Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 22

Добави коментар

Навин се опитва да убие Анураг! Анураг и Прерна се карат! Вижте какво ще се случи в епизод 22 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Майката на Прерна пита Анураг защо Прерна се е съгласила да се омъжи за Навин. Ниведита прекъсва Анураг и казва, че Прърна се е съгласила да се омъжи за Навин, тъй като е искала неговото богатство. Анураг казва на всички истинската причина. Рамеш удря шамар на Навин, а Анураг казва на всички, че е извикал полицията.

Навин заплашва Анураг с нож. Той разкрива пред всички, че вече веднъж се е опитал да убие Анураг. Прерна крещи и му изтръгва ножа. След това тя удря Навин и майката на Анураг се обажда на полицията. Междувременно Мадури изтръгва ножа от ръката на Прерна и застава пред Навин. Тя казва на всички, че е помогнала на Анураг, защото е искала да си върне съпруга. Мадури и Навин бягат от къщата.

Майката на Прерна пита Мохини защо е помогнала Навин да се ожени за Прерна. Мохини казва, че не е знаела, че Навин е лош човек. Тя вини Прърна, че се е съгласила да се омъжи за двойно по-възрастен от нея мъж само заради парите му. Мохини поставя под въпрос възпитанието на Прерна. Прерна моли Мохини да не обвинява майка ѝ, тъй като тя знае истината кой я е принудил да се омъжи. Мохини се кара на Прърна, че е изложила живота на Анураг на опасност. Тя ѝ казва, че никога няма да ѝ прости за това.

Молой се кара на Прерна, че не е споделила проблема си с него. Тя му казва, че се е опитала. Тогава той я прави своя лична асистентка. Казва ѝ, че сега тя ще може да изплати дълга на Раджеш. Той я моли да дойде на следващия ден, за да направи приготовленията за първата годишнина от сватбата на Анупам и Ниведита.

След като Прерна и семейството ѝ си тръгват, Ниведита се казва на Мохини, че Прерна ще използва чара си, за да привлече Анураг, и ситуацията ще се изплъзне от ръцете им, преди да се усетят.

Анураг изпраща семейството на Прерна до дома им. Докато всички останали отиват да се преоблекат, Прърна предлага да направи чай на Анураг. Шивани и Сид стават свидетели на романтичен момент между двамата.

По-късно в стаята им Шивани кара Прерна да признае чувствата си към Анураг. Докато се опитват да заспят, Прерна и Анураг започват да мислят един за друг. На друго място Анупам се вижда с Ниведита, която не е заинтересувана от годишнината от сватбата им.

Прерна тръгва за първия си ден като асистентка на Малой. Веена и Раджеш ѝ пожелават късмет. Раджеш също я моли да се държи учтиво с Мохини. Прерна се чуди дали Шивани е права и Анураг е влюбен в нея.

Анураг отвежда Сид в стаята му и двамата започват да се подготвят за изпит. Сид започва да се дразни Анураг, че има слабост към Прерна. Междувременно Молой моли Прерна да донесе файл от стаята му. Тя се качва на горния етаж, за да го донесе, и чува разговора между Анураг и Сид. Тя е разстроена, че Анураг казва на Сид, че тя не е негов тип. Той не я намира за разумна и смята, че тя е твърде капризна.

Анураг и Сид виждат Прерна пред стаята, но тя отива в стаята на Молой, без да ги поздрави. Анураг я следва. Той ѝ пожелава добро утро и я поздравява за работата. Прерна все още разстроена му показва, че е чула всичко и ясно му показва, че е обидена. Той се опитва да ѝ обясни, но тя си тръгва. Анураг смята, че тя е неблагодарна.

Прерна дава на Молой файла. Той я кани да дойде партито за първата годишнина от сватбата на Анупам и Ниведита. Прерна си мисли, че трябва да се извини на Анураг, но той не иска да говори с нея. Прерна се чувства разстроена от отношението му и си тръгва.

По-късно Прерна разказва всичко на Шивани. Шивани ѝ обяснява, че Анураг е влюбен в нея, но не е сигурен в чувствата ѝ и затова търси начини да не я харесва. Прерна признава на Шивани, че е влюбена в Анураг. Анураг ядосан се обажда на Прерна и ѝ казва, че не е спирал да мисли за нея, откакто са се скарали. Прерна се радва да чуе това, но не казва и дума по телефона. По-късно, когато тя му се обажда, той не вдига.

Епизод 22 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 31 март 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153