“